Söndag 30/11-2008

Tjoooh!
Idag har jag också tagit det väldigt lungt, så jävla fucking skönt om jag får uttrycka det så!:)
Vaknade kvart över 10, och då klickade jag på tvn och kollade på tv från globen till kl 12 :)
Sen åkte jag till stallet typ halv 1, red dressyr i paddocken, skulle få pli på den heta ponnyn!
Men det gick typ inte, hon hade tok damp, men något lugn galopp fick vi in, men inte ens form i traven fick vi -.-
haha! hon har väl någon knäpp period tror jag!
Sen kom jag hem runt 2-halv3, kollade på film åt mat och mera tv/film..
Väldigt skönt.
Kom på att jag har lite plugg att göra, men har ingen ork!


 Daisybaysy<3


Hon är lite smårund, men det är ju inte mer än mitt fel!
Men snart så blir det ju lite vintervila någon vecka, en eller två, fårse hur det blir, så det gör ju ingenting!<3
Hon är snyggast iallafall!

Lördag 29/11

TjabbaTjena,
Idag har jag tagit det lungt, riktigt lungt!:)
Gick inte upp förns halv 11, sen så runt 2 stack jag ner till stallet,
red ponnyn, gick absolut, verkligen inte bra! Hon skena med mig för första ggn! Jag fick inte stopp på henne!;o
Hon var helt gaaalen, haha, men vad ska man göra liksom, hästen skenade ju i full galopp genom hela asplund, pust!
men det gick ok till slut iafl, använde martingal som tur var! Brukar ju aldrig ha det, men monica sa att jag helst skulle testa med det igen!

sen gjorde jag inte så mkt mer, kollade på tv från globen iafl;) det var skojj, känns konstigt att jag inte är där iår, men åker nog till scandinavium i påsk med sannapanna:P

  
Hästarna stod och väntade på mig när jag skulle hämta min bästa som då står till VÄNSTER!<3

Idol

måste säga att jag tycker att rätt person åkte ur ut idol, jag har väntat jätte länge på att han skall åka ut.
enligt mig så tycker jag att han inte kan sätta en ända ton rätt, alltså johan palm.

jag tkr att alice och kevin ska vara de två finalisterna!

Zoe Zaide följde med tillbaka till sala

Hej,
Vaknade hos Sanna, vi åkte iväg 05.15 till Mariestad för att Sanna skulle köpa häst, som tur gick hästen igenom veterinärbesiktningen, så Zoe fick följa med tillbaka, vi var hemma i Sala igen runt 15.00. Var faktiskt inge jobbigt att åka bil i typ 8 timmar sammanlagt, för på ditvägen sov vi hela tiden och hem så jaa, snackade vi typ bara.
Måste dock säga att hästen var ett mycket fint fullblod, väldigt fin faktiskt! Så sanna är nog mer än nöjd, man ska väl kanske säga grattis !;) Sen stallade vi in hästen vid annabäckman i sala, i det nya sallet, som vi tycker är det finaste(a);)




sen runt 17.30 åkte jag hem till mig, eller joel körde mig till stallet på en ggn, så fixade allt där, så var hemma igen 18.30!
kram

Torsdag 27/11

Hallåjj,
Skolan var helt okej, engelska och historia, allt gick bara bra.
På lunchen stannade jag, elin och hanna i skolan och kökade macka från Kajutan, mkt gott.
Sen skulle jag ta spruta runt 1 vid um, och självklart glömde jag ha med mig jämna pengar så fick lov att gå och ta ut oich växla. sen gick jag tillbaka och sen halvägs framme vid skolan, kmr jag på att jag inte har några vantar, antagligen så har jag glömt dem vid um eller någonstans, palla. aya.
Sen slutade jag vid 2, sen mötte jag sannapanna vid centralen, åkte hem till henne på en ggn, sen blev det odal och kolla i annas stall. sen blev vi ruinerade på ica, mkt godis blev det, mums!

