Horoskop + tårta...

Jungfrun idag
Kunde du p­­lanera ett och annat ­lite bättre skulle du slippa den stress du ­lever med just nu

- Så himla läskigt, mamma sa det nyss till mig (ca 2 timmar sen). Att jag måste planera bättre för att inte stressa hela tiden. Stämmer verkligen!

Men jag tränade ju idag. Gick skit bra, hoppade bana på 110-115? Jätte fin, förutom att jag trillade av, as usual känns det som ;O Men haha, jag landade på fötterna! Duktigt, jag lär mig! Hah, men jag skulle ha gjort en förhållning och inte tryckt av tidigare. MEN hon kunde ha hoppat lite bättre och varit lite mer uppmärksam så hade hon inte rivit och gjort helikopter språng. :) Men vi var duktiga! M tyckte att vi var tuuuusen ggr bättre :) Att vi funnit varandra, kul att höra.

Men nu ska jag sova tror jag :)

I MORGON ÄR DET VALBORG, firas på Bäckby!
Sover hos Elin i morgon också, Stina fixar ow så jag stannar kvar i västerås i morgon! :)

-Take Care!



haha, jag bara älskar den här bilden!
Jag ser vindögd ut, Anna kollar på något intressant och har munnen härligt öppen haha! Belinda smackar med munnen eller något ;) Töömmeen upp (Y)

Hemma...

Kom hem runt kvart i 12 idag, men då åkte jag och pappa direkt för att köpa spån! Gick fort, jag backade in kärran medan pappa gick och betalade. Haha, jag måste dock träna på att backa med kärra (A) Anyway, jag mockade och fixade allt i stallet också. Allt detta gick på en timme(!) Stina, mamma och pappa ska till strömsholm idag med ow. Förberedelse inför tre års test. Medan jag sticker och tränar med Salvia! :D hahaha... ooopppss...
Men jag bestämde här om dagen att Sina kan få visa ow på testet, bara för hon springer fortare än vad jag gör (A) Det handlar ju inte om vem som visar hästen utan hur bra hästen visar stegen. Då om Stina springer fortare så springer ju ow snyggare :) Så hon får visa honom!! :) Jag står och jagar hästen med piskan över hindren. He-he.

Aya, nu ska jag gosa ner mig i soffan ett tag :)
Hör av mig sen hur det gick på träningen. OM det gick bra ;)
→Ida, Elin, Kossan, Anna och Hanna :) Haha, denna bild tog vi för vi skulle ha den till filosofin;)

- Take Care!

Sängen + Film...

Hejsan!
Nu ligger jag i min sängen och kollar på Naked mile, har sett den förut. Då var den skit kul haha, får se om jag tycker lika nu. Aja, Stin fixade ow idag, nice. Sen red jag Salvia, red lilla rundan två varv. Träning i morrn, kan knappt bärga mig. Länge sen sist.


-Det syns inte utanpå, men det känns inuti!!

-Take Care!

Dagens horoskop...

Jungfrun:
En ny och ganska ytlig bekantskap tycks ha goda möjligheter att ­fördjupas till något bestående!

- Hmm...?

För hela veckan:
Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

- Oh herre min gud, jag är tagen på bar gärning!




Fattigare...

Hej igen!
Student klänningen beställd! :) Känns riktigt bra, eller när jag fått den känns det bra!
Zorromissen borta två veckor idag, när ska han komma hem? Mjukis overallen var nice :) Salvia var fin idag, red dressyr. Ow tappat baksko, två balar med mögligt hösilage. Känns inte bra.
Jungfrun idag:
Dagen ser ut att kunna bli jobbig för någon när-stående – och kanske därigenom också för dig!
- Stämmer inte.

Nej, slut på reklam!
- Take Care!

Martes...

Hej!
I morse åkte jag med mamma till morgongåva, för att själv ta bilen hem. Eftersom både, pappa och stina inte är hemma så har jag ingen bil ;) Så fick lov att skjutsa mamma, dock hämta henne sen. :P Så nu sitter jag och äter på min andra salami macka. Snart blir det Salvia :) Ska få min overall då också.

Aja, nu måste jag skynda :)

- Tener cuidado!

Film...



H E M S K . . .

Måndag...

