Bilder från dagen...!

Hallå! :)
Idag gick jag upp kl kvart i 6, duschade, fixade mig och åt frukost.. MEN, började inte förens klockan tolv! Jag hade dessutom bil! Yeeey, så när klockan var sju så tänkte jag att det var väl lika bra att åka och rida, vilket jag gjorde :) Fixade ow sen också. Väldigt skönt att göra klart allt innan skolan(!!!) 
I skolan var det jultema för oss studenter, så hade lite glitter på mig. Sen efter det så åkte jag, Anna, Belinda och Christine till Erikslund för att leta efter en svart peruk till Anna, vi fann en till slut och hon slog till direkt! ;)

(HAHAH)
Hahaha, aja bye! :)<3

KLAR??

Nu har jag skickat in alla arbeten, FETT sur är jag!! Asså ett arbete i geografin hittade jag inte, fattar inte vart det tagit vägen! Blev ju hur dåligt som helst, bara för jag var så stressad PLUS att filosofi uppgiften om att göra barn gick ju åt helvete! GAH, vaddå nästan en sida!? Skulle vara två! FAIL! Men den andra uppgiften tyckte jag blev bra, så fan om jag får IG i kursen bara för det.

Aja, sen blev jag skit sur för en annan grej, kanske är jätte fjantigt, men du har vetat om detta datum länge, om du inte vetat det så var det väldigt lätt att ta reda på det.

TRÖTT

Upp tidigt för att släppa ut kusarna. 
Sen somnade jag i  min säng sen i soffan, trött? JA.
Skulle kunna sova nu också... men vafan, hinner inte med det.
Snart mat, sen iväg och visa häst, får 200 kr. Thankyouverymuch! Sitter fint, eftersom man bara ska visa hästen.
Aja, sen rida Salvia OM jag orkar. Sen hem för att PLUGGA och baka en sockerkaka med smörfyllning åt mamma. 
Låter inte gott, men vi får väl se hur det smakar.

Mamma, pappa och Stina ska ju iväg på fotboll... ingen aning när dom kommer hem. Behöver hjälp med en geo uppgift. Men får nog hjälp ikväll. Bara max två uppgifter i geografi kvar (en hel om jag säger så), sen en liten filosofiuppguft och sen religionen. Men hittar inte boken, fick panik igår... letar mer snart!

- Take Care!

Hej igen...!
Har så tråkigt, så får lov att skriva ett inlägg till. 
Ida var här nyss, pratade väldigt länge, trevligt♥
Hon hade så dåligt samvete från igår, men alltså igår blev jag ju självklart lite arg och irriterad när ingen svarade! Men jag kom ju hem, det var ju huvudsaken :) Så Ida hjärtat, det är lugnt♥ Vi håller ihop nästa gång bara, aldrig mer på det sättet bara;)
Själv hemma också, Stina är hos Adde och mamma, pappa är i västerås och storhandlar. Sjukt skönt, haha.
Men dom kommer nog snart hem.
Just ja, Fisen är en katt som stryker omkring på gårdarna i sätra. Denna morgon var han hemma hos oss... jag sitter här nere och ser katten utanför mitt hus. Jag förstod nu vad Rose-Mary menade med att den såg förjävlig ut. Såg ut som den hade skabb, blä och fy. Han kan inte ta hand om sin päls, så den såg nästan rakad ut på vissa ställen på ryggen. (vilket man tror är skabb) men det är det inte för R-M vet eftersom han äter från deras katts mat. Men sen hoppar iafl Fisen upp på min trapp, går runt lite där, sen pissar den jäveln på min dörr!! På min dörr!! Såg fan hela händelsen, vilken jävla katt alltså. Revir på just min dörr, thank you very much eller vad då...
Nu regnar det också, Gud straffar katten!

