Fredag 31 Juli

Shoooo!
Idag har jag inte gjort något spec, stallet hela långa dagen. Fixa allt inför i morrn...


Nu är det slut på veckaaan åh det är dags för freeedags myyyys!

(skulle ha varit på någon kurs på nisses idag, men jag glömde)

Torsdag 30 Juli

Hoooj!
Idag åkte pappa och jag till Avesta, vad vi gjorde där vet jag typ inte. Åkte runt och handlade lite typ.
Sen runt 4 åkte jag till stallet, jag och saga byggde sjukt snygga hinder ute i skogen, och sjuuukt bra underlag.. en bred grusväg typ^^:) NAJS! Sen red vi när Linda kom hem.
Hoppade lite. Först red jag Hoppsan, hoppade omhoppningsvängar på en meter. Jätte fin var hon. Sen efter det hoppade jag med Salvia, flög av hahahaha! Mina skänklar håller sig inte på plats när jag rider henne, dem bara flyger när jag hoppar. Tror det är för hon är så grov + att hon hoppar så otroligt runt. hahahaha, menmen! =) Men hoppade en oxer på 110 iafl, tyckte det fick räcka, hade så ont i knät.
Sen efter Salvia blev det att hoppa Snoken, första ggn jag hoppade han.
Kom lung och fint in på ett litet kryss, han hoppar och efter hindret blir han en "liten" rodeohäst... huhuhu..
Men han är mycket smalare, så han kan man hålla om hur bra som helst! (jag kanske borde ha lite längre ben känns det som) Han hoppar sjukt högt över alla hindret, man kan inte hålla sig för garv^^ Hoppade en liten bana på 1m, han var riktigt fin på slutet!=) Som linda sa, det lägsta han hoppar är 130.. han kan nog hoppa hur högs som helst. Vilken jag håller med om!
haha

Var hemma igen halv 11 på kvällen, var sjukt trött så jag gick till sängs på en ggn !;)

Onsdag 29 Juli

Hejhej!
Imorse gick jag upp i hyffsad tid, runt 9. Sedan åkte pappa och jag in till Sala för att handla mat. Jag ville in till v-ås för ville in på hööks. Men det skulle vi ta en annan dag!
Efter handlat allt krubb så åkte vi direkt till stallet=)
Jag red Salvia och Hoppsan, fick sällskap av Saga.

Sen hemma så bakade jag rulltårta med hallon och smultron ;s huh

Gah, snart börjar skolan, inte kul!! ='( jag vill verkligen inte...
Så skönt att vara ledig, för man hinner  med så mycket.

I morgon drar jag och papps till Avesta.. huhujaja..

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva.. JO jag fyller år om 45 dagar!!!! :D 


peace o puss

Tisdag 28 Juli

Hallå!♥
Nu halv ligger jag i min sköna mjuka säng och skriver lite i denna blogg medan det är reklam på filmen jag ser.
Idag har det inte hänt så mycket, har bara tagit det lungt till kl halv 6. För klockan halv 7 var det träning på SORF för världens bästa Linn! :) Wihooo så bra det gick!! Bana på 1m, hon hoppade som en liten prinsessa. TAGGAD inför helgen!
Lördag blir det 85 och 90
Söndag blir det 90 och 95
najsnajs!
Sen planerade vi att jag ska vara med på bronshästen på sorf, den 22 augusti. Blir 110 regional med Salvia. 
Funny, kul att få tävla storhäst! <3


peace o puss

Söndag- Brrr

Just nu sitter jag i mitt rum och håller på frya ihjäl, svinkallt här inne!
Imorse var jag uppe i tid! Var vid stallet redan vid kvart i 10, red långa rundan med Saga, Linda och en som heter Elin.
Var en riktigt rolig tur idag faktiskt, haha! Sen kom jag hem igen lite efter 12. Ikväll vet jag inte vad som händer, Sofia kanske kommer, om hon skulle med i morgon! :) Men eftersom dte är så fult väder ute blir jag nog inne mesta dels av dagen!
Mamma och jag ska bara ner till grannen en sväng.


ska jag bara glömma och förlåta? 