Hej alla glada, sura, fula, fina!
Anna och jag var nog lika trötta i morse, synd om oss. Måndag liksom, det säger väl allt?
Basket hade vi på idrotten, mitt lag sög! ;) Men vi kämpade! Varför ska det vara så svårt att träffa korgen!? Förut var jag ju (jätte) bra på det, nu kan jag ingenting! :D But it was fun! Lunch sen och efter det religion med Gabriella, snackade om muslimer. Sen åkte jag till Stina, vi drog iväg och köpte foder. Sen hem och sen iväg igen med hästen till Monica! JAG KÖRDE!! (med hästtransport) Ruuligt! :)
Min baby hoppade 120 denna gång, dock en rivning, sen hoppade han bättre!
Ahjo, sen har jag inte hunnit med något mer, eller jo, fixade filosofin med powerpoint. Nu ska jag kolla på film, Pojken i randig pyjamas. Ida tipsade.
Mycket bilder på ow, men han fastnar så bra på kort.
(taget från film, därav dålig kvalité)

Mammas dag idag...

Hej!
Idag fyller mamma år, hur mycket tänker jag inte säga. Då kanske hon blir ledsen ;)
Men jag hade beställt en klipptid åt henne :) Så det får hon av mig, sen har jag bakat också.
Har precis fikat, eller druckit lite saft. För jag gillade inte det jag bakat. Alla åker snart på fotboll i Heby. Medan jag är kvar här hemma och tar hand om huset, hehe. När dom åker ska jag fixa pajen, göra efterrätt och göra sallad! "/ Yey. Har precis förnyat min licens också, det var på tiden. Men blev bara Lokal, 200 kr. Men mamma kunde betala 700kr om jag skulle ta en regional. Men kollade på tävlingar och alla lokala fanns det 110 klasser med, så då kan jag ta licens med lokal. Kommer nog inte tävla högre, OM så fixar jag det då :)

Kanske ska ner till ow en sväng igen och borsta honom, fast ute så slipper jag flytta på Harmoni :) Men han kanske får panik om han står där ute, vad vet jag.
- Take Care!




- I morgon blir det löshoppning hos Monica! Härligt

<3

Vad har jag gjort idag?
Jo, jag höll det jag skrev igår. Jag och mamma åkte in till västerås och handlade lite mat och sen en sväng in på rusta. Jag skulle köpa smink, anna hade köpt där och det var jätte billigt! Köpte en foundation, rosa ögonskugga och ett kit som innehöll tre ögonskuggor, en eyelainer, eyebrow pensil, och en pennvässare. :) Allt tillsammans gick på 100 kr. Det var inge tattar grejer om jag uttrycker mig så :)
Sen åkte jag, mamma och pippi till norrängen och kollade på stina och grand L, så söta. Sen vidare hem för att käka och sen ner till stallet. Longerade först ow, sen red jag :) Han var skit duktig efter lite bråk. Fasiken vad min häst är duktig på att sparka, varje galoppsteg flera varv på volten! haah är detta normalt? (a)
Skrittade över två bommar också, weey! Sen känndes han sjukt fin i galoppen! ♥

Nej nu ska jag ta och sova, upp tidigt och släppa ut monstren :)

ninis


ow idag

god natt

Älskade ninis...

Vi älskade dig vår lilla plutt ♥ Fri som en fågel var du och du älskade det, precis som vi älskade när du sprang runt på vår gård och hoppade upp med tassarna på våra ben och vägrade flytta på dig när vi skulle parkera bilarna. Du visste att vi såg dig och att vi aldrig skulle göra dig illa ♥ När vi skakade med matpåsen kom du springandes som en liten dåre för du visste att det var mat dags. Gulligare än dig kan ingen vara! Plutten, att du varit ute fri ett år nu, det kan man inte tro! Och nu missar du sommaren ♥ Varför sprang du ut på stora vägen, varför! Plutten.
Vi hade iafl den coolaste kaninen ever!

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   

Mucho...

Skolan
Denna dag har varit ganska bra faktiskt, skönt. Började med metorstid, sen planerade vi inför studenten med klassen, studentfrukost, flak och utklädnad osv. Hoppas det blir bra till slut, men det tror jag. Sen stuga, då gjorde vi klart religionen, sen knäppte jag, Anna och Elin tjusiga kort som vi ska använda på filosofin. Efter det blev det lunch, god mat. Sen stack jag och Elin ner på stan en snabbis, jag gick till banken för att föra in pengar till mitt konto, sen gick vi till gina och köpte solbrillor! Sen mys i solen med alla förutom Ida. Mycket skönt med sol ♥ Sen en lektion innan jag tog bussen hem, pappa hämtade mig i grällsta. Snällt.

Hästarna
När jag kom hem bytte jag om på en gång och tog bilen ner till stallet. ow först sen åkte jag till Salvia. Hoppade i paddocken. Lovely! Hoppade två olika kombinatioer, en med tre steg och en med två. Hoppade även någon doglegger (stavning?) osv. Hindren låg på 110 cm, sen höjde jag till 120-125 på oxern. Super kul, Slavia var taggad till tusen!♥ Tur att jag inte blev dressyr-ryttare, då hade jag missat något. Haha, älskar att hoppa, så himla exciting. haha. Puss på mjuk mule.

