Fösta gången

Hallå töntar :-)
Nyss hemkommen från västerås, Joel skulle till tandregleringen och sen skulle vi handla. Hämtade ut årsboken i skolan också, jätte fina bilder! Dock undrar jag vem som tagit med det andra kortet på mig, där jag ser helt dum ut som helst, haha, var från kryssningen! Men annars var den fin, väntade mig en annan färg på boken bara.

Anyway, igår tog jag mitt första dopp!! Blev i Juni iafl, känns jävligt bra! Badade som sagt med Sofia, MYCKET trevligt. Vi var där braa längee. Men jag kan inte påstå att det var värsta värmen som de sa att det skulle vara. Då var det varmare i måndags. Drog väl hem från Fia runt halv 6-6. Sen fixade jag en massa hemma/stallet sen drog jag hem till Jocke. Sov där, stack hem i morse.
Idag? Jävla piss väder... regnar och åskar lite. Sen ska jag väl rida S, blir väl dressyr idag igen antar jag. Hon skulle behöva hoppas men jag orkar inte. Elias skulle testa hoppa lite med henne, blir väl någon dag framöver kanske :-)
Tur i oturen, eller ren otur?

grillning

GRATTIS igen Elin, bara ett år kvar tills det blir syysteeemet! haha:)
Aja, jag åkte och hämtade upp Hannah och Elin, var lite hos Hannah innan för Elin skulle få in låtar på sin mobil som vi skulle kunna spela på löga! Sen drog vi iafl till Löga, där var det redan full rulle, haha zumba dans, haha. Så jävla kul att kolla på, eller framförallt en ur gullig gumma som stod bredvid och vickade på höfterna... haha.
Sen kom Sebbe, någon kompis till E och H, sen lite senare kom Belinda och sen kom en maaaaaasssssssa andra som jag inte hade en aning om vilka de var. Men det var iafl en jättre trevlig kväll och jag åt 5 korvar med bröd.. hahaha och vilken sweeeeeet min man fick av Belle. (korvar är liksom det värsta hon vet:*) Sen runt tio körde jag hem Elin, Hannah och Sebbe. Några har ju liksom jobb i morrn.

I  morgon ska jag och Sofia sola och bada, myys! Blir väl första doppet för mig antar jag... ;o Vi skulle egentligen  bada i lånsta, men hon hade ingen bil... eller bara ett litet tag så det skulle inte gå typ, eftersom vi bor nästan en timme bort ifrån varandra. Så det blir något "bad" hos henne! Blir nog toppen!

♥ :)

hajdååå

Måndag

Tjaoo!
Idag fyller Elin 19 år, Grattis GRATTIS graaaaaaaaatttttiiis babe!
Yees, blir att fira henne på löga ikväll tror jag det var! :) myyys!
Anyway, red prinsessan i morse sen åkte jag in till sala för att fixa lite. Hah, sen såldes hästen jag visade så nu har jag pengar igen. Känns skitbra! Haha, men det var lite kul när jag fick dem... när jag stod i kassan vid apoteket. Aja, sen åkte jag hem.. mamma tvingade mig att göra rabarberpaj... även fast det var hon som skulle göra. Aja, om ett tag drar jag in till västerås :-) Men tyvärr kan inte Hanna komma, eller hon kanske dyker upp...

shulululu

Hallå igen!
Varför finns det inget bra program på tv? Åh varför har inte jag spotify...
Men ska väl kanske inte klaga så mycket men iafl, fick lov.
Jocke kom en stund nu ikväll också, mys!
I morgon ska jag sooola om det blir fint väder, sen på kvällen blir det grillning! Fira världens bästa Elin som fyller år, blir en gammal tjej det där! <3
Sen har jag planerat att jag ska med Stina till hennes killes föräldrars hus i Tillberga. haha, bada! Trampolin och allt ju föfan, skulle inte sitta helt fel. Hon som badat i tre dagar i rad medan jag är hemma och svettas? Hur schysst är det på en skala? ;) ^^,

Nä nu ska jag ta och kolla om det finns något bättre på tv än musik!
Bye bitches! :*








HOT!