Lördag

Idag åkte Fia hem runt 1, jag stack innan hon drog, skulle till stallet och fixa hästen inför dressyrträning på sorf för Karin Persson. Dressyren gick bara bra:) Men lite trött blir man ju ;) haha. 
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske drar in till Sala. 
Nu kan jag locka mitt hår aldeless själv (a) hihi, då blev det en glad Karin !:)


Hörs!

Fredag- Sofia

hejhej!
Idag sov jag till klockan nio idag, eller jag hade viljat sova längre, men skulle ju inte till "storstan" och shoppa med sofia!=)
Jag fick med mig en hel del saker hem, lyckat!

Blus, H&M: 198:-
Linne, Gina: 129:-
Linne, NewY: 169:-
Jeans Leggings, Gina: 199:-
Kavaj, H&M: 399:-
Örhängen, Indiska: 39,50:-
Mascara, Kicks: 109:- REA

Det var allt jag fick med mig hem, ganska mycket tycker jag!:) Men det var jag värd, eftersom jag inte köpt ett ända klädesplagg på hela sommaren!;) haha

Nu sitter jag här med Fialotta och bara tar det lungt, vi skulle ha gjort annat ikväll, men det blev inte så. Så vi får ha fun hemma hos mig istället! Och nu har jag lockat Fias hår, SKIT SNYGGT!!!! :D JAG KAN JAG KAN!!!!!!
Så Belinda, KÖP DEN!!

Nej nu ska jag vara social med my friend.

BYE!



peace & puss & godnatt! 

Torsdag-

Imorse vaknade jag hos Madeleine, tack för en bra kväll.<3

Igår köpte jag en locktång/platt för 799kr, och jag kan inte ens göra lockar med den. Det suger så jälva hårt! 800 spänn till skit! Men jag får väl försöka lära mig :|. crap.
Runt klockan ett idag så åkte jag till stallet och red cp ponnyn Hoppsan, hon var hopplös idag. FYFAN. Ska aldrig mer rida utan martingal.
Ikväll händer det inget speciellt, ska bara ta det lungt och kolla på någon bra film hade jag tänkt.

Denna suger arsle, måste det vara så jälva svårt, eller så är det jag som är knäpp.

peace o puss

Onsdag- gult/vitt hår

hejhej!
Nu har jag ljust ljust ljust hår med nyanser av gult. Jag passar verkligen inte i typ vitt hår =( men jag får väl se ut såhär ett tag nu antar jag. Vis lunch red jag med Saga, jag red bara Salvia, Hoppsan har varit så fin så hon fick äran att vila. 
Vi red runt över allt, försökte hitta nya ridvägar, vilket inte gick så bra!=/ haha.
Nu sitter jag med silvershampoo i håret och väntar tills det ska verka lite^^ efter det så drar jag till gladahästen, och hoppas media makt, för jag vill köpa locktången! :D
Sen efter det så drar jag till Sala till Madde!=) Länge sen! Det blir väl runt 7 antar jag =)

Nej nu ska jaggå och duscha så jag inte blir grå i håret, haha <3<3

Peace o puss

Måndag

Hej!
Åkte till stallet till kl 10 i morse, red med Saga, vi red i paddocken. Först red jag Hoppsan, gick bra sedan Salvia, gick också bra. Tog några skutt :)
Just nu sitter jag med färg i håret, kliar som fan!! Så nu kommer jag ha VITT hår.. ville egentligen inte ha det, men vad väljer man, vitt eller gult?! jag tycker iafl det är finare med ljust isfl.
Så jag kommer väl klia i håret yttligare 40 min -.-

Ikväll åker jag till Strängnäs, fast jag kommer självklart hem igen!;)

