Påsklov...

Tänkte skriva sportlov, men det hade vi ju alldeles nyss. Skoldagen har varit ganska lugn, förutom min och Belindas stressiga runda på stan och vår stressiga lunch på lärarrummet, haha. Vi hade föreläsning på morgonen, sen efter lunch så hade vi filosofi, vi skulle svara på frågor om American Hostory X som vi såg förut. Sen var det bara att ta tåget hem till lugna Sätra. Efter det så smällde jag i mig en hamburgare som pappa stekt, sen till ow, Leonie hade mockat. So kind ♥ Jag blir så glad. Sen vidare till Salvia :) Sen fick jag lov att åka in till Sala för att tanka bilen! Så nu sitter jag här och samlar mod för att ringa en jag aldrig ringt förut (A) hahaha, hatar att prata i telefon! Det är verkligen hur hemskt som helt. Men ow MÅSTE ha skor innan måndag (helst). Håkan fortfarande sjuk, Peter kunde inte komma förens på tisdag och nu ska jag ringa Tommy....

Snart kommer Joel hem, länge sen sist! :-)

Ibland vet man inte om man ska hålla bördan inom sig eller om man ska lätta och berätta...

It is never enough...

Vad jag än gör så är det aldrig tillräckligt... jag pallar inte.
Jag kan inte veta allt
Jag kan inte ta reda på allt
Jag gör så gott jag kan

Belinda...

Belleplutt så söt ♥
Ha det mysigt på Åland nu, syns på tisdag! :D
- JAG KOM IHÅG, du behövde inte påminna mig! ;)

Vart är du mitt skärp...?

Jag hittar inte mitt svarta flätade skärp och jag blir typ galen? Hur mycket man än letar så hittar man det inte... antingen är det borta eller så har den gömt sig på ett ruskigt bra ställe!
Iallfall så stack jag och red Salvia med Linda och Saga, super kul! :) Långa rundan och jag fick skavsår av stiglädret. Ont, haha. Plus att just nu står jag upp och skriver detta, haha super skönt fan. Try it! Sen när jag kom hem så var det bara att åka ner till ow igen för att leta efter skorna, men jag kom hem tomhänt. ;-/ Ska ringa Peter i morgon, får se om han kan komma någon dag. Nej, nu måste jag leta vidare... men har ju letat över allt, såsom skohyllan, badrummet, hästboden, under sängen, tvätten, och garderoben osv osv osv...?! suck.
Haha- vi blev konstiga, skyller på solen ;)♥

Ny header igen...

Haha jag fick lov att ändra header'n igen eftersom den andra var ju lite väl löjlig? Men söt, så detta blir enkelt och bra. I natt blev jag väckt ett antal gånger, pga katterna. När jag släppte ut Caezar så var det något djur precis vid dörren... tror det var ett rådjur, jag var inte beredd på det... Men gulligt att ha djur precis vid husknuten, bara det inte är någon älg eller björn eller något annat farligt. Rådjur går bra, för de är så söta. Men iafl, halv elva kom jag hem i "morse", fixat stallet och hämtat spån! Great.

Så drar väl till skolan runt halv 2 :)
Ha det underbart

haha...

Kollar på hollywood fruar på 3:an, det är ju för kul tycker jag. Som ena försökte dammsuga, så himla coolt dammet försvinner in i dammsugaren! Helt fantastiskt, något i den stilen. Så sjukt kul eftersom de är så korkade! ;)
haha, nej nu ska jag fortsätta kolla på tv :)

Mmmm...


Frödinge kladdkaka, världens godaste! (förlåt abc sticky brownie.. era är också goda)
haha, åt den på tåget på väg hem, tur hade jag sällskap av Ida... annars hade jag inte ätit ;)

Mina tankar...