Fyfan vad skönt det är när det är varmt, men lite väl svettigt att rida.
Red dressyr i paddocken, dock blev det att jag gjorde det runt lunch. Men det blåste jätte mycket, så det gjorde inget! Hon var jätte fin, men lite seg. Linda ringde och berättade vad det var för dressyrprogram som jag måste plugga in. Sen om jag badat? Näää, inte än -.- Men var inte ensam om det som tur var. Hehe.
Soooov riktigt länge idag... haha inte likt mig. Men var så jävla trött! Skulle kunna sova hela dagen.
Just ja, idag skulle jag ha fikat med Belinda, Elin och co. Men tyckte det var lite onödigt att åka in för det... orkade inte(A) Sorry girls. Men i morgon blir det nog en sväng in till staden.
Sitter och skriver på nya tangenter också, M och J åkte in och köpte idag. För musen lever ju sitt eget liv, så de köpte nytt allt ist. Soft.
Yahapp, skriver ju så mycket intressanta grejer häär -.-



Midsommar

Hoppas ni alla hade en underbar midsommar! 
Det hade iafl jag, både mysigt och roligt!
Var väl hemma först, käka tårta, mat och ja allt. Fast blev bara med Mamma, pappa och Brittis. Men sen åkte jag halv 5 in till västerås. Åkte till Elin, sen cyklade vi till Hannah. Käka meera. Vi var där ett bra tag, sen drog vi till skallberget, fest där. Väldigt trevligt folk!! MEN.... kan ju säga att jag har skrubbat mina fötter nu, HAHAhaha. Sen trampade jag i glassplitter också, sitter kvar i foten än, svider som fan.
Sen var vi hemma hos E igen runt halv tre. Tack för en trevlig kväll.
Nu, blir det snart krubb sen cykla till stallet.
- haha, min mamma är för skön ibland. ;o
(radavstånden verkar inte gillas)

Haha, vilken min!

Nyss hemkommen från en cykeltur till stallet, eftersom jag inte ska sova hemma ikväll så fick jag lov att hämta min ridhjälm och chaps. Eftersom jag ska visa häst i morgon bitti. Men guuu vad skönt det var att cykla... lagom varmt och inte en kotte ute. Men, skulle nog inte vara lika skönt utan muuuusica.

I morgon är det midsommar, blir till Elin och hennes polare. Hoppas dom är snälla, annars kanske jag blir rädd och sticker hem! :( Skojjja.

Näääe nu måste jag ner till bigsis och fråga om jag får låna hennes lilla gröna.

bye

mormor

Tog en tripp till Sala today, handlade åt mormor, sen gick lite på "stan" också. Haha, mycket folk var det iafl..
Var väl hos söta mormor i någon timme, sen nu är jag äntligen hemma!
25,5 grader visar vår termometer här hemma, gillas! Men skulle dock inte säga nej till ett dopp i sjön eller något, så varmt...!
Horoskop? De två senaste dagarna har jag läst mitt horoskop... varje jävla ord stämmer. Hur läskigt som helst, jag menar ibland kan det stämma lite sådär och ibland inte alls. Men nu, kunde ha varit mina ord det där. Tänker inte skriva horoskopen här, my secret.

Nää, nu drar jag ut till solen :)


drygt

Var på terrängträning på Baståsen ikväll, åkte kl 5, hemma kl 10. Skapligt segt! Tränade i ca två timmar, dock ingen specifik "träning" för mig. En kommentar fick jag -det ser jätte bra ut. JAHA, inget mer med det. Blir så sur, men jag vet ju att det är så men iafl. Slänger ut 350 spänn för att få hoppa lite. Tycker det är lite smådyrt sådär.
Men nu blir det iafl fälttävlan den 4:e Juli, bara att börja trimma dressyr nu då. Tävlat i den disciplinen en gång om året i tre år... det taaar sig ;s
Nej, te och macka väntar. byyye

tisdag

Tjenare!
Kom nyss hem från stallet, red dressyr i paddocken. Gick brabra, riktigt varmt även fast det var så tidigt.
Nu väntar duschen, sen åka längre ut på landet. Ska till fialotta, sen hem till Jocke. Fårse vilken bil jag får låna..(A)
Nej, nu måste jag skynda.