Hemma
När jag kom hem blev det korv med bröd (korv belinda korv!) hah. Sen kollade jag på tv och osv, finns ingenting på tv idag. Broken hearted liksom, haha. Så nu ligger jag här i min sköna säng och viftar hej vilt med benen. ;s Helt seriöst, jag gör det! Men tänker ta och klicka in på en hemsida som Belinda tipsade om. Kolla på serier. :)

Planer inför morgondagen
Leonie kommer med Pippi runt halv 11 eller något. Ska nämligen vara hundvakt hela dagen haha. Söt hund med coolt namn iafl. Jag gillar egentligen inte hundar, jo i stall osv, för då är man själv redan skitig haha:O Nej men, hundar liksom luktar, hårar och skäller! Usch. Men vissa hundar gillar jag! Pippi och Idas tommys hund! När jag blir liksom old då vill jag ha en hund, en liten snäll, luktfri hund med fina ögon! :)♥ Åh Theodor han gillade jag(!)
Kärlek till den hunden alltså ♥
Sen blir det in till v-ås och sen kolla på Lena Bredbergs träningen på norrängen. Sen göra något kul med ow.

- Take Care!


Skolan...

Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen! Gjorde nyss två prov, och ja var sist kvar. ALDRIG hänt förut haha, brukar vara Hanna ;) Men jag kan inte påstå att det gick bra på proven, jag menar... ingenting jag läst har fastnat! Varför? Är det mig det är fel på eller är det obegripligt? Dåligt mår jag, för jag vet att jag kan bättre!
:(
Iafl så kom Linda och hämta mig i morse. Sen kom Cissi och hämtade oss. Aquila var fullt frisk :) Cissi bjöd oss på lunch också, gott! Sen blev jag avsläppt precis vid skolan, tackar så mycket! :)

Idag blir det inge rida för varken Linda eller mig.  Regnar ju (a) I morgon ska vi rida, iafl jag. Ska även rida elr longera ow. Linda och Cissi gav mig några tips :) Så jag ska försöka, jag lovar att ow kommer bli skogstokig!

Nu när jag kommer hem ska jag fort fort ner till stallet och fixa maten (pappa var kind och mockade åt mig, för jag skulle aldrig hinna) Sen blir det handling åt mormor på ica. YEY, verkligen inte sugen! Men vad gör man inte för sin mormor? Elr, jag hoppas jag får pengar idag, för jag äger inga. :'( PLUS att min mamma fyller år på Söndag och jag har bestämt sen ever vad jag skulle köpa till henne. OCH jag står fast vid det fortfarande men utan pengar, vilket är ett stort problem! "/

Nej bussen går snart, dags att kila!

-Take Care!

Plugghäst...

Nu sitter jag här på min kära soffa och har precis börjat på att räkna lite finans och kalk. Inte kul! Eller, det går ganska lätt nu att räkna, men sen på provet!? Jag menar, hur ska man kunna komma ihåg allt utan bokens hjälp? Uppställningar och shit, känns som jag inte har något att komma med där ;)
Aja, idag skulle jag och Linda hoppa i paddocken, men vi ville inte rida i detta väder. urk. Så jag åkte ner till ow, med mammas/stinas stora vinterjacka, super skönt! :) Kallt idag ju. Sen åkte jag till Salbohed och köpte lite godis.
I morgon ska jag inte gå på textkommunikationen, Linda bad mig att inte göra det. haha. Hon kommer och hämtar mig tio över nio i morgon. Så ska vi hjälpa Cissi och hennes häst till strömsholm :) De släpper av mig i v-ås sen eftersom jag ska göra proven :(
L-ie smsa, hundvakt åt Pippi på lördag :) haha, hon är ju för söt (hunden)
Nu ska jag återgå till mitt pluggande!

- Take Care! ♥

Kladdkaka...

I morse åkte jag till Salia, red långa rundan med Linda och Snoken :) Jätte mysigt och jätte trevlig pratstund :)
Geografi provet gick helt okej, faktiskt riktigt bra med andra ord. Det var någon fråga jag inte kunde, men jag chansade. Jag åkte på en gång hem igen, käkade mat sen iväg till stallet :) Stina skulle rida OW, hon har inte gjort det förut, men det gick ok. Vi ska byta bett igen, han är så dryg.

Nu sitter jag och kollar på Dating in the Dark, eller vad det heter. Alltså ena tjejen blir tokig bara för killarna inte läser böcker!? Jag menar whaat!? uuscch... liksom om jag gillar att läsa, då måste min kille också göra det. Varför? (men jag gillar inte att läsa böcker, typ det värsta jag vet)

Men nu ska jag försöka börja plugga finans och kalk....