Peace o puss

Söndag- dressyr

Idag hämtade mamma och stina mig vid Sanna, på morgonen. Skulle in till sorf och trimma dressyr. Linda tog med Hoppsan åt mig. Så Linda höll träning på sorf åt mig, stin och saga. Hoppsan var jätte fin, hon blir lite motsträvig och tjurig osv osv. Men hon är jätte fin, verkligen. Ju mer jobb detstå bättre blir hon! :) Såklart. Gjorde en massa olika övningar, men den förvända galoppen tyckte hon var lite svårt, men det gick men svårare i ena varvet, inte så konstigt! Sedan när man övat den övning flera gånger så kommer hon så småningom lära sig galoppombyte. Inte för dem ska byta galoppen när man rider dem i en förvänd galopp, men eeftersom hästen tycker att det är lättare att byta och inte rida i fel galopp så kan man använda den övningen sen när man vill lära den det, och då försöker man ju byta själv. Annars ska man ju inte göra det. 
aya, skit samma, jag förklarar så tokigt :)

Ikväll händer inte mycket, ska klippa mitt hår, bara topparna. Mickis sa ett  tips igår som jag ska försöka mig på. hihi

ZORRO KOM HEM IGÅR!! :) (våran katt)
Hade varit borta i 4 veckor "/ <3
Missen, hoppas han stannar lite längre hemma nu=)<3

P o P

Lördag- duktig häst!

Idag gick jag upp tidigt, åkte till stallet till kl 09.00. Skulle hoppa hos grannstallet, vilket vi måste göra tidigt eftersom det är så varmt och så otroligt mycket broms. Eller värmen spelar egentligen inte någon roll, eftersom hästar tål det väldigt bra. Men alla dessa insekter. Jag skulle vara tokig om jag var häst på sommaren!
Men hoppningen gick super, bana på 95-1meter. Toppentoppen!


Sen på eftermiddagen åkte jag till knoddis, vi färgade håret på varandra, alltså jag förstår mig inte riktigt på hur dem kan tillverka så otoligt lite i en flaska med färgning? Jag menar, jag skulle bara färga utväxten, och det räckte inte ens till det. Sedan när jag skulle färga Sannas hår så räckte hennes precis lagom och hon har ju kortklippt och tunnt hår. Sjukt att man måste ha två flaskor till att bara färga utväxten. ;s Så jag måste färga om i morgon (måndag), då köper jag två iafl, ifall att! hehe. Men kvällen var lyckad tycker vi. Blev en liten tjejkväll med trevligt folk. Vi gjorde lite roligt stuff tsm, haha. En lek med toppsar (eller vad man kallar det) haha, känns som jag har en massa blåsor i min mun! haha. Sedan lagade jag och Sanna hamburgare kl 04.40 =), mums! Sedan gick jag och lade mig runt halv 6. 


Peace o puss

Torsdag- hope for the best

Hello all happy blog readers!^^
Igår var jag borta hela dagen, vi åkte 02.00 på Tisdagsnatt, sedan var vi hemma runt 22.30 igår kväll!:) Det har varit fun, åkt 118 mil, haha! Idag har mamma och jag varit i Arboga :)<3 hiihi.
Sen mot kvällen tog jag med Stin på en ridtur, blev bara lilla rundan, vilket tar 25 minuter. Får ta längre någon annan gång :) Hon red Salvia och jag Hoppispoppis!


Bye bye!
peace&puss

(nu har jag fått min lön, woho!)

Tisdag- Gör man rätt eller fel?

HEJ!
Idag var det ingenting på schemat, bara ridning! Red Acce idag bara, Hoppis var så fin igår så hon fick vila.
Acce, är fantastiskt nöjd med dem här dagarna med honom, idag visade han framsteg.. så banne mig om han inte sköter sig när Stina ska rida honom! Dem får med bettet jag bytt till, eftersom han funkade så bra i det, men det är ju inte säkert att det funkar lika bra för dem med det bettet, det är ju olika! Men hoppas! Tyvärr kan jag inte rida honom i morgon som planerat, men red ju honom i söndags så det är nog lungt! Så har ju trimmat honom i tre dagar så det borde gå! 

Inatt drar jag, mamma och stina neråt i Sverige.

Hejsvejs!


Gör man rätt eller gör man fel?