PEACE

God dag!
Det var mycket trevligt igår, HAHA var i sala. OJojojOJ vilket drag det var Ida, not ;)♥ Alla drar ut i dag ju,(men hur ska man veta när man alltid festar i västerås? Där är det ju drag varje helt) men hade iafl underbart trevligt med Josse, Frida och Ida :) Men blev lite struligt på natten... hemfärden blev inte som planerat. Mamma kom och hämtade mig runt kvart i 4 vid Jocke. Tack världens bästa mami! Men herre vad ljust det är ute nu alltså (natten), men önskar att värmen vore minst tio grader högre. Men har typ sovit 4 timmar inatt, Ida ringde typ kvart över åtta i morse. Var visserligen nästan redan vaken, men fattade inte att det var min mobil som ringde. Fick sedan ett sms från henne att jag måste svara i telefonen. (oops) Vilket jag gjorde sen ;) Hon kommer senare idag och ger mig min väska :)

Men vad händer annars idag förutom att jag ska få tillbaka min väska?
Jo- Rida med Frida antagligen, hon följer även med till Salvia. :) Skojigt, om det genomförs.

Hur ska man göra?!

Vad kommer att bli bäst? Kommer allt fixa sig? Gör jag rätt? Räcker tiden till? Vad vill jag? Hur ska jag göra för att det ska bli som jag vill? Vad kommer hon att säga? Vad kommer hända?
- Det surrar inne i mitt huvud, som en tornado.
h j ä l p

Snackat med mamma och Stin iafl, får se hur vi gör med allt ♥
Tokigt det kan bli, men jag hoppas att vi fixar det :)
kärlek till alla dessa underbara vänner ♥

Väntar på bussen...

Nu går min buss om exakt en timme, jag längtar!
Stina är snäll och mockar åt ow idag, ger lunch osv. Tusen tack. För jag ska åka till nya rondellen innan sala, haha, Linda hämtar upp mig där tjugo i fem. Ska kolla på när Saga tränar för Marlene. Sen efter det så ska vi hem och hoppa. Ska hoppa både Salvia och Aviano. Kulkul :) Sen någon gång ikväll blir det bara plugga plugga. Geografi och Filosofi.


bye

Finans och Kalkylering...

Jag gillar inte ämnet, tror ingen i klassen gör det faktiskt. Vi har diskuterat det lite grann, inte direkt ett roligt/lätt ämne(!!!) Bara en massa konstiga ord som man inte förstår någonting utav...

Onsdag..

Mössprovning i skolan idag, trevligt! Belinda lägger troligen ut bilder på facebook sen :) Hon fyller ju år idag, så hon har nog fullt upp! Grattis till världens bästa Belinda ♥ Slutade egentligen halv 11, men fick stanna kvar eftersom det där var kvart i  två. Hade iafl bil, det var skönt!
Så ja vad har hänt efter skolan? Tror nästan att alla kan gissa sig till det..?
Åkte ner till OW, fixade stallet bara. Men haha sen när jag skulle sätta mig i bilen igen så, slog jag i bakhuvudet  (på något sätt) sen världens smäll i pannan också. På väg in i bilen?! Hur lyckas man!? Haha, fick en fin bula iafl. Visst, jag menar man kan ju slå i pannan om man inte böjer sig tillräckligt snabbt, men först i bakhuvuden sen pannan? Fick iafl ett fint garv plus tårar(A) Gjorde skit ont, skrek gjorde jag iafl.
Sen stack jag till Salvia, red dressyr i paddocken. Men hade inga krafter i mina ben, dom var som spagetti. Så blev inte direkt någon riktig dressyrträning som jag velat. :( Sen hooooooooomie, firade Stina lite också :) Hon fick ett par nya ridbyxor (SNYGGA vita), för hon klarat alla körkorten :) Sen satt vi och pratade en massa, mycket trevligt, länge sen sist!
Nej, nu ska jag PluggaPLUGGA, prov i morgon -.- fifan.


Lyssnar på P3 i stallet, denna låt är så skön tkr jag(A)

DABBADIDDILIDU...

Nu har jag och Elin delat upp vad vi ska säga tills i morgon, UF redovisning. Blir nog kanon!
Just nu lyssnar jag på musik och läser bloggar och skriver blogg. (såklart) Kollar på skor gör jag också, dock räcker inte min ekonomi till nå vidare bra, men tänkte att jag skulle köpa ett par nya skor till skolavslutningen? Från Nelly, fri frakt ju. Men hah, räknat ut vad jag kommer att tjäna på jobbet sen, man ska inte prata om pengar, men jag kommer typ tjäna minst 14-15 tusen i månaden, efter skatt :) Inte illa för första jobbet. Tihi, happy happy happy!
haha, lekte lite med bilden. skäms

HAPPY...