Haha

Hm.. vad fan har jag gjort nu?
Ändrar bloggen sen

västerås

Tjabba!
Seriöst, hur länge till orkar vi att blogga tjejer?
Jag börjar bli lite små trött på det, får se hur länge jag håller på.
Idag åkte jag och syster in till västerås en sväng, hittade lite granna.
Skulle inte köpa några kläder, men lyckades iafl...
Skor blev det också, ÄNTLIGEN!
haha
Hästen får vila idag, skönt.
På onsdag blir det terräng träning på Baståsen...
Ah, nä, nu har jag inget mer att skriva.
I morgon kommer turkarna hem, woho! :)))

sorf

Tjenare!
Tävlade på sorf idag.
Jag, Carro, Emma och Alexandra fick vara med även fast vi inte hoppade framhoppningsklassen.
(just därför vi ställde upp, eftersom alla ville hoppa 110 efter)
Alla nolla i grunden förutom jag, trångt i kombinationen, så peta med fram eftersom hon inte hann upp. 
Men hon var dunder fin, dock lite stark!
Så det var sorf lag 2 och hamre som kom till omhoppning!
Vi slutade på 4 fel tror jag, men vi vann iafl! :)
Sen kom vi 2:a sammanlagt! Så duttiga så :)
Sen i 110:en så red jag som en KRATTA, en kratta utan KRATTA! Så illa ;o
Nejmen, fick 3 pet, 2 var mina fel och ett salvia (sista ut i kombinationen, för kunde inte komma bättre och jag höll inte kvar i handen eller nått så) Men hon hoppade flackt på första, sen bara fortsatt det och jag rättade inte till det!
Hah, jag skrattar åt det efteråt, jag vet inte vad jag höll på med där inne alltså...

...


: )


There is not much to say...


dröm

Fy vad länge jag sov idag! Till kl tolv. INTE likt mig, var nog bara för jag hade sån jävla rolig dröm!
Haha, målade gräsmattan med tzatziki och fixade en bomb i en mobil och lämnade den i någons bil, sen halkar en med en fyrhjuling/skoter på min hala gräsmatta, sen blev det värsta racet med några bilar, jag var i samma lag med nån äldre kille. hahahha... asså det var så jävla roligt i drömmen! Jag fattar inte, jag drömmer varje natt, kommer ihåg jämt också. Sjukt kul!
Om ni var i min lilla värld då, skulle ni förstå.
Nu är klockan halv 4, har bara hunnit handla med daddy. 
Köpte även en ny flugluva på hööks, HM... tror den inte är så bra. Men orkade inte åka till gladahästen eller granngården, vill ju ha bukas.
ANYWAY, idag vet jag inte vad som händer. Skit tråkigt.
Blir nog hemma hela kvällen, får nog ta och kolla på någon film.
Sen snart drar jag till salbohed och pussar på min ow.
Just ja, måste ringa ett samtal, men kan inte säga vart. Eftersom jag inte vet hur vi ska göra med allt!! :(
<3

bye biatches


jag måste lära mig att säga nej!

torsdag

Hallå!
Idag var jag in till västerås, vad glömde jag? Jo, kolla skor. Men köpte flugluva iafl, men den var för liten för S, får åka till salbohed i morrn och testa den på ow. Sen handlade jag åt mormor... sen iväg till mormor, färgade hennes hår och städade osv. kärlek till min tokiga mormor. Tror hon är 86, kan inte hålla räkningen längre.(a) Men hon ska bli minst 100 säger hon... bra motto! :) (ska försöka få bort smilisarna på bloggen...) Aja, sen tvingar hon mig att käka där och att vi ska beställa från pizzerian. Jag var verkligen inte sugen... men guu vad hon tjata! Så vi käka en varsin kebab tallrik. Men sen åkte jag iväg till stallet, mådde inte alls illa när jag red nejnej.

I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på, hade planer först... men det är inte aktuellt längre.
menmen


haha old pic :)


take care

Torsdag

God morgon!
Idag bär det av till västerås, ska köpa några hästgrejer såsom flugluvor, sadelgjord och något annat kanske?
Sen ska jag även kolla efter converse, plus handla åt mormor... sen bär det av till Sala.
Sen blir det rida lite intensivare idag än igår... he-he. Skritta, trava, galoppera på lösa tyglar... kan nog vara väldigt avkopplande för hästen. + att den får balansera upp sig själv. Men får se om F följer med idag.
Igår gick jag och lade mig runt halv 1, men kunde fan aldrig somna och det är så förbannat drygt! Men sen vid 2 fick jag ett x-antal sms från F. Åkte och skjutsa hem henne. Fan vad jag är snäll (A) Sen hemma igen runt halv 3 :)
Nej, nu ska jag upp och kolla mobilen sen käka frulle:)
peace

Hemmakväll

FETT många inlägg haha, ursäkta! But Im bored!
Har en sjuk trevlig konversation med Elin! :)
Kan snacka om allt med den där människan, orden går i ett!