- ow

Take Care!

Tråkigt...

Kill me...

Hoppas ni har det roligare än vad jag har! -.-

Haha...

Min gris som alltid äter på mig :) Haha, but I do like it (A)

Hard work...

Hejsan!
Nu fungerar internet igen, HAPPYFACE!
Men nu borde jag egentligen ha ögonen fastklistrade på geografiboken, MEN... så bra program på tv :( Men ska börja plugga efter hollywood fruarna :) Blir en lång dag idag med väldigt lite sömn.
Take Care

Dålig uppdatering...

Har inte orkat skrivit något sen i fredags, men sen när jag skulle skriva så pajjade intenet hemma... Fugerade inte idag heller... känns inte riktigt bra. Blir förbannad med andra ord! Man är handikappad utan Internet.

Aja, Take Care <3

Seminarium i filosofi...

Skit.
Kan inte få upp uppgiften som vi ska läsa på tills i morgon! Känns ju vävligt bra!
Blir så sur, alltid när Hanna skickar till mig så kan inte jag ta upp det. Fast alla amdra kan, why!? Blir tokig!

Ska fråga Elin om hon kan skicka sitt till mig, eftersom alla vi har lika.

bye

Träning...

Fotbollsträningen gick jätte bra, Anna och jag var jätte duktiga! :) Fast det var dock läskigt på slutet när vi skulle spela med killarna också, haha usch. Sen åkte jag till tati och lämnade tillbaka linnet, sen till hööks och köpte en krokodil :) Nice.


Accepacke


Krokko, hoppas ow också tycker om den ;)



Ibland är det inte bra att bli brun lätt. Nu när det varit varmt så har jag dragit upp mina ärmar, till typ armbågen. Redan en stor fet rand, uusch! :( ^^ haha

Vart tog solen vägen?...

PUH, äntligen klar med nästan allt! (för dagen) Men ska snart iväg igen!
Skolan först, hade textkommunikation i två timmar, vi ska börja med något nytt, en kollagebok.
Sen stack jag till Coop och köpte mellanmål typ, sen iväg till sala för att rida Acke (sista gången), longerade honom, jätte fin faktiskt :) Red lite också, i mjukisar och utan hjälm, lovley!
Sen skynda iväg till ow och fixa stallet där, ge lunch osv. Sen nu hemma igen och ska snart iväg... Så drygt att vara i olika stall, det är väldigt jobbigt.
Nej nu är klockan tio i, måste byta om!
Hörs igen!

- Take Care!

Summertime...

(känns det som)
Skolan gick fort, eller ganska segt till lunchen. Men ni fattar.
Orkar inte prata om just lektionerna, men på lunchen så köpte jag, Belle, Elin och Anna en varsin glass och satte och vid hamnen och mumsa! Så mysigt och det var så varmt och skönt! Sen efter skolan gick jag med Elin & Belinda till stan och kollade runt lite, köpte ett nytt nagellack ett lika som Belinda har :) Sött. Sen stack jag till Hamré för att möta upp Stin. Fick glass på vägen hem (Y) Gott.
Sen slängde jag i mig krubb när jag kom hem. Stack till Salvia, jag och Linda hoppade :) SÅ kul! Hoppade låga studs, sen en två kombination, sen ett räcke. Sista språnget tog vi på 110cm.. Vi ville inte direkt hoppa högre och svårare första gången på ett tag :) Vi har ju liksom hoppat kanske något språng om de har stått uppe något där förut men iafl.
Fina hästar! 

Sen stack jag ner till min häst, fixade stallet bara. Jag blir nog tvungen att köpa en krokodil till OW också... han blir nog väldigt avundsjuk när Kalle och Berniere håller på att leker/puffar krokkon mellan gallren ;-)
Jag och Belinda ♥
- Take Care!

Vad duktig jag är...

Jag var snabbare idag också, slog tiden med två minuter igen! Goo Karin! Haha, men jag fick en fy jävla håll efter jag kommer "över vägen" helvete, jag tog upp en sten, men det hjälpte inte. Jag gick tre steg, det hjälpte inte. Så jag sprang som en ostbåge ett jävligt bra tag, HAHA, tur att ingen såg mig! Sen blev jag så jävla sur att jag hade håll så jag joggade ännu fortare. Om jag inte skulle ta tid så skulle jag inte ens springa, är sån tävlingsmänniska så jag måste ha något att springa efter, haha. Toppen, men jag tror jag inte kan bli snabbare... jobbigt fan.

- Take Care!

Love...