Jag har fått JOBB, nanananana ='D
Börjar den 5:e Juli på Adlibris!
Moneymoneymoney, perfekt, för måste köpa sadel i augusti/september ;)
Sen sa han att han ville troligen att jag fortsätter i höst också!

Tisdag...

Gick upp runt kvart i 8, kunde inte sova längre.
Sen iväg till Sala för att ta prover, sen åkte jag direkt till Salvia. Galoppterade med Linda och Saga. Hah, jag och Linda blev jätte leriga. Fick två täcken av henne också, tusen tack! Ett regntäcke och ett typ fin/transport täcke. Testade dom på en gång, passade fint! Så har fixat allt hos ow också. Snart ska jag leta fram lite kläder som jag ska ha på mig i skolan idag. Börjar 2 slutar 4. Eller det är inte obligatoriskt, men ska snacka lite med Per. Sen iväg för att göra lite ärenden, ska till hälla & Erikslund!
Saga och Gin, så fina.

(har bara hästbilder på mammas dator)

Det var tacken det...

Gick som sagt en promenad med OW idag, han fick beta och han blev MYCKET GLAD. Så glad att han började sparka bakut, hoppa, stegra och toka. Själv försöker jag hålla i, ahjo tjena, dragkamp med en häst? Lycka till.
Så han stack i full kareta, runt runt på gärdet. Sen på grus vägen mot vägen. ÅH jag bara hatar hästar när de ska hålla på så. Så jag ringde pappa, han skulle komma. Jag håller på att springa efter en tok, hellre en häst på gärdet än ingen häst alls! Men sen efter många vändor på gärdet, stannade han på grusvägen och beta. Jag smög försiktigt, sen vände han sitt huvud och glodde på mig och jag kunde ta honom. Han brydde sig inte ens att jag kom, haha, han hade väl sprungit färdigt antar jag! Vilken knäpp häst jag har ♥ Men unghästar är väl som busiga hundar som vill springa utan koppel. Tänkte ha kedja, men han brukar vara så duktig, lydig och okomplicerad, men inte idag.
Han hade nog mycket energi i kroppen nu när han inte har Kalle att busa med...

Salvia vila idag! Ska om en timme till R-Ms stall och hjälpa till att mocka och släppa in.

Ledig idag...

Hej.
Vaknade klockan 8, men gick inte upp förens 9. Har jobbat lite nu, ska snart åka ner till stallet. Ska gå en promme med världens gulligaste häst. Sen vet jag inte om jag ska rida S eller inte, hon skulle behöva joggas lite. Men får se, måste planera ridningen för hela veckan, så får se vad jag kommer fram till! Hoppa A ska jag också göra någon dag denna vecka... hm. Vill att Ow ska åka på bete (snarast) men hon med betet hör ju aldrig av sig.
Skriver nog senare.

Lång dag...

Hej!
Lång dag idag, åkte till stallet halv 6, kom hem kl kvart i 6. Ett helvete till väder också, svin kallt. (mot slutet)
Blåste storm, plus en hel del regn. Men jag ska väl berätta lite kort om hur det gick....
90 cm Aviano = Nolla, dunder fin!
Lag 95 cm Aviano = Han gjorde snygga hopp rakt upp i luften och tramsade en hel del, så fick lov att lägga en volt. Men efter det, var han sjukt fin! (plus 3 fel på tiden) Men kan inte vara med än super nöjd. Jag gillar hästen jätte mycket faktiskt, han är så trevlig. Sen blir man ju glad av alla dessa komplimanger(!) Herre, jag dog ju nästan. Haha, jag är en sån som inte tar åt mig. Nästan aldrig gjort, men jag fick säga åt dom att sluta, jag blir ju generad! haha. Men jag är jättenöjd med min insats, andra gången idag jag red honom.
Mitt lag blev placerad som 3:a! :)
1m Salvia = Hon flippa sönder, haha vad har hänt med henne? ;) När jag galopperade så bockade/hoppade hon i varje steg, gick ju typ inte att rida. ÖVERDRIVET, höll fan på att studsa från sadeln flera gånger. Hon har en tendens till att göra så med bakbenen, men det var inte så. Sen blev det jätte stressigt och så. Men inne på banan skötte hon sig OK, men hon rev ett i grund, Salvia rivning. Sen hoppade hon inte så bra på de andra hindren heller.
110 Salvia = Så sjukt underbart FIN!! Men fick ett pet i grund, inget jag kunde gjort. Jätte synd att vi inte kom till omhoppning, för hon hoppade stooort och fiiint :)<3 Stå i en transport hela dagen, kan inte mer än vara nöjd.
BILDER