Hatar att jag ska vara blyg hela tiden, jag vill ju snacka mer men kan inte ;o

duärfin

(detta är inget med ovanför att göra)

ovärt inlägg

Funderar fortfarande hur jag ska göra ikväll. UT eller INTE ut!? Thats the fucking question!
Men... Elin ska inte ut vad jag förstod? Men A och H och andra ska ju ut. Får vela in i det sista, fast jag skulle hellre dra ut på fredag! ;-o

Shit, nu luktar det krubb... skulle fan kunna döda för mat just nu! Även fast jag käkat hela daaan!

peace!

Onsdag- Utgång..?

Utgång med hälften av tjejerna i kväll, de andra är ju som sagt i Turkiet! :)
Känns som jag egentligen borde vara hemma så jag blir heelt frisk. Men jag gillar ju att umgås.. så jag drar nog ut iafl. Fast kör nog på en nykter kväll, annars så måste jag be om skjuts eller sovplats, är så drygt.
Men igår var jag med J igen, trevligt trevligt! :)

Idag ska jag rida, har fan inte träffat hästen på två dagar. haha. Men skönt fan.
Just nu tvättar jag, yeey, duktigt.
Slut på ord. Puss

igår idag

Igår avbokade jag min träning på baståsen, mådde PISS. Ont i öronen, rinner i ögonen, dundrande huvudvärk och svidande hals och väldigt snuvig. Kanske inte så kul att rida två pass på en dag då kanske? MEN, jag blev jävligt sur också för jag vill verkligen tävla fälttävlan... varför ska man behöva ta nytt kort när man tävlade fälltävlan på ponny förra året!? Fyfasiken! Men Sanna sa att hon kanske kunde fixa ett åt mig iafl, för hon har sätt mig rida osv. Men får se hur det blir, ska snacka lite med L.
Men igår åkte jag till v-ås för att fika med Anna, Anna, Christin, Belinda och Elin, mycket trevligt!! :)
Köpte ny parfym, tunika/linne och underkläder. Tappat bort min goooaste parfym, hittar du den så hör av dig(a) huhu.
Sen när jag kom hem så hoppade jag in i sängen på en gång, innan kl 6. haha. Så nu kan jag ju säga att jag är utvilad. Men mår inte så bra ännu, men har börjat äta nu iafl och då är jag på bättringsvägen (Y)
Idag rider förhoppningsvis Stin Salvia och sen ska vi till Leonie och kolla på Wilma, fööööölis! :D
Men det beror på när Stina pallar sig från soffan och fotbollen!!! :@ Jag menar... det är ju inte ens Sverige som spelar... då är det väl inte ens värt att se? Bra matcher säger hon....

smile

:) :) :)
smile



fuck, börjar bli/är förkyld... lyckas alltid pricka in på loven

TÄVLING

Som sagt, var och tävlade i Avesta idag!
1m: Så enormt fin, kom till omhoppning, vi svängde snabbast av alla... MEN... så fick jag blackout, två hinder kvar(kombination, 3*) Haha, hur dum får man vara!? Alltså, typ första gången i mitt liv jag glömt bort en bana! Hur sur blir man inte då?...FYFAN, skit sur fortfarande!

110cm: UNDERBAR! Snabba svängar och vi flög som om vi hade vingar! MEN... hann inte plocka upp henne, hon var för lång in mot kombinationen... så hon snudda bommen och den trillar ju såklart ner, har aldrig turen på min sida. Det skulle jag vilja ha ibland faktiskt. MEN... vi blev placerade iallfall, 4:a kom vi! :) Andra starten i 110. Men alltså, om vi inte hade petat den där skitFULA bommen så hade vi vunnit med någon sekund. Mammas kompis dotter vann då^^, Det var liksom inte så att det var värdens fulaste svängar och köra hästen in i botten. Utan vi hade rytm hela vägen, hon blev bara (lite!) lång så vi petade... aja. Men jag är super nöjd verkligen! För hon var så fin :)

Nästa tävling?
SORF 20/6, 1m & 110.