Sen på kvällen blev det bara film och mys.

Kram

....

Tränade nu ikväll!:)
Gick toppenbra, iafl mot slutet, när jag fick pli på hästen!
Jag önskar att jag var yngre, och kunde tävla ponny i många år till, nästa år blir det sista året på bästaste<3<3:(
Buhu, kan seriöst börja grina redan nu.


kan du inte försöka ha en personlighet och inte flera..

För mycket känslor

Från en början brydde jag mig inte, det var bara som vanligt. Men när man börjar prata mer och mer, om saker som betyder så mycket så blir det så mycket känslor. Kankse allt för mycket så jag inte klarar av det, inte kan hantera det.
Jag vill verkligen inte falla tillbaka i samma hål som jag gjorde förut.. men just nu känns det som jag kommer göra det.

Gammal kärlek kostar alltid

Sista vinterdagen på länge?

Det började med Spanska, världens tråkigaste och onödigaste lektion jag har! Kan inte mer än bara hatahatahata!
Men jag överlevnde, sen blev det lunch, drog lite senare än vanligt eftersom Ida skulle träffa en doktor:) Sen efter maten så mötte vi upp Idas mamma sen drog vi till bibblan och Anna/ida lämnade tillbaka sina böcker, anna fick betala 37 kr! Lilla Anna, som inte lämnar tillbaka sina böcker itid;) Sen köpte Ida julklappar sen drog vi till Ica och köpte godis!:)
Sen blev det tillbaka till skolan och chilla i dem röda dödssköna sofforna, som man slocknar i så fort man sätter sig där.

Kl 14.00 tog vi bussen till Rocklunda och hade idrott från 14.30-15.30, gymnastik, det var fan kul:D jag lärde mig hjula :D hahaha, tror ja? shit, läskigt! men anna var Grym på det!:D





Sen när jag kom hem så red jag pluttan <3
Måste bara säga att det var den mysigaste ridturen på länge !:)
Lyset från paddocken lyste upp en bit på åkern, pudersnö så att det kändes som man red på moln, öppen och stjärnklar himmel, och hästen i flygande galopp barbacka, kunde bara inte bli bättre! :')




Ska kolla på andra avenyn på datan snart, hehe, jag tkr det är bra (a)
Sen ska jag duscha och sen sova !:)
Sova till kl 09.00 :D

tired

Mötte Susanna vid stationen runt 3, sen tog vi bussen hem 5 över, var hemma sen 4 någon gång!
Käkade krubb, sen skjutsade mamma oss till "lilla affärn" som vi brukar säga, så hoppade vi av där och köpte massa candy!:) Sen gick vi i våra lodarkläder till stallet med remmar i munnen!!
Tog ganska lång tid vid stallet, jag blir alltid segare när man är två:P Sen GICK vi hem till mig igen..
Sen gjorde vi inte så mkt, förutom att käka godis och pratade... men håller tummarna för dig nu sanna, det är du värd!;)
Sen drog hon hem runt 9 igen.

Och nu sitter jag här ny duschad och käkar kanelbulle!:) mums! Funderar på att gå och lägga mig i sängen snart, fast sitter på den just nu, men hah sova då!;) wellwell, i morgon händer det inget speciellt, förutom en seg dag i skolan!!:(

kram.

ok 

Min nervositet är över

nu sitter jag i skolan och har precis gjort svenska provet, det kändes bra! om jag inte klarar provet så kan ju läraren bara gå och dö. Nej men helt seriöst, jag borde klara det! ;o hoppashoppas! Och nu efter provet så ska vi tydligen börja med att skriva om döden, wiho, nej men vi ska skriva om vad vi tror vad som händer efter döden! ;) mahaa. men just nu orkar jag/vi inte göra någonting, vi sitter bara här och degar.