Aviano
Salvia



Blev typ inga bilder på Salvia, mamma hade tappat kameran :P


Laget, minus Hanna som fick lov att åka till sjukhuset :(

Film kommer nog sen

Sova

Hej igen igen igen igen! 
Allt är fixat och klart inför morgondagen. Salvia var fin, red dressyr. Linda red igenom Aviano, bra då slapp jag det.
Men drygt, måste gå upp kl 05:00 i morgon! Haha, lite väl tidigt tycker jag faktiskt!
För måste vara vid stallet kvart i 6, åka iväg med hästen halv 7, SENAST! Sen tar det ca en och en halv timme till köping med transport. Då kommer vi dit kl 8, tävlingen börjar 9. Men måste hinna gå banan och rida igång A. Han är ju liksom 16, då behöver dom ridas igång lite längre än yngre hästar...
Men nu ska jag duscha en snabbis, sen kolla om det finns någon bra film på tv att somna till :)
God natt och sov gott!

Tredje inlägget...

Hej igen!
Många inlägg, blir nog ett till sen.
Går liksom in, ut, in och ut hela tiden.
Jag har hunnit sola lite, handlat mat med mamma och klippt gräsmattan! Bara lite kvar uppe hos mig.
Frivilligt så tog jag gräsklipparen och brummade iväg. (men det är ingen åkgräsklippare om ni tror det) Tyvärr, dom är så roliga! Men fick blåsor på händerna, inte skönt. Pappa blev glad iafl, mamma med.
Hungrig, mat snart eller om ett tag. :)

HaHaHa...

Vi får se hur länge jag har smilisar på min blogg, haha det är ju bollar överallt! ;)

God morgon!

Nu kom jag hem från stallet, släppt ut både i "mitt" stall och R-M's! :)
Allt är klart i stallet, så behöver inte åka ner dit nå mer. Men ska nog ta en lång promenad med owe, så han får beta lite.♥
Underbart väder, tycker synd om er som sover nu, så mysigt ute på morgonen (A)
Vad händer idag tro...!?
Plugga (någon gång, så fint väder)
Sola?
Promenad med OW?
Rida Salvia ikväll, fixa inför morgondagen!
Typ det, skönt! :)
Men i morgon är det tävling hela dagen som sagt, men det gör ju inget. 
Ledig på måndag så ;)
Idrotten inställd, religionen hemuppgift!
HAPPYFACE!


Ta hand om er

FREDAG

Hej!
Nu är jag hemma, hemma för att stanna ;)
På en gång efter skolan drog jag ner till owe, sen iväg för att rida! Hm... låter precis som alla andra dagar. (a)
Men full rulle ska det vara! Red Aviano, som Sara ridit. Gick sjukt bra, trevlig häst! Hoppade typ 100-110 bana eller något, eller jag tog hindren som dom kom för att känna och klämma lite på han, haha  ;) Så jag ska tävla han på Söndag. 90 och 1m. Fick ta 110 klassen om jag ville också, visst höjden är absolut inga problem, men första tävlingen ska man väl inte gå ut och hoppa högsta klassen. Enligt mig! Men det blir spännande, alltid kul med nya utmaningar. Man lär sig så mycket! Perfekt för mig nu också, jag som precis börjat på storhäst. Men med Salvia ska jag hoppa 1m som jag efteranmäler mig på, sen debutera 110cm. 
Nu ska jag gå till soffan och sällskapa med pappa :) OM han tittar på något bra (troligen inte).

- Ta hand om er

← hoppas ni la märke till den fräsiga klockan också, haha, thanks Belleplutt.♥

Blixt och dunder...