Film kommer nog sen, youtube är ju så segt.


lots of love

IDAG

Idag gick jag inte upp förens kl halv 12, haha helt otroligt. Men jag var faktiskt värd att sova länge, i torsdags natt sov jag ju bara max 1,5 timme. Sen party all night long. Men idag har det inte hänt mycket, hälsade på min prins, knott biten som satan, annars helt lugnt. Sen på kvällen red jag prinsessan, kändes fin i stegen bjöd på fint, men hur tjafsig som helst i munnen. Sen blev det fixa allt inför morgon dagen, kom hem för en timme sen :)
Tävling i morgon!
Man får ju liksom inte damma igen helt och hållet nu när man är friiii.
1m & 1,10m.
Wihoooooo.


Lots of love

JAG HAR TAGIT STUDENTEN

.... fy fan vad jag är bra^^,
Vi har haft så jävla roligt så det finns inte ens på en skala!
EJ-07 är bäst! SKOLAN, LÄRARNA, ALLT!! ♥
Kommer sakna allt och alla oändligt mycket! Men nu är det dags att gå vidare! :')
Men vi brudar ska iafl hålla kontakten så gott det går!! Utgång igen på onsdag.
Igår var det roligaste utgången ever, once in a lifetime!
Även fast det blev några pinsamheter för var och en tror jag!? Men vad spelar det för roll?
VI TAR JU STUDENTEN!
Fick en ny mobil, pengar, presentkort på skor, presentkort på H&M(fick av R-M och Jan♥), stor tavla med min häst på (fick av Leonie♥) Jätte snällt, verkligen! En hel del blommor också. TACK.
Oj, nu kom Stina hem från turkiet (neger!^^,) Fick jättefint silverarmband av henne :)
Partyt började halv 7 på morgonen!
Sen avslutades det på Blue Moon Bar!
EJ-07♥
HEJDÅ underbara infokomp!
peace

MISSNÖJD/stackars gubbe

Jag är så sjukt missnöjd på klänningen jag beställde, fick den idag.
Hm.. blommorna på klänningen skulle vara mot de turkosa hållet eftersom klänningen är marinblå. Men herregud vad grön den är, buhu :( Karin loves blue not green! Mycket blommor = mycket grönt. Jätte sur, verkligen. PLUS att det är glansigt tyg invändigt så den typ glider ner, brukar ju vara ett litet mer mattare tyg, men icke. Aja, får göra något proffsigt så den stannar uppe.
Anyway, JOEL är hemma!! :) Väldigt trevligt faktiskt, inte träffat han sen... ja kan inte minnas. Vi stack till mormor, trevligt det också. Sen när vi skulle hem, hann bara två trappor ner, sen mötte vi en gammal man, (kände igen honom väldigt väl) Han brukar öppna porten åt mig där nere. Han kunde knappt andas, hela han skakade och ja verkligen led. Så han frågade om vi hade några värktabletter. Men det hade vi inte. Men han fortsatte prata, han hade tandvärk, vilket han själv tyckte var konstigt eftersom han inte har några tänder. Men då frågade Joel vad han menade för slags värktabletter. Han ba: Vanlig alvedon. För han tänkte som vi, tabletter till en annan användning? Knarka, om jag uttrycker mig så. Men icke, han menade inte så. Det såg vi också. Så Joel stack upp till mormor och hämtade två alvedon (fast större, x2 i en om man säger) Så jag pratade med han medan. Åh herre, jag höll på att svimma. Jag är inte känslig på många saker. Men människor som är sjuka eller något, jag dör nästan. Fy, jag tyckte så synd om honom. Han var till stan idag för att köpa, han skulle ta ut pengar så han kunde gå in på apoteket. Men han hade inga pengar kvar, han trodde att han hade fått in. Alltså, ni får tro vad ni vill, men vi trodde på honom. Man kan inte knarka med alvedon heller. Fy, han blev så happy när han fick och vi sa att han inte fick ta den andra alvedonen förens 4 timmar har gått. Haha, nu snackar jag om en gubbe, men ni skulle förstå om ni var där. Åhh... alvedon? Det var det ända, gosh.
Hoppas han blir bättre och att han får sömn, hade inte sovit på hela natten + att han försöka sova bort det onda, men det gick ju inte... Aja, lycka till gubben vid mormor! 
MEN antingen blåste han oss eller så gjorde han inte det. Skitsamma känns det som.