Jag har fått mina studentbyxor idag, nice! Men tighta som fan över rumpan. Inte lika kul :( Jag hoppas de töjer sig.
Skolan idag, inte hänt något speciellt. Religionen sammanfattade vi allt, gick fort, utan rast. Men jag blir bara mer intresserad över alla religioner. Iafl efter vi hade intervjuat, tänk vad lika vi är med ändå så himla olika. Man lever helt olika, som JV de lever efter bibeln som då är själva sanningen, de tror på någonting och lever sitt liv efter det. Medan jag själv bestämmer hur jag själv vill leva och vad jag vill göra. Intressant, något som jag aldrig tänkt på förut, inte på djupet iallafall.
Aja, jag ska iafl leva som jag lever ;-)
Ow har tappat en fram sko nu och Håkan är sjuk :(

Svensk seger...

Rolf-Göran Bengtsson vann världscuptävlingen! Jessica kom tvåa och Svante 7:a!  :D
Kulkul!

Hästhoppning...

Jessica Kürten, fantastisk ryttare!
Kollar på hästhoppning på tv, man blir så galet sugen på att hoppa/tävla! Var ett tag sen nu, men är snart igång igen ;)

Tråkigt...


- ow har tappat en baksko.. hittar den inte heller. Drygt, eftersom han fick nya skor i tisdags! ;(

Irriterande...

- Jag har drömt tre gånger denna vecka att jag har fått mitt långa hår tillbaka. Jag vill att det ska bli verklighet också... så himla surt. :( Förut växte håret som ogräs nu växer det inte alls.. hur typiskt är inte det?

Haha...

- jag fick lov att ändra headern, haha zebror är så söta. (a)
Får se hur länge jag har kvar den ;)
peace

Söndag...

Ganska jobbigt när det blir söndag tycker jag, det innebär ju att det är skola i morgon. Men just nu känner jag att det inte gör något att det är det.. jag menar, är ju bara tre skoldagar denna vecka. Det ska bli skönt, för vi blir ju långlediga. underbart. Mamma ringde och väckte mig i morse, för jag hade inte ställt om klockan. Så fick ju kliva upp kl 6 idag. (egentligen) Så jag har typ sovit i ca fem timmar. Men jag blev bara en kvart försenad till stallet, inte så illa. Men nu är klockan halv tio... ska ta och plugga lite nu! Jag gjorde det lite igår kväll också! Haha, vad duktig jag är (a)

Vi hörs nog lite senare :)

Film...

haha, kollade nyss klart på Alvin and the chipmunks 2. Haha, den är ju för gullig! Framför allt de två små tjockisarna, gaah så SÖTA. Blir ju nästan tokig ;).

Jehovas vittnen...

Jag, Belinda och Ida var vid jehovas rikets sal i västerås idag, för att intervjua Sofia och Annika. Det var så otroligt intressant tyckte jag, man har ju fördomar om allting. Man måste verkligen förstå innebörden innan man börjar kritisera tron. Tycker jag, eftersom jag alltid hört dåliga saker om dem. Vi gjorde detta eftersom vi har ett arbete i religionen och då ska vi skriva om Jehovas Vittnen.

Men det var trevligt iafl :)

Herregud...

Jag vet inte vad jag har dragit mig in i... tack vare dig AnnaB, skyller allt på dig! ;) Haha, nej men det är väl dags att fixa nya utmaningar och nya erfarenheter!? HAHA och det ska jag, tro mig! Jag, Karin Vedberg ska vara med på fotbollstunering! Infokomp anordnar fotbollsturneringar mot andra infokompare i hela landet? I think. Så nu var det dags igen.. och jag ska vara med. Tjejlaget från vår skola vann förra året.. och de har bestämt att de ska göra det igen. Seriöst, jag ville dra mig ur typ tusen gånger.. men då säger anna att det kan vara en kul grej, självklart! Men...jag är redan nervös! Jag och bollar liksom (Y) MEN vafan jag ska bita ihop och försöka! :D Får se hur långt det räcker bara...

Internet...