Hejsan!
Nu sitter jag i skolan med Belinda vänster om mig :) Ida kommer snart också, hon satt sig själv i ett rum, dissarn ;) Men iafl, om en halvtimme börjar sisa lektionen innan helgen. Finans och Kalk. Hm, jo inatt vaknade jag. Fy sjuton vad det blixtrade och åskade, man hörde hur det knastrade. Jag ensam i mitt lilla hus, skit rädd! Haha, usch. Min ena spegel dunkade i väggen hela tiden, så ja.. hela huset skakade. Jag skojar inte! ;o uuäääk.

Men nu vill jag HEM, rida och bara ta de lugnt. (plugga dock)

Inte så dum design på bloggen va??, men vill ha en rubrik där uppe, men vetinte hur man gör. :D (uppdatera sidan om ni inte ser det)

Ta hand om er.

Summmertime....

Hallå!
Slutade skolan 11 idag som vanligt, härligt. 
På textkommunikationen sprang jag och Ida runt och frågade om företag ville sponsra oss, eftersom vi gör en årsbok. Eller sprang och sprang, vi befann oss väl mest i en hiss? Men vi fick två företag som nappade, nu har vi sammanlagt 1100 kr, men fick nyss ett mejl från 4klöver att de inte kunde sponsra oss, jätte tråkigt, han var så trevlig (A). Men vi ska ringa en annan i morgon ;) Hoppas på det bästa. 

Men när jag slutat åkte jag direkt till mormor, eller handlade såklart innan till henne :) Var där i några timmar, sen åkte jag och red Salvia. Både Linda, Saga och jag hoppade i paddocken, gick bra för oss alla :)
Men ska rida en av Lollos hästar i morgon, ska troligen tävla den på Söndag. Fårse hur jag bestämmer mig för att göra, har ju aldrig ridit hästen. Men det ska nog gå bra, hoppas jag iallfall. 

Sen när jag kom hem färgade jag håret, så nu är jag ljusljusljus som ett lamm, haha! Typ lite gul, vit, blond. Men det blir bra efter jag tvättat det några gånger :)
(måste ju försöka vara positiv)

Åskat har det gjort här hemma, inte lite heller, så har inte kunnat plugga någonting. Ligger verkligen efter i tidsschemat. INTE BRA!! Slog precis på allt, så efter detta inlägg vill jag gå och lägga mig. Måste ju sova mina åtta timmar, annars blir det inte bra.
Vi hörs, ta hand om er!

♥ ♥ ♥

Onsdag 19 MAJ! Men tydligen inte för Ida, för hon har stannat kvar på sin födelsedag 16 April ;) tihi*
Aja, vad har hänt idag!? JO, skola till kl 12, hade ingen lektion. Så egentligen slutade vi ju kl 11. MEN, om man bor i Sätrabrunn så tar det ju evigheter innan man kommer dit.. hemma halv 3 iafl.
Då bytte jag på en gång till ridkläder, ner till OW och sedan vidare till kryddan Salvia :) Jag och Saga tränade dressyr för Linda i paddocken! Gick förjävla bra! Mkt avsaktningar/övergångar, ryggningar, skänkelvikningar osv. Vi var på topp trim! :) Så hon tyckte verkligen att vi skulle på nån dressyr tävling också. Om jag har möjlighet att ha kvar henne. 

NU dusch, SEN plugga geografi

Tvtvtvtv...

Blev ingen träning ikväll, varken jag eller Linda var på topp. Vi hoppar lite i morgon istället.
Nu sitter jag och tittar på tv, väldigt underhållande. Stängt av elementet har jag också gjort, rullgardinerna neddragna. Blir ju varmt här uppe. Tänkte plugga litelite till innan cougar town börjar. :)
I morgon är det skola, jag längtar inte.
"mkt" bilder idag ;P

FILM...

Film från i helgen.


Sommar & SOL...