Red prinsessan i morse, red lite överallt faktiskt :)
Red nja, cirka en timme. Men mycket mygg i skogen...
Hon trivs bara bättre och bättre nu. SKÖNT! Har verkligen sett att hon har längtat hem ;/

tisdag

Hallå!
Blev ingen sovmorgon idag inte, upp kl 8 för jag var snäll och hjälpte Jan att ta in hästarna och hålla i Lucilla så hon kunde skos. Aja, var där i någon timme. Eftersom dom varmskor så tar det ju längre tid. Sen hem, gjorde något? Sen iväg till min prins, jävlar vad biten han var! :( Måste nog köpa ett flugtäcke, tyvärr! Orka att alla hästgrejer ska vara så äckligt dyra. Jag menar ett flugtäcke går ju minst på 600 kr, minst. Finns säkert något billigare? Men då räcker det väl med att de rullar sig så går det sönder, antar jag. Bubblig hela han, visst har han känsligare hud, tunn... han är ju som sagt ett fullblod. Aja inte ska jag gruva ner mig för det, gör ju allt för min bebis! :)
Blev ingen träning idag, M's son hade bränt sig vid bastun så de fick lov att åka in till läkaren. Men vi fick komma i morgon, tors eller fredag om vi ville. Men jag skippar och Snokus hade svullnat i benet. Men hoppade några språng hemma  på prinsessan idag, hon kändes helt ok. Fast hon är ju rädd för precis allting i paddocken, runt om osv. NY miljö, men hon är lite väl fjantig tycker jag.
Nej, nu ska jag ta och göra något annat!
Peace!


(om man kollar lite på bilden så kunde nästan det där vara mina ben, haha^^,)

klänning

Klänning beställd, 255 kr.
Förhoppningsvis kommer den innan fredag
(därför jag beställde den)

MÅNDAG

Vi tjejer var jätte duktiga på poängjakten, men vi vinner nog inte(!) Inte fått reda på det än.
Men vi ville liksom inte springa nakna på en äng och bli filmade eller pissa i en flaska som man också måste filma. Men det gjorde ju dock de andra. haha. Men "vi" kramade okända, badade i en fontän och nja drack råa ägg! Vi var faktiskt jätte duktiga, även fast jag inte gjorde så farliga saker, jag körde ju. haha

Red dressyr på prinsessan idag, jätte fin var hon, väldigt mjuk och fin i munnen (OVANLIGT fin), MEN... höll på att strypa henna två gånger. (eller ville iafl) Hon slet sig två gånger och stack ut på gärdet... Åh vad roligt, pucko häst! Hon var inte rädd, blev inte biten, utan man såg på hennes blick att hon ba HAHA nu sticker jag!! Vad kan man göra liksom!? Försökte lugna henne första ggn men nja det gick ju som det gick, min tumme fick ta smällen ;o Men hon var faktiskt jätte duktig när hon var på gärdet, liksom sprang en bit sen vände hon och bara stod still och väntade på mig, båda gångerna. BUSIG häst ^^ Men bra att hon inte sprang längre<3 Nu har jag iafl bestämt mig vilken sadel jag ska rida i och det blir nog HDR.

I morgon blir det hoppträning hos Marlene, funny! (om jag sitter kvar då vill säga)


Måste slänga med en bild, annars blir det så tråkigt att läsa. Inte för det kanske är så kul med hästbilder hela tiden(A)
- SAKNAR ponnytiden redan! Haha, älskar småkusar


poängjakt

God morgon god morgon!
Om en timme drar jag till skolan, hämtar upp Belinda på vägen!
Eller vi ska inte till skolan utan till Lögarängen, poängjakt!
Jag, AnnaB, Christine, Belinda och Elin är ett lag + min gröna bil!
VI SKA VINNA :D Vi har med oss bikini och extra ombyte (+sax, penna, papper) haha (ifallattliksom)
Haha tror att det kommer bli en grymt rolig dag!
Peace o puss

salvia

Kom nyss hem från stallet!
Perfekt väder att rida i, det regnade när jag gjorde ordning och slutade när jag skulle börja rida. Sen var det inte för varmt och inga insekter, perfekt!