Jag skippar nog lunchen idag , eller jag och hanna, eftersom vi ska plugga matte, men jag ska nog itne göra provet idag, eftersom jag inte har någon miniräknare med mig. och sen ska nog susbus följa med mig home.

aya, hade
kram

jag känner mig som en isbit

Shoo,
Idag har jag som sagt kännt mig som en isbit, jag har varit ute i kylan från kl 08.00-17.00, det var rikitgt kallt måste jag säga. Var nämligen på tävling i Strömsholm, det var en ren katastorf, måste jag medge, eftersom Chrillan var med, (en annan häst från stallet där Daisy står), daisy var helt galen, stegringar, otålig och helt spritt srångande hysterisk. Men i LCn så kom vi 8:a av 56 startande. det var väl ok, men inte bra! gaah, det gick ju inte att kontrollera min lilla dam. Kunde inte gasa omhoppningen, för skulle det inte gå i huvudtaget. Sen i LBn så fick vi ett pet, hon lyssnade inte på mina hjälper, hoppade inte av utan tog ett omtramp och hann inte upp med frambenen! wellwell, inte så nice för att vara sista tävlingen för iår. Men det går väl ann, hade varit mycket bättre om Chrillan inte varit med!! ´

men men nu ska jag plugga SVENSKA, eftersom vi har PROV I MORRN!
dööööda mig! pang!

kram

Its cold outside

I morse när jag stod och väntade på bussen så var det -6 grader, det var inte speciellt nice, men det kändes ändå inte som att det var så kallt, det är känns kallare nu när kl är 2, men det är mycket varmare.. wellwell, det är jag som är lite knäpp! ^^
Nu sitter jag helt själv vid en dator i skolan, kom nyss från samhällslektionen..
Jag väntar nämligen på mamma, som kommer om en halvtimme! hoho.
Aya nu orkar jag inte skriva mer, see ya later !

kram

bring me back

Idag har dagen varit helt okej, hände inget speciellt i skolan. Allt var väl nästan som vanligt.
När jag kom hem så käkade jag mat det första jag gjorde, sen runt halv 6, så åkte jag och mamma till skultuna för att köpa en hundbur^^, tog ett otroligt lång tid att hitta fiskargatan, men tillslut så! Sen följde mamma ner och hjälpte mig i stallet, väldigt tacksam!

Igår tränade jag hos monica, otroligt länge sen, men det gick grymt bra och jag tkr det är skönt att komma tillbaka till de gamla rutinerna igen!:)

 tänk vad skönt det vore om man slapp vara irriterad och trött på en massa hela tiden, men det klart,
"glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"! Mjoo, det kommer nya lager på lager, men de försvinner aldrig!!




"bilden har ingenting med texten att göra"

regn åter regn

Efter lunchen så drog jag, anna och elin till Ica för att köpa lite smått&gott!:) Mötte Ida där sen också, hon hade ätit lunch med sin mamma. Sen skulle vi ju egentligen till carlforska för annas skull, men det behövde vi ju inte, för hon hade en god nyhet! <3 PUSS PÅ DIG ÄLSKLINGSgumma, JAG ÄR SÅ GLAD FÖR DIN SKULL ATT ALLT FIXADE SIG FÖR DIG SÅ SNABBT! <3<3
Sen gick vi tillbaka till skolan för att sitta och "plugga" ett tag innan idrotten, men det visade sig att idrotten var inställt^^ vi som VILLE bada^^ aya.
Kom hem kvart i 2, så det var väl skönt! Fick rida när det var ljuuust, underbart! Plus att de håller på förfullt med nya stallet:D Wiho, snart är plattan på plats och när väl det är fixat så kommer det gå fortare! :D
Åh en annan sak som jag blir fett irriterad på är att man kan aldrig få ha sina saker ifred i stallet, nu snor de mat också, och det är inte första gången det händer! jag blir seriöst galen, hur kan man ha mage att hålla på!
Kom hem runt halv 5, sen så blev det dusch, sen till stallet igen och lägga fram passet åt veterinären:) Sen hem igen och busa med vovve, plugga (lite) och kolla på tv!:) MYS!
Snart ska jag sova, ska inte vakna föränn kl 9! haha, sovmorgon!