Peace och PUSS<3<3


Måndag-

Hej mina bloggläsare, idag har jag inte så mycket att berätta, varje dag är sig lik.
Men jag har ridit Hoppsan och Acrooooobaten, Acce skötte sig fint idag, så jag hoppas dem känner någon skillnad när dem får tillbaka honom, men det tror jag! Sedan red jag Hoppe, hon var också fin, ovanligt fin :) Hon koncentrerade sig riktigt bra idag! Sen på kvällen blev dte bara film och mys! 

Just ja, var ju i Sala idag och fixade körtider på Nisses, åtta stycken ;) haha.


omhoppningssväng på framhoppning*
Peace o Puss

VILL DU HA PENGAR?



Om du känner för att tjäna pengar kan du gå in på:

http://www.woopa.se/signup.php?ref=karin-v 

Du registrerar dig helt gratis och jag lovar att det funkar! För jag har redan tjänat pengar!!


Söndag

Idag var jag i Avesta i någon timme, med mamma,pappa och Stina. Pappa ville göra något, ville inte bara sitta hemma och ha tråkgit. Men i Avesta köpte jag ett par nya mjukisar och ljus. Eller fick, tack tack! Vi åt även där. Sen var vi väl hemma runt kl 3. Då på en gång åkte jag till stallet, red Acrobat  och Hoppsan med sällskap av Saga båda turerna. Men kan det sluta regna snart eller? Jag vill rida dressyr på åkern ;>|

Sen nu ikväll händer det inte mycket, ska snart kolla på en film.
I morgon åker jag och mamma till Nisses i Sala för att boka in alla saker inför körkortet!! :O
Fatta nice, i September kommer jag förhoppningsvis ha körkort, tänker banne mig inte kugga på detta!


peace o puzz ♥

musik

Lördag- Belinda

Tjenare!
Idag typ vid halv tolv kom Belinda till mig, vi typ chillade :) Skönt det med, men eftersom det inte är så trevligt väder ute så har man inget val. Sen drog hon hem vid typ fyra, blev en kort stund, eftersom hon ska ut på krogen med dem andra brudarna och tyvärr kan ju inte jag följa med än, men snart så, inte långt kvar! :)

Nu ska jag snart åka till stallet och rida Hoppispoppis, hoppas jag får skjuts av någon, vill verkligen inte åka moppe eftersom vädret varierar. Vetinte vart jag ska rida, så blött överallt, vill rida dressyr, men hon är så tittig ute så det går typ inte. menmen!


peace o puss 

Fredag

Sov lite längre idag, man har ju inte direkt bråttom ut i det fina vädret. Men på eftermiddagen åkte jag och mamma ner till stallet. Eller mamma drog in en sväng till Sala medan jag red Hoppis. Sen kom hon tillbaka när jag skulle rida Salvia, lite dressyr på vägen blev det, grusvägarna är ett kanonunderlag efter allt regn.

Ikväll vet jag inte vad som händer, inte i helgen heller. Hör gärna av er om ni har tråkigt :]


peace o puss

Torsdag

Idag har jag bara tagit det lungt, åkte till mormor vid lunchtid. Färgade och rullade hennes hår och sen lagade jag även mat till oss! haha. Duktig jag är :)
Men vilket väder det är ute, hoppas det vänder snart! Hästarna fick iafl vila idag, skönt för dem.

Känner att jag inte har så mycket mer att säga så jag slutar väl såhär!