Varken telefon eller Internet har fungerat här hemma på några dagar. Började fungera igen igår runt lunch. Happyface. Det har inte hänt något speciellt de här dagarna, stallet och så bara :) LÄS
Så jag har väl inget mer att säga tror jag?

Räcker det inte nu...

Nu när vägarna är fina och det börjar kännas som vår, ja då börjar det snöa. Men jag hoppas allt är borta tills i morgon! Vill liksom inte se den "nya" snön.

- Man kan inte hjälpa om man inte vet

Dissa...

Jag dissar muffin ballerina kakorna. De är så vidriga! Smakar inte ens gott! :(
De såg så goda ut, har aldrig smakat de förut så jag bröt oskulden. Men aldrig mer... Fy :( Inte ens min mamma tyckte om dom, fattar ni? haha

Gårdagens diss.

Fan...

Har ju sett avsnittet som går nu och kmr ihåg allt :(

Hatar rubriker...

.. snart ska jag kolla på vänner, bara 5 minuter kvar. Jag bara älskar den serien, man bara skrattar hela tiden.
Idag har det varit en dryg dag, först textkommunikation (dock inte dryg) sen in på granngården för att köpa betfor och en ny hink, sen till coop för att handla en massa mat åt mormor som jag typ inte hittade. Fick springa runt över allt! Plus att en ung kille som jobbade (praktiserade) där var fett jobbig. Bara följde efter hela tiden och han skulle inte vara den första om jag behövde hjälp! Aja, sen till tärna och rida acke, sjukt dryg ponny! Börjar om från noll varje gång, eftersom de inte kan rida igenom hästen! Så jag blir typ sur varje gång jag drar dit. Sen så åkte jag till Ica för att handla det jag inte hittade på coop! Sen in till mormor för att lämna av allt + fika lite snabbt. Sen iväg till Odal igen för att kolla om ett täcke fanns i ow's storlek.. men NEJ! :'( Sen köpte jag ett par boots, billiga och bra!
Sen iväg för att ge bästa hästarna hö och då fixade jag klart allt på en gång! Sen hem äta, duscha, plugga och NU vänner! :) Slutade kvart i 11 i skolan och kom inte hem förnes kvart i 5 :( Surt, men jag hann med mycket! :)
Nej, pyss!

onsdag

Hallå!
Onsdag idag, hemma hela dagen lång! Hur skönt som helst. Red ow också, klicka för att läsa mer.
Igår hade vi som sagt UF-mässa, gick helt okej. Sålde 9 armband och tjänade strax över femhundra lappen. Bättre än ingenting alls! Men jag och Belinda köpte oss en varsin klocka! :) Eller två var. Finfina, en rosa och en vit. 100 kr styck.
bye

Snart in till västerås...

Men det är ingen skola idag! Vi är lediga för vi ska fixa med UF, så jag ska dra till Hanna! Igår stötte vi på en HEL del nya problem! Men vi hoppas att det kmr ordna sig iafl. Jag behöver egentligen inte stiga upp förens kl 9. Men jag var SÅ pigg kvart i 8, så det blev att kollapå TV en stund! :) Ätit frukost har jag gjort också, så det ända jag har kvar att göra är att sminka mig lite och andra kläder. huhu...

/ k.v

Underbart väder

Det är verkligen hur underbart som helst när det är sol ute, man blir så glad, iallfall jag.
Städat hästboden har jag gjort, 3 timmar tog det. Mamma har ju en massa prylar "keramik" så man blev typ jätte dammig. Men vi fixar bättre sen i sommar, men det blir 110 gånger bättre än det var innan, bombnedslag med andra ord.
Pappa har fixat klart en "hylla" som vi ska ha på UF-mässan sen har mamma fixat fram ännu mer tyg och sedan en annan sak som man kan ha armbanden på :) Jag har väl inte så mycket att berätta känns det som?
/ k.v

Ny blogg...

...om min lilla gris! :)
http://kvedberg.blogg.se/oneway

Det var debut för Johanna...