Jag vill träna nunununu, Greta kan inte komma ut nu eftersom det är hårt osv, sen ringde jag monica och frågade om hon hade någon tid i veckan, det hade hon typ inte, skulle ringa henne i morgon ifall det hade kommit något återbud! HOPPAS!
För det blir sista tävlingen för iår i helgen.. så jag vill träna!

Åh sanna, du kommer hitta världens bästa häst, lovar !:D(Y)

ko

ha det bra ciao


jag gillar inte er, kan ni inte bara försvinna, poff! :D

jag orkar inte mer

Palla skiten och palla skolan, orkar snart inte med någonting!
Just nu sitter jag TM, och har spanska, fytfan, döda mig! Och både AnnaB och D har svikit mig !:( buhu!
Jag orkar inte göra ett skit, fast första timmen så var jag fastklistrad på en stol, eftersom läraren skulle ha genomgång med vi som går i 2:an. Jag skulle seriöst göra vad som helst för att slippa spanskan! :'(

Klockan 11 så har vi lunch, sen håla tills idrotten börja halv 3. Jag, Elin, Ida och Anna ska gå till Carlforska, anna skulle prata med någon där...
yaya..

försvinn, jag orkar inte med dig längre!!!

Its snowing

Shoo,
nu skriver jag lite om gårdagen.
Gick upp runt 10, sen bar det av till lilla ponnyn!:)
Vi skulle löshoppa, först
Don Fuego "Åke" (b-ponny): 110 cm hoppade han
donne

Sen blev det min lilla
Cwmtywi Daylight "Daisy" (c-ponny): 140 cm hoppade hon (på bilden hoppar hon 130)

149

Sen löshoppade vi Christal Surprise "Chrillan" (c-ponny) : 120 cm, dock inget foto.

Senare mot kvällen så åkte mamma och jag in till v-ås för att köpa massa saker till vovven. Runt 8 kom stina och hämtade mig, då vi fortsatte till örebro för att köpa hunden!:) Mamma stannade kvar i v-ås, hälsade på Brittis.

Parson Russel terrier / Stafford Terrier
teoo

De kallade honom Manne, men vi döpte om honom till Theodor, Teo :)<3<3

Sen var jag väl hemma runt, halv 12 ^^
 

Utkast: Hej igen:) ...

Hej igen:)
Ridningen gick helt ok, hoppade 3 kombination på 110, hon var fiin min plutt, men inte lika fin som vanligt.. wellwell:)
(tog en liten bild på henne idag, tyvärr lite suddig & hon ser även lite lång ut;S)
<3

Aya, funderar på att kolla lite på matten&svenskan nu... jag ska klara proven den 24/11!

PUSS<3

Lördag

Gick upp runt 11-11.30, kela med missen och tänkte i nån timme, annars skulle jag gått upp halv 10:)
Men orkade inte (a) Men det var strömavbrott, så det fanns ingenting att göra:/ fuck. Jag kunde ju inte ens rosta mina mackor! Men så kom jag på en brilliant idé, brasan inne i rummet var ju tänd, så jag lade min macka på en jaa någon konstig grej, och så började jag grilla :D hihi, det funkade ju kanon!;) Så osmart är jag ju inte;) Men sen så kom Elen iggn igen runt 12.15 ;) Så nu siitter jag här och bloggar och chattar lite med folk!
Snart ska jag ner till stallet och sen ska jag färga mitt hår !(Y)

PUSS

..

hopp
Tur att jag har min lilla älskling, skulle inte klara mig annars, absolut inte!
Hon är bäst, bäst, bäst !<3
Utan henne, ingen karin!
Det är hon som lyser upp min dag!<3

It's not a "hard work"

Puh,
Jag skulle ju hjälpa till Belinda med histroian, men jag har typ inte gjort någonting!
Jag började att plugga matte ist ! ;s Jag matte liksom??
Aya, men det gick kanoners iafl!
Sen så slutade både jag belinda, anna, ida och elin att plugga, vi låg i sofforna typ i 3 timmar?
Hah, jag höll på att somna hela tiden.. jag as var trött!
Men sen drog jag till tåget, skulle ta det som gick halv 3.