Idag började jag inte förens klockan 14. Så jag gick upp kl tio, sov tok för länge, var över trött! Sen satt jag uppe på hästen vid 11, jag var riktigt snabb! Red dressyr i paddocken (salvia), hon var fin ♥ Sen i morgon ska vi hoppa, FUNNY! Har inte hoppat på månader(!!!) Sen fickjag lov att åka till salbohed och köpa äcklig mjölk... så jag fick inte åka den roliga vägen hem ;( Aja, sen stack jag ner till ow, mockade och fixa bara. Sen hem och fixa mig själv inför skolan! :) Skolan i en timme, sen fick vi sluta. Drog till Erikslund och köpte ett linne på tati som jag troligen kommer lämna tillbaka på torsdag. -.- Sen gick jag in på hööks och köpte en ny borste, en mer rotborste eftersom det är så illa i hagarna nu så måste ju hästen bli ännu mer ryktad. Sen köpte jag en krokodil-leksak till L-ie ;)

Stina bytte skydden till ett par av märket protector istället, dock lite dyrare. MYCKET snyggare färg ;)
Ska testa dom i morgon om jag hinner ♥  Stina=snäll! 
Har ett nytt schabrak av samma märke, också skit snyggt (a)



Nu har jag kommit på tre olika tattueringar som jag vill ha (a) Hmm... funderar starkt på en text som ska vara på foten :) Sååå snyggt, har testat skrivit det också, dock blev det inte så jätte snygg eftersom jag inte är speciellt vig. Men iafl, enkel mening och betydelsefull mening på engelska. Men tänker inte säga vad texten lyder :) ♥

Nej, nu ska jag ut och jogga mina 2.6 km, kommer jag vara snabbare än förra gången? Får väl springa tills jag stupar.

Take Care!


Måndag...

Hejsan!
Skola idag som sagt, gick väldigt fort! Pingis hade vi på idrotten och bara lite läsa & någon snack uppgift på religionen. Men fick vänta i Sala 50 minuter på min buss hem, mindre kul!
Sen stack jag ner till stallet, longerade och lösgalopperade OW. Han var duktig ♥

Sen nu sitter jag och väntar på att Top Model ska börja :)


—what an idiot I can be, believe in something that will never happen...

Yalele...


Haha ni får ursäkta rubriken, men kom inte på något...
Jag har sjukt ont i ryggen/magen, så jag hoppas det är bättre tills i morgon. Jag undrar vad vi har på idrötten, hoppas något kul och inte allt för jobbigt, för jag kan knappt gå nu (A)
Yayallala, vi hörs. Kul att träffa alla brudar i morgon! =)

- Take Care!

Boom boom boom...

Löshoppningen gick bra, hah höll på att få två riktigt feta sparkar av han. Men jag klarade mig. Han måste nog börja jobba lite hårdare i veckorna, han har över energi!! Han gick in i transporten både dit och hem, på en gång. That's my boy. Sen har jag hunnit att sola ansiktet ett tag också, haha. Red face. Jag har precis kommit från en joggingtur, 2.6 km, två minuter snabbare än igår he he, nu väntas bara duscha. Egentligen fatta bra att jogga varje dag, även fast mina kilometer inte är speciellt långt så är det något iallfall. Jag menar det tar ju bara en kvart, en kvart framför datorn typ? :) Aja, träninsvärk har jag från igår och det lär ju inte bli skönare tills i morgon!


trodde jag skulle ta det bra, men fuuuck! Varför finns känslor? h e l v e t e

Söndag...

Kom hem från stallet för ca 45 minuter sen. Har redan hunnit äta lite smuljpaj haha (a) Gott.
Nu ska jag bara ta det lugnt i en och en halv timme, sen måste jag ner till stallet igen. Ska iväg och löshoppa ow.
Det var väl typ det jag har att säga?

haha

-Take Care

Hurtig...

Hej!
Fick lov att kolla om jag hade bloggat idag eller inte...
Aja, iallfall så har jag varit i stallet (mycket ovanligt) mockade i hagen och fixade allt. Boxen var mockad, nu skulle jag bli överraskad om den inte var det på en lördag. Annars har jag inte gjort någonting. Joggade nu ikväll, runt nio. Haha, 2.6 km för att vara exakt. Men jag vart knappt andfådd. Duktigt. Ska nog börja jogga varje dag. Så jag inte faller ihop nu när jag ska spela fotboll!



- Take Care

Lovely...

Jag har egentligen ingenting att säga, men jag har så tråkigt så jag måste skriva något iafl.
Jag börjar få lite små panik över att jag inte hittat någon studentklänning. Känns liksom som att jag bör hitta det nu, helst idag.
Fick skydd av Stina idag, eller fick till ow. Lami cell :) Fram och bak. Ska testa dem i morgon på honom, det var dock en ganska "ful" brun färg. Inte ful, men det var liksom inslag av rött och det vi inte ha. Jätte snällt iafl ;D



-Take Care

Underbart med vår...