... åh vi har kort tight kjol... markoolio... haha.
Aja HEJ på er!
Nu skiner solen nå fruktansvärt, 24,4 grader varmt.
Om solen var en man skulle jag gifta mig med han!
Nu har jag pluggat geografi, fattar inte vissa frågor, hittar inte på Internet heller.
Det är liksom då jag lägger ner och gör något annat istället, INTE BRA!
Ska fråga mamma om hjälp någon dag. Helst ikväll.
Nyss ätit rabarberpaj med vaniljsås, jag lyckades (as usual). hehe
Sen har jag städat och plockat ur diskmaskinen, duktiga jag.
Nu snart blir det stallet :)
Sen ikväll blir det träning hos Monica! :)
Är inte så jätte taggad, men det går väl som det går.
Kollade startlistorna till Köping också, mamma ringde och sa att de hade kommit ut :)
Min mamma har verkligen koll på allt, försöker ha det iafl :)
Men det var 11 stycken sorfare som var anmälda till 1 meters klassen innan laget.
Jag anmälde mig bara till 110, eftersom jag hörde någon sa att det inte skulle komma många alls.
MEN, jag efteranmäler mig mer än gärna till en meter efter laget :) Vilket jag troligen kommer göra, eftersom dom vill att man hoppar framhoppningsklassen för att vara med i laget!
Vet inte om jag har så mycket mer att säga, jo tjejer jag kollade på skogsturken, haha^^
Jag & Belinda i ettan :)♥

Tummen UPP...

Duktig ju, jätte ren röst :)

Måndag...

Hej!
Har längre inte lösenskyddad blogg! Hoppas jag.
Skolan idag: Morgonpromenad till idrotten med Anna & Ida, lek var på schemat, haha äta äpple, kex, godis och blåsa ballonger. Jag tycker fortfarande synd om AnnaB som fick äta äpplet vi tappat på golvet X-antal gånger och som vi haft under hakan. Sen efter lunchen så hade vi religion, fick sluta på en gång! NICE!
Stin kom och hämtade mig i Grällsta halv 2, sen stack jag till Salvia nästan på en gång, red lilla rundan plus en liten vända till. Sen vidare till OW, mockade och fixade bara. För nu vilar han ju, borsta orkade jag inte. Myste bara i hagen :) Han var MYCKE gooosi ♥ min man det där ;)

Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och kollat på när kissie var med på bella & tyra show, HAHA.
Just ja, fick två par vita ridbyxor av linda idag. Gillar't.

Det var allt jag hade att säga :)
- Ta hand om er

Full fart...

Hejhej!
Treårstestet för OW gick helt OK, dock lite sur på domaren. MEN, jag vet att ow inte är riktigt nice nu, han är i en växtperiod, då blir han seg och ja, orkar inte. Så på hoppningen kunde han kanske offrat sig lite och tagit i mer, men man såg att han inte orkade. PLUTTEN. (stora) Men sen fick han inte en andra chans, han sänkte på en gång, typ 50 cm.. Så det var ganska snopet. Sen skritten var jätte bra, trav helt okej, galoppen också. Men vi hade nog fått högre poäng i traven om Stina fick springa 1-2 hela varv som man brukar, men hon fick inte ens springa ett helt. Dumt! Men han var duktig, jag vet vad min häst kan prestera så jag blir inte besviken eller arg. För han visade det helt enkelt inte idag. Nu får han vila i minst 2 månader, äta gräs och bara ha det gott :)


Mätning, 170 cm utan skor!

Tävling i Wirsbo!
Hoppade bara 1metern :) Hon var skit fin, tyvärr blev det typ lite stopp efter ena svängen, stod en människa vid en pinne som fick oss i långsam kortkort galopp! haha, om inte det så hade vi vunnit :) 6 tiondelar från 1:orna. Så jag kom 3:a, eftersom det var två ettor, så egentligen blev jag ju tvåa :) Debut för mig och henne, dessutom så var det här första ggn jag tävlar med storhäst! :D
Tagga till 110 nästan helg!


Taget från film, lägger in någon annan bild sen :)

HÄRLIG DAG!

Varmt...

Jag red iallfall idag, blev ju fint senare på dagen! :) Ellerja, inget regn iafl.
Jag och Linda red milen, trevligt! :) Haha, men kan tala om attt svetten rann (usch) hur varmt som helst, kvaft liksom. Kändes som man var utomlands. Nu ligger jag och kollar på tv, underbart skönt. Upp tidigt i morgon och släppa ut hästarna, efter det ska jag bara ligga i solstolen (ska bli 24 grader varmt i morgon!!!!!) HAPPYFACE eller vad? OM det inte blir det, då ska jag pissa på väderguden. Hur nu det ska gå till det är en annan femma.