Igår var det krogen som gällde, debut för Johannis :)♥ Roligare än på länge faktiskt, tack sofia och johanna för en toppen kväll! :) <3
Kanske laddar upp någon bild sen :)

Solen i ansiktet...

Jag älskar vädret det gör jag, men just idag har solen förföljt mig!
Vaknade av solen i ögonen, väntan på bussen var solen i ögonen, bussen till skolan, solen rakt i fejjan, går till skolan, solen i facet, centralen, tåget, bussen hem, bilfärden hem från salbohed och när jag mockar så lyser solhelvetet in så jag ser förfan ingenting! Nu är jag helt slut, har jätte ont i huvudet. Antagligen av allt kisande. Men då tänker väl ni, men Karin vilket pucko du är, skaffa solbrillor? Eller? Men jag tror fan inte det hade hjälpt.
Nu ska jag iafl snart äta mat, sen blir det nog att sjunka ner i soffan och kolla lite på tv. Mörkt ska det va!

ONSDAG

Jag kan varken ta emot sms eller kan skicka sms. Inte speciellt kul! Ringa kan jag iafl, det är bra.
Ringde mamma nyss och Magda kommer redan på fredag! :D Då ska vargtänderna bort på min bebis, skönt det ska bli för honom ♥ ;-)

Menmen, är i skolan nu och fixar  med UF. Nu har jag fixat betalningen och materialen skickas idag! GOOD. Vi är inte ute i god tid precis... UF mässa på tisdag.

PUSS

GRATTIS

Grattis världens bästa mormor på 87-års dagen!
Älskar dig<3

SNÖRAS

Nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera.. har bara inte orkat!
Men 100-dagars festen på Pluto i torsdags var kul, roligast var det väl på förkröket. Sen var det bara några tjejer som bara tiggde om bråk på krogen, de förstörde ju allt! Men det var iafl kul :)
·
Igår däremot, när jag kom till stallet för att ge hästarna hö. Öppnade dörren till baksidan, vad såg jag? Bara massa snö. Ingen hage där inte. All snö har trillat ner från taket.
Min första tanke, hur ska jag få ut hästarna!?
Halva hagen var ju full med snö och var var hästarna när det hände?
Så jag klättrade över muren och in i hagen, såg inte ens var stängslet till hagen var. Men hästarna, lägst ner i hagen står de tätt in till varandra. Älsklingar, det måste ha varit väldigt läskigt! De tordes inte ens äta höet.
Som tur var så är ju deras hage sammanhållen med sommarhagarna, så jag försökte ta ut dom i den hagen. Kalle tordes inte vara kvar helt själv i hagen så han smet också med. Förstår det. Sen min trotsiga häst sprang ju längst ner i sommarhagen i den förbaskade djupa snön! Dumma häst. Så där stod jag och väntade till dom skulle komma till baka. Sen försökte jag jaga in dem i andra hagen. Men tror ni jag hann stänga öppningen innan de sprang ut igen? Med snö upp till midjan? Nejnej! Men sen öppnade jag upp till andra sommarhagen, sen stängde jag. Hämtade kalles grimma. Försökte fånga han, gick efter en stund! Så jag gick på andra sidan av hagen där snön var hård så jag kunde gå på den, (där de har plogat så det har blivit sten hårt) Så gick Kalle snällt brevid fast på andra sidan! Duktigt liten kille! Sen kunde pappa ta OW till slut! PUH, men ett tipps. KRYPER man på snön så åker man inte ner till botten! Går jääätttte fort då!
·
Sen fick jag lov att ta in alla hästarna! Eftersom Kalle inte kan stå själv inne när OW ska åka iväg. Men efter ett tag så kom Stina. Då kunde hon hjälpa mig. Så hon tog in Harmoni först och sedan Berniere, men när hon var halvvägst till dörren med B så började det ramla snö från taket, så det fick kuta som FAAAN! B hoppade upp på snövallen medan stina springer för livet! Herre säger jag bara! Vilken tur i oturen!