Hej!
Idag har jag varit i Sala en snabbis, handlat åt mormor. Jag kan faktigst säga att jag är stammis på ICA!
Dock inge roligt. Har varit nere hos OW också,, fast inte gjort något med honom. Kanske springer med honom senare. Mockade ute i hagen i 45 minuter... det räckte. Blev hur svettig och trött som helst. Jätte tungt nu när det regnar. Aja, det är väl det jag har hunnit med idag. Kanske ska ut och jogga ikväll, som jag har sagt varje kväll i två veckor. Kanske lär ta och göra det snart?
Kan inte fatta att det är skola om två dagar... jag vill inte jag orkar inte.

Strul med anmälan till tre års testet också! Crap.

Sovtime..

Alltså hur lyckas man få rivsår, blåmärken och andra märken över hela kroppen?! Vaafaaan, bara på mina fötter har jag ca 15 blåmärken... men ska inte tala om benen... aja.



haha, kanske lägger upp mer bilder i morrn ;D

Ingen rubrik...

Sitter och spelar uno med Jonas på msn, haha jag suger. Men iallfall så borde jag sova snart. :)
Red iafl Acke en snabbis, var inte sista gången:( En gång kvar!! Haha och vet inte vad de hade skrivit i boken nu då? Karin: Ska du ha tränset så sätt det under sadeln! hahaha wtf!?
Aja, ow betedde sig som en vildhäst idag!


jag vill tillbaka! skål

Sovmorgon...

.. skulle man kunna kalla det! Mamma ringde och väckte mig typ halv elva. Jag fick panik, men den släppte ganska fort. Etersom jag kom på att jag har sovit en timme på två dygn, så då hämtade jag datorn och började kolla runt istället. Så jag sitter fortfarande i sängen, fast äter lite godis också :)

Idag trodde jag att jag inte behövde åka någonstans, men det måste jag ju. Torsdag idag = åka och rida Acrobat! :'( Tror det är sista gången idag?! ;'D Men kanske inte åker förns i eftermiddag, vet ju inte när jag får köra...

Sol är det ute iallfall, men är det varmt!? Hoppas...

peace people

Ont...

Hah, tre inlägg på nästan samma gång. Ursäkta.
Men jag måste bara tala om att jag har ont i ryggen, dock ingen nyhet för brudarna. Men fifan, det gör ondare hela tiden, haha nu kan jag inte ens garva! Jävla trappsteg att inte synas!!!! ;-( :@

Aja, Elin hoppas ögat är bättre! Belinda, hoppas ryggen är bättre och att du inte har allt för mycket blåmärken.

Pöss

STUDENTKRYSSNING...

Hemkommen från kryssningen!! HELVETE vad KUL det var!!! Alla ni som INTE var med, STACKARS er!! Ni missade något!! :D Ni får ta igen det sen! Alltså SÅ många studenter och alla packade, hahha vad mer kan man säga!? Nej, men ååååh så kul! Iafl i MITT underbara sällskap!! ♥ Synd att vi inte träffade HANNA mer bara, hahhaa pluttan!
Inte har jag sovit något heller, typ nästan en timme... Men är inte trött(a) Nu trodde jag att jag skulle känna att jag aldrig vill se någon drink mer eller något. MEN, haha nejnej, varför var inte kryssningen på 40 timmar? PLUS att jag och ANNA B sjöng karioke (stavning?). SOMMARTIDER. Haha vi fick varsin biljett till back2disco den 22 april. Nice. Vi var duktiga, även fast vi/jag inte kunde texten. Bilder kommer sen, när någon laddar upp dom. ;)

NEJ, nu ska jag inte blogga, ska typ göra nå annat... hejhej


orka vara så tråkig!

SOOOOOL...

Jag älskar solen, den är hur underbar som helst! Haha, sitter just nu i solgasset och bloggar =) har satt fotöljen vid fönstret och fönstret är självklart öppet! :D wiiiiiiiiiiie, det brännnnns.
 

haha mitt snygga sår på benet, men vaddå :)


Nej NU ska jag börja packa och fixa mig tror jag. Joel har fortfarande inte kommit hem!! Hur ska jag hinna?

Helveteee....

ÅÅH, fan ta mig! Vem ringer och väcker mig!? Jo Peter, hovslagaren!! Jag har ju glömt bort att avboka! Jag tordes inte svara så jag skrev ett sms till honom och sa att jag inte hade någon möjlighet att prata i telefonen(a) Så jag skrev att jag verkligen inte ville störa honom på påskhelgen och sen så att jag ber så hemskt mycket om ursäkt och bla bla bla. Herre, han ringde 09:22 och han skulle komma och sko halv tio! Han var ju säkert redan där!? GAAAH, vad dum jag känner mig så ni anar inte!!! Åhh....
Förlåt :'(

Nu sitter jag här och kollar runt på facebook, yey, jag som skulle försöka sova till kl 11 :O För att jag skulle vara så pigg som möjligt sen. hah, men det gick ju som det gick. Men nu är jag inte värd att sova längre!