Aja Take Care.

 
OLD old pic, typ 8:an? Men ser ju likadan ut typ :)

Hemkommen...

... från Västerås!
Köpte två blåa tröjor på Tati och ett par shorts brun/beige typ, snygga!
Sen blåspray, det var det ända. Trött är jag också, tror det är vädret. Fårse om vi rider idag, känner inget sug direkt. Men hon behöver gå. Sen om en stund drar jag ner till ow.
Hej

Lite bilder...






hihi

Mammi...

Mamma & jag åkte och letade efter Zorro, var borta ett bra tag faktiskt :) Men vi fann han inte, eller vi såg en katt som kanske skulle kunna vara han? Haha, svart katt liksom.
Men sen kollde vi på gårdar på internet osv ... Sen nu kollar jag på lyxfällan! :D

Hej

Rastlös...

Nu sitter jag i soffan med mamma och pappa, är så himla rastlös. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Finns ingenting på tv heller, bara hockey. Salvia red jag i morse, har fixat ow, stina ridit han och sen har jag mockat åt Jan och R-M. Hmm..? Finns ingenting kvar att göra... :'( Regnar gör det också, + att vännerna bor så långt bort. Klockan bara halv 6. Jag kommer snart klättra på väggarna... då blir inte päronen glada. Kollat allt på Intrenet har jag också gjort...LITE synd om mig fan.

I morgon ska jag rida med L och S, sen ska jag fixa ow, sen västerås, måste köpa blåa tröjor tills treårstestet, sen måste jag köpa blåspray, eftersom ow gör illa sig hela tiden. Så i morgon är det full spikat, härligt!!

Skulle rida med Frida, men hon sluta höra av sig, så det kommer inte bli av. Men det regnar ju, ganska skönt att inte rida då heller. :P

Mja, slut på ord också...
Vi hörs väl, kommer väl göra hundra inlägg om jag inte hittar på något.

Fotboll...

Hej!
Nu är fotbollstuneringen över. Underbart väder var det iafl, tur var väl det. Men kan dock inte påstå att fotbollskläderna ger snygg solbränna... usch, från fotbollsskydden + strumpor så ser man en jätte skarp rand, BRUN till VIT! Härligthärligt. Sen är jag brun i pannan och armarna haha :P
Men men...
Blå på knät är jag också, fick världens smäll. Vi kom 2:a, hatar att komma tvåa(!) Inom allt fan.
Aja, nu ska jag fortsätta plugga filosofi... är grymt trött, vill helst sova. Huvudvärk som dundrar på och träningsvärken kryper in.



-Take Care

Uppdatering...

Hej, nu har jag inte uppdaterat på ett tag. Men jag är dock inte sämre än Ida ;) Haha.
Aja, vad har hänt? Torsdags; Träning hos Monica, gick över förväntan. Aldrig gått så bra, så jag hoppas det håller i sig. Bana på ca 110 tror jag. Men hon tyckte att vi skulle börja med ännu lite högre, så det blir nog bra. Linda och jag kommer träna nu på Onsdag igen och då blir det nog 120 bana. funnybunny!
Fredag? Inget speciellt, red Salvia och var nere hos ow osv, inget speciellt alls, gick och lade mig runt tio ;o
Lördag; Upp kl 06:00, drog iväg till strömsholm, stod som hinderpersonal vid treårstestet! Skit kul, var med Stina och två tjejer till, jätte trevliga! Domarna var också skit kul, haha! Så var där från kl 8-halv 6. Det tog på rygg och fötter kan jag lugnt säga! Så jag gick och la mig innan nio på kvällen! -.-
Söndag; Upp tidigt, 06:30 släppa ut Jan och R-Ms ponnysar, sen vidare till bästa kusarna :) Mamma var med, vi gjorde klart hela stallet på 40 minuter, 40 MINUTER!!! Som vanligtvis brukar ta... 1 timme och 45 min. Men vi skulle iväg till Rocklunda för att kolla på Stina när hon skulle tävla! Men hon hade skrivit fel starttid till oss, så vi var väldigt tidiga. Så jag och mamma passade på att handla innan. Men Stina och Grand L hoppade först 1m, jätte fina, dubbel nolla. Dock red inte Stin så speciellt fort så det blev ingen placering. Sen i 110 peppade vi henne och gick en härlig omhoppningsbana. Så Stin fräste på och hon VANN! :D (första gången hon tävlar på hästen och tredje gången hon hoppar med honom!) MEN, Lillen ÄTER hinder ;) Men det var självklart jätte roligt, grattis! Blev ju lite småstolt där faktiskt :) Annars är det ju bara Stina som får bli stolt över mig(A) hahahaa, hon tävlar ju aldrig :) Sen på kvällen gick jag och lade mig halv 9!
Anledningen till att jag tar upp när jag går och lägger  mig är att det är så olikt mig. Halv nio-nio? Men jag är och har varit väldigt trött på sistone, troligen det.