Trodde aldrig att OW skulle gå in i transporten, eftersom han var så uppspelt av allt som hänt! Men det gjorde han:) Min älskade häst, du är modig du <3
Hoppade gjorde han också, 1 meter. :)
Nu har jag skrivit jätte mycket, men fick lov att berätta.

PARTY!

Nu drar jag och hämtar mamma och Glenn! Sen ivääääääääääääg! :D
HÖÖÖÖÖÖRS!

TJINGELITJONG

Hej!
Snart ska jag kladda på smeten ovanpå snoddasen, sen är det bara att käka ;)
Anyway, idag har jag ridit ponnyn och ridit w :) Fina båda två! Accepacke var sjukt fin! Nu vet jag hur elak jag ska vara för att han ska palla med mig på riktigt, haha nu ligger du lågt hästen! Skoja, nej men han var jätte fin i dressyren idag. Red på en vändningsplan, haha perfekt! Så nu vet  jag precis vad jag ska säga till S och M. Hur dom ska rida för att det skall gå och för att träna honom på bästa sätt! Så ska ha lektion för henne i helgen tror jag. Sen åkte jag ner till W och red honom :) Haha, 4 bockningar? bushäst! Han är jätte fin nu, idag kunde jag plocka ner honom lite i "form" :)) babyboy! Men vargtänderna måste bort snarast! ;=)
Handla åt mormor skulle jag ha gjort idag också, men hann icke! Så ska egentligen göra det i morgon, FULL proppat schema! MEN, Stinas bilhelvete har gått sönder.. så det finns inga bilar kvar! ;o Ska ju liksom ner till w, sen rida snoken och salvia, åka in till stan och handla åt mormor för att sen bege mig till acropolis? (stavning?) För att gå på möte och käka pizza med div 3. Sen vidare hem så att någon kan skjutsa mig in till v-ås för att jag ska kunna gå på 100 dagars festen på pluto! HM....(!??!) problem...
Färgat håret har jag gjort idag också, herre.


Stina och lilla Acrobat :) Så söta

SÄNGEN

Har så tråkigt, kollade bilder på google, på allt och alla.
Herre.. GOD NATT! :)

KÄRLEK

Har inte så mycket att berätta, har inte gjort något "speciellt", bara hästar hästar hästar. :-)
Städat och lagat mat har jag också hunnit med... nu väntas bara sängen!!
- Fin han har blivit, han var ju bara ett skelett när han kom:) Fattas bara muskler.

Borstade bara honom en halvtimme idag, men han var inte på humör! Försökte sparka med bakbenen tre gånger. Sen kom han på att han kan lyfta frambenen också, dumheter!
Men han är min kärlek :)♥ babyboy
(datumet stämmer ej)

SKIT VÄDER

Ja, det var ordet! Skit också, hur mycket ska det egentligen snöa!? Jag vet att jag har frågat det förut, men har fortfarande inte fått något svar! Jag har iafl fått nog! Jag är verkligen på ett grymt dåligt humör! Skulle ju löshoppa idag, men gick ju inte idag heller pga detta förargliga väder, inte förra måndagen heller! Nästa måndag, då kanske vi får en jordbävning? Det skulle inte förvåna mig, eller översvämning? Jävla väder alltså! :(
Men var i stallet och donade i några timmar, borstade min fina häst i ca 45 minuter. Han blev SÅ fin! ;) Han fäller utav helvete också! ;o Han som har så lite päls. Gud vad jag svär, fy!
Körde fast gjorde vi också idag, vid stallet -.- Pappa och jag hämtade spån och det hade drivit igen vid raksträckan till stallet. Så det var bara att skotta!
Nej, nu ska jag se på film... här inne kan det iafl inte blåsa eller snöa! Tur är väl det, vi ska vara glada att vi har tak över huvudet.

Rekord för min katt, 24 timmar inomhus! haha
RSS 2.0