Njaa, jag vet inte vad jag ska säga heller. Ska ner till stallet när joel kommer hem med bilen. Sen så ska jag bara packa det sista :)

My babyboy...

Som sagt Magnus knäppte bilder, men bilderna är inte i högsta upplösning. Skulle ta sån tid att få dom då.








Har massvis med bilder... men orkar inte =) 

Nu blev det lite vinter igen...?

Jag förstår inte, haha jag som trodde det var vår. Då ska det börja snöa, typsikt. Men hörde att det skulle vara åtta plusgrader i morgon. Så det är ju bra.

Idag var vi och löshoppade boysen. De gick in nästan på en gång, så vi blev lite tidiga. Men det gjorde inget för vi fick börja tidigare också. Kalle visste inte riktigt vad som hände, men han var duktig dock väldigt envis och busig, men det är väl ingen nyhet? Men det var kul för honom att göra någonting, eftersom han bara är en åring. OW där emot, han fräste ju på som satan. Haha, men han gjorde sina uppgifter iallfall. Men han koncenterade sig inte så jätte mycket, så det vart inte direkt någon snygg stil på hoppningen. Han bara for runt,  han tyckte det var så kul! :) Sen var L-e's pappa och hans fru "tjej?" iafl Kristin tror jag hon hette? Dåligt minne, ursäkta. Hon har iallfall hållt på med fullblod i ca 40 år och fött upp osv. Hon tyckte att OW var riktigt fin! Hon har ju liksom inte sett några fullblod. Blev jätte glad, hon sa det flera gånger. Leonies pappa sa också att han var fin och han är vetrinär och håller också på med lite uppfödning tror ja :)
Min baby, men haha som om jag inte visste att han var fin? (a) babyboy♥ Men som sagt, det värmer att höra att ens häst är riktigt fin!

Lägger nog upp bilder sen när jag får dom, för Magnus knäppte en massa fina kort :D TACK

Nej nu ska jag packa =)

Ponnyakuten...

Haha sitter här och kollar på ponnyakuten, tycker det är så kul! :) Irriterar mig och blir lite fascinerad över hur bra det kan gå till slut. Så söta ponnysar.

Som Tobbe Larsson sa om Jacob, - ... och kommer definetift vara med i landslaget.
Så vi får väl se om han är med sen då, han blir nog riktigt snygg när han blir stor också, haha :D



Nej nu ska jag sova, upp halv nio i morgon för att skynda ner till stallet :}



Åkte till Frida också, vi gick runt med Bamse, skönt det var ute även fast solen hade gått ner. :)

Väntar...

Nu sitter jag i min kära och mest uppskattade sak, sängen! Väntar på att Frida ska ringa, för hon lagade mat så efter maten ska jag åka till henne. Just ja, jag lagade mat idag, tacos. Blev till sex stycken, duktig jag är! ;) Inte för det är någon komplicerad maträtt men iallfall. Lyssnar på musik också, Z-tv. Jag har även testat det jag ska ha på mig på båten... hm, inte direkt jätte nöjd. Men skit samma fan!!

Ow och Kallekuling var jätte duktiga! De fick åka en bit i transporten också.

PÖSSZz....

What's happening with me...?

Nu har jag knappt rört mig ifrån sängen på ca tre timmar... unbelievable. Eller jag har städat rummet också, dammsugit osv. Men det gick ju fort så det räknar jag inte med. Men nu börjar jag känna att min rastlöshet börjar krypa fram i kroppen. Mamma sms:ade och sa att det var fika, men är inte så sugen. Sticker nog snart till stallet istället :) ow - the world's sweetest horse ♥






Bloglovin...

Följ min blogg med bloglovin

See you

Ännu en solig dag...

Jag hoppas det blir lika varmt som det var igår, då vad det ju hur underbart som helst. Som att det nästan var sommar. Kom hem från stallet för ca 1 tumme sen, gick snabbare idag än vad det brukar ta, konstigt.
Idag vet jag inte vad som händer, bara lasta hästarna vid 1-2 tiden :) För i morgon är det löshoppning hos Maria Bergström. Annars så jag ska gå en lång promenad med Frida :) Britt-Marie kommer idag också...
Haha jag såg mamma och Stin på tv igår, oj... men gillar INTE programet.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... lägger nog in något mer inlägg sen :)

Film...