Peace o Puss

Onsdag

På morgonen åkte jag och mamma in till v-ås, handla mat och köpa ridbyxor till mig! :)
Köpte ett par gråa, snygga och sköna! Sen när jag kom hem åkte jag till stallet och red på åkern med Stina och Saga:)
Både Hoppsan och Salvia var fina idag, puss på er! :)

Sen på kvällen blev det film och mys! =)

Peace

Måndag

Fy sjutton vad det ska regna, gjorde iafl det i morse. Sanna och jag skulle ta värsta moppevängen till stallarna. Men pga ovädret så skjutsade pappa oss till mitt stall. Vi tog långa rundan med Salvia och Snoken:) Sanna lånade Salvia. Var najs, eftersom regnet slutade när vi var ute =)
Sedan kom hennes pappa och hämtade oss. Sanna övningskörde hem, vilket betyder att jag måste börja köra mera snart vafan! :O haha. Sen chillade vi hemma hos henne, sen drog vi till hennes stall och red Zoe. Hoppade med henne, hon fick skutta över ett litet kryss, vilket hon älskade. Men hon fick lite tok för sig, men det kommer hon nog sluta med så småningom när hon har fått koll på alla saker :) Dem kommer bli så fina tillsammans :)<3

Sen på kvällen bakade vi rulltårta och kollade på beck :)

peace o puss

Lördag-Söndag

Tävling hela helgen!

I Lördags hoppade jag LD och LC.
I LD:n så var det en cleround i två faser, var dubbelnolla =)
Sedan i LC:n var vi dubbelnolla, precis utanför placering :) supernöjd!

Söndagen startade med en  LC för mig, i den var det omhoppning efter att alla hoppat grundomgången, och då på omhoppningen är det 10 cm högre, så det blev en 90 cm omhoppning, fick ett slarv pet :) Super nöjd!!
Sen var det våran LB debut, det var en tidshoppning, det betyder att man ska rida banan så fort som möjligt men utan fel:) Då kom vi 4:a, inte så dåligt för att vara hennes och våran första :) Hoppsan var super duktig !! :} <3<3
Sanna förljde med på Söndagen också, tack världens bästa Susanna<3

 

Plutt! :)

peace o puss

Fredag- SOMMARLOV

SOMMARLOV!

Nu börjar äntligen mitt sommarlov :}<3
Det var sista dagen på jobbet idag och pengarna kommer in på mitt konto den 15:e:) hihi.
Snart ska jag dra mig ner till stallet och jogga skruttan :) Alla saker är smorda så jag slipper det idag eftersom jag gjorde det igår!

Nu är det ju bra som det är, varför , nu vet jag snart inte vad jag vill eller vad som är bäst..

Nej nu ska jag ta ut ridbyxorna från tvättmaskinen, sen drar jag och rider en sväng i skogen.

PUSS<3



Onsdag- duktig pålle

Solen skiner fortfarande, rekord! Skönt är det iafl!
På kvällen blev det att åka in till sorf med pållarna, täna för Linn bästa Linn! :)
Hoppsan var som solskenet, hon var så fin, vad har hänt med dig snuttan :)<3
Nej men hon är lite lugnare nu vilket gör att hon hoppar så himla mycket bättre, KANON! Hoppade två olika kombinationer på 1m, första gången :). Hon vill mera när det blir högre, för då har hon något att bita i, inte lika mycket slarv med benen.
Hon tvekade inte ens på pullemangraven, som hon tyckte var så läskigt förut (: Pluttan har blivit modig nu<3
Linn trodde vi skulle kunna starta Msv i slutet av året, men mycket kan hända och man ska aldrig tro för mycket. Men självklart var det kul att höra! 

Men det blev en lyckad träning innan tävlingarna i helgen!
Lördag: LD & LC
Söndag: LC & LC ( om det går bra dagen innan hoppar vi LC & LB)



Tisdag

Hej!
Efter jag kom hem ifrån jobbet körde jag moppe hem till Sanna, det tog knappt 25 minuter! 
Kollade på Javas :} Så underbart söta<3 Men tyvärr har ena missen förlorat sin ena tass, men Java kunde ju inte hålla reda på allt. snutten, men den kommer nog klara sig hur bra som helst!! :)
Sen åkte vi till Ica för att köpa godis och dricka för att sen åka vidare till hennes stall. Var där ett bra tag, åkte hem när hon skulle rida. Åh tänk, jag har kört moppe inne i sala, haha! Tog 35 minuter hem, inte alls mycket :)

Var hemma halv tio och då hände det inte så mycket, kollade på film sen blev det sovtime.

<3
RSS 2.0