Idag har det inte hänt mycket, skolan, Stin sprungit med ow osv
Aja




SÅ duktiga! :)

- Nu kom mamma hem med mina chips och glass hade hon köpt till mig också! :O Snällt. Pinnglass eftersom jag inte tkr om mjukglass ;) 

Hej...

Hejsan!
En lektion som vanligt idag :) Jag Anna och Elin gick runt och bad om pengar ;) Haha. Orkar inte skriva mer om det.
Sen drog jag hem och sen iväg till ow, borstade bara :) Han ska ju vila lite nu eftersom han är trött.
Nu sitter jag och kollar på Jims värld, kul.
Om en timme drar jag till Salvia, träning hos Monica!

Klänning...

Nervös för att klänningen aldrig kommer. MEN den kom på brevlådan idag :) 
Happyface! Den var urgullig! Men dock lite väl tight upptill, men det går nog. (tog ca fem min innan jag kom i den)
Har testat den med fyra olika par skor, två svarta, ett par vita och ett par bruna. Vet inte vad jag ska ha. Men kanske köper ett par nya, typ i någon somrig färg, skulle passa perfekt!
Ridit har jag gjort också, sällskap av Linda :) Vi trimmade dressyr i paddocken, gick kanon! Förutom att jag får jätte ont i min v handled. Drygt!

Nej nu medan jag väntar på maten så ska jag kolla runt på skor här på Internet! :)
Egentligen vill jag beställa från nelly, men det tar ju lite tid innan man får dom?..
- Take Care!

Fortfarande trött...

Hejsan! :)
Skolan idag då, innebandy på morgonen.. (hatar) MEN jag gjorde tre mål! Stolt Karin.
Men sen efter lunchen så sa Gabbi att vi fick göra en uppgift hemma :) Så gick till Stina som var vid Coop. Missade bussen, så fick lov att gå, varmt.
Sen nu ikväll åkte vi med ow till monica för löshoppa sista gången. Han var trött, så han hoppade inte så bra. Men 120 blev det iafl.

Nu sitter jag här och kollar på svenska hollywoodfruar. (KUL)
I morgon är jag hemma, så skönt! :) Men måste in till Sala och köpa foder, sen rida S och ner till ow. Plugga också!


<3

TRÖTT!!...

Skulle ha lagt in bilder från balborg, men efter kl 14 idag var jag DÖD. Jag orkar ingenting, vaknade nyss, sovit i en och en halv timme. Annars har jag bara haft ögonen på tv:n!

Igår var jag också ovanligt trött, kollade på en jätte bra film som gick på tv. MEN jag somnade... hann inte se klart :'(

Nu film/sova.






Hayden Panettier har klippt sig!, snyggt, hon passa :)

Valborg...

Igår var det som sagt valborg och då blev det fest hos Hanna :)
Riiiiiktigt kuuul var det :D Men det är två saker som jag ska sluta med när jag festar! Får typ ångest dagen efter, som idag! ;) Så måste sluta med det helt enkelt. Eller typ en och en halv sak^^
Jag och Elin gick och lade oss runt 03:45, och mamma hämtade mig i morse kl 10 ;)

BILDER KOMMER SNART!! :D

Men nu ska jag ner till huset och hämta chips och godis :)

RSS 2.0