SOL

Underbara sol, men svik oss inte på fredag!! :'(
Har solat bra länge nu, eller från och till. Blir så fruktansvärt varmt. Går typ in ut in ut hela tiden.
Aja, men vad händer idag?
Snart åka in till sala för att köpa äppeciderlvinäger, haha. Ska ha det till flug/mygg spray till hästen :)
Fungerar JÄTTE BRA, kan verkligen rekommendera det till er som inte testat det på era hästar(!!)
Jag menar hellre köpa det för ca 10 kr än 100-400kr på affären så att hästarna blir myggfria. Bara dyrt och fungerar sämre. Jag och Linda kör iafl på det, gör det du också. Visst finns det en massa andra recept som man kan göra hemma också, som text koka vatten med vitlök i osv, men tycker inte att det fungerar så bra. Dessutom är det bara fylla över vinägern till en flaska och bara spray'a på. KLART.
Aja, nog om det.
Senare ska jag rida S, på mina underbara efterlängtade vägar här hemma. Eller ja, red ju här i vintras, fast då var det ju snö överallt så det gick ju typ inte att komma fram.
Sen senare ikväll kanske det blir bio??
Hör av mig senare :)

4 DAGAR KVAR TJEJER!!!

:)

Snart åker jag och hämtar "hem" S, underbaaart! ♥

Rastlös...

Nu har Sala tagit studenten, dom måste vara lyckliga dom! Själv har man en hel vecka kvar...
Man gör ju ändå ingenting i skolan, varför dra ut på eländet?
Nu har alla åkt här hemma och jag ensam kvar, OW på bete som sagt och R-M har inte ringt än så kan inte åka och hämta Salvia. Hmm.. vad ska man göra? Yr ju runt här hemma som en galen höna. Orkar inte kolla på tv, för det är såå tråkigt och såå meningslöst. Sen datorn får jag snart damp på haha, den blir ju tråkig den också. Eller ganska kul var det när jag såg en bild på mig och Piggelin på hästnet, haha, hon skulle tydligen säljas. De velar fram och tillbaka hela tiden. Men jag kanske tar en tripp till Sala eller något, tur att jag har körkort, annars vore det riktigt illa.

S och jag vid sjön här om dagen :)
Så fint ute nu, dock ingen bra kamera på mobilen.

:(

Varför ska alltid djurfilmer vara sorliga, jag har fått nog!!!
Gah, dessutom var denna film baserad på verklighet.
Alltså, snyft!! :'(


Men jätte gullig film, verkligen! Värsta mjuka hunden, stor fast gullig! :) hihi(a)

HÄRLIGT!

Ow på bete och trivdes nog väldigt bra med kompisen! :) Dunder skönt, då kan matte vara lugn. NAJS! Sen vidare till R-M för att lämna transporten osv, mycket snack och hjälpte till att smörja åringarna. Sen flyttar nog S dit i morgon, om inte så gör hon det på söndag! Men hoppas i morgon, för då slipper jag åka så långt för att rida :)
Wihuuu, mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår.. Blödde ju näsblod nästan hela dagen, från och till. Blev ju tokig, jag menar ska man börja blöda så fort man petar på näsan eller andas djup?! Herre säger jag bara. Men jag kan iafl säga att jag blev proffs på att rida med en hand ;o
Haha, nej nu ska jag ta en sandwich glass och gå upp till mig och kolla på Hachiko, a dogs story :) soet.
Sen i kväll var det någon film på 5:an halv tio :)

PUSS<3
OW's nya gröna kompis haha :)
Lika höga lika färg fast olika åldrar^^

Olika...

Nu har jag inte bloggat på ett tag, inte orkat. Men utklädnad har vi 3:or hunnit med iafl, hårdrockare var vi i ekonomi klassen. Även grillning/fest på löga med alla treor, mysigt!


(dock inte alla från klassen)
RSS 2.0