Nu blir det film, Angel Eyes på kanal 5. Har sett den förut, får se om jag kollar klart hela. Tycker att hon är så bra skådespelare... :)

- Dundrande huvudvärk har jag också... hoppas det släppt tills i morgon bitti

Shopping...

Blev lite shopping iallfall.

♥ Leggings Åhlens : 199:-
♥ Armband Åhlens: 19:-
♥ Armband Lindex: 29:-
♥ Nagellack Kicks: 25:-
♥ Lämnade tillbaka mina klackskor, men tog två par tygskor istället. 71 kr tillbaka eftersom det var 50% rabatt på ena paret om jag köper två par skor. Så det var nice :) 

Sen lunch på Sub Way 62:- och till middag blev det kycklingsallad från liljas? 75:-
Tror det vart allt, inte så mycket men, tyckte det blev onödigt att spendera en massa pengar på mat, haha mat finns det hemma. -.- wellwell.. trevligt var det iallfall.

Kollade på när Linda tränade i Ransta, men hon red inte, Mattias red Salvia istället :) Eftersom hon ville att han skulle känna på henne osv :) Så fina :) Haha snart ska jag tävla dressyr, blir lite taggad :)

Västerås...

Sitter och väntar på Fia, hon lär komma vilken minut som helst. Hoppas jag. Hon lämnar bilen här, sen drar vi vidare till västerås. Hoppas verkligen att jag får lämna tillbaka skorna. Joel säger att jag verkligen måste stå på mig. haha! Fårse om jag kan visa min kaxighet, gillar inte att vara otrevlig mot folk. Aja, sen ikväll ska jag till Monicas ridhus för att kolla på när Mattias håller träning! :)
Hejhej

Beboow...

Blev inte Västerås, åker i morgon istället. Snart ska jag byta om så jag kan åka ner till stallet :)
Leonie ska hjälpa mig idag :) Är så glad, jag har min häst i det bästa stallet som finns :)♥
Hej då, hör av mig sen.

Långfredag

Började med att jag fick gå upp kl halv 9 och jag var super trött. Kunde inte alls sova inatt, kollade på film till halv 3, sen gick det verkligen inte att somna. Kanske har sovit i 2-3 timmar max. Men fick lov att skjutsa Stina till Heby för hon skulle på fotboll, bara för att annars skulle inte jag få låna någon bil!! Så blev mormor sen, jag har världens bästa mormor, fy fan vad jag älskar henne!<3
Nu vet jag inte vad jag ska göra, antingen in till västerås eller åka till stallet och bara vara där så länge jag kan.

Lösen skyddad blogg, vill inte att vem som helst ska läsa.

Stan i morgon...

Tur att Hanna ringde mig, för då sa hon att stan var öppet i morgon... från kl 12-15.
Måste lämna tillbaka mina skor som var sönder efter en användning. Jag hoppas att jag får lämna tillbaka dom också, för jag vill inte ens ha kvar skorna eftersom jag typ inte kan gå i dom (a) Men om jag får tillgodo kvitto så köper jag ett par tygskor eller två. Men jag vill inte åka in själv till stan, så tråkigt :(

I do my best...

Idag sov jag tok för länge, tur att Frida ringde och väckte mig! hahah, tack.
Men när jag drog upp rullgardinen så var det inte en bil hemma, även fast pappa sa att det skulle det...
Så fick vänta nja typ en timme på bil, men det var väl tur att det bara var en timme.
Så jag åkte till OW, hann bara mocka, sen vidare till Acke. Sen drog jag till Fridas och Mattias nya lägenhet. Vilka idioter som bodde där innan, de har inte städat någonting! Hur fan kunde besiktningsmannen/kvinnan godkänna det?! Mest i köket, hyllor, spis, skåp, tapet, kattpiss med mera! Men nytt golv hade de fått idag, jätte fint! Sånt golv vill jag också ha i mitt kök när jag flyttar. Så hjälpte till att städa och plocka in saker i köket, så allt vart klart i köket tror jag. Nice. Jag vill flytta! Spännande och roligt på samma gång!
Sen vidare till OW, sen kom Linda och hämtade han och mig. Men det tog lååång tid innan han gick in i transporten...
Men nu är alla hans skor på plats igen, skönt! MEN, jag känner på mig att någon annan sko kommer åka av när som helst.
Ska försöka göra så att han har boots på sig hela tiden ute, så han inte trampar av dom.
Hah, sms:ade nyss till Anna, Elin, Ida och Hanna, aprilskämt, KUL! ;) Hanna ringde för hon vart så uppspelt, Anna gick på och Ida. Men Elin var duktig :O ;)

För övrigt så önskar jag att min axel ska bli bra, har så fruktansvärt ont, värre för varje dag. Crap.

Try sleeping with a broken heart...


RSS 2.0