Sen så mötte jag upp Sus, vi gick ner på stan... skulle fika, men sen gick vi tillbaka till stationen och fikade där;)
Det var fett gott! Sen drog vi hem till henne, sega vid datorn i några timmar, sen kollade vi på tv/film, myys<3
Vi skulle färga mitt hår, men vi orkade inte;) 
Sen kom pap och hämtade mig runt, 00.00 :)

<3

suuus

hard work work

Hello,
som sagt idag har jag ingen lektion, men jag är i skolan iafl;)
Nu sitter jag med Belinda och vi ska göra Hisoria, men innan jag börjar så ville jag bara blogga lite!
Åt ingen frukost idag, så Belinda följde med mig till pressbyrån och så köpte jag min frulle där;) kexchoklad & Kanelbulle (a)

Nej nu måste jag hjälpa Belinda! <3<3

you drive me crazy!

Tjenixen!
Idag har det varit en ganska treevlig dag !
Dagen började med att vi hade Engelska, och vi brudar jobbade skitbra!!
hah sen blev det lunch, då drog jag, anna,belinda, hanna och elin till spacy hot, mums!

annaelin


Hahhaha, sen när vi hade ätit färdigt så skrev anna en lapp som egentligen var från elin:D De skrev en på en servett och lade dem på tallriken och så stod det en massa, men schh jag tänker inte säga :D fett kul var det iafl!;)

Sen efter krubbet så köpte jag lite på ginatricot:P hade presentkort ;)

 (HAHA, jag ser ut som ett fetto i ansiktet!!)

Sen sista lektionen så blev det "lekar" på samhällen, woho, det var lite kul i början, men sen kunde det suga arsle!

Sen kom jag hem och red min poppooo<33



I morgon har jag ingen lektion i skolan, men jag är duktig och går dit iafl :S
Jag och Belinda ska göra nå historiaSKIT!
 PUSS

Tjockisdag

Hallå!
idag gick jag upp kl 09.00, men var jätte trött, hade inte sovit så bra. Sen blev det fruktost sen fixafixa sen bussen som gick vid 10, sen ringde elin mig vid halv 11, vi pratade ända till jag kom in i centralen i v-ås ;) hihi, hon hade setat där sen 09.50, stackars liten!:(  Sen blev det lunch, det var kyckling m ris och curry, mkt gott:P Sen drog jag bella och elin till ica och köpte daim! mums! Sen till skolan och ha matte i två timmar !:(
Vi hade genomgång först sen så skulle vi jobba själva.. jag och anna tog en låååång rast, vi pallade ínte:(
ahha sen kom elin med våra böcker, för vi sulle sitta/ligga i sofforna och pluugga lite :P
Jag gjorde 1 tal och det var RÄTT! kors i taket ;)

wellwell, sen efter skolan så gick jag, belinda, annaB och christine på stan lite, sen fikade vi :) mums!
jag och belinda tog daimtårta, tjockisar vi är (a) Men det var mkt gott!
Sen drog jag och stinis till centralen runt 3..
Kom hem runt 4:a, sen maaat sen stallet, skulle rida men regnet slutade inte, så jag pallade inte ! Kom hem igen runt halv 7, sen dusch sen käääkaa ca 1000 mackor och kolla på vänner, sen nu sitter jag här och skriver min blogg, typ inget liv eftersom jag skriver precis allt som hänt idag ;s

Aya, nu ska jag kolla på mera tv och käka daim!
PUSS

vi alla
(vi testade tröjor på cubus, enormt sköna!)

Fan också!

Dagen började med den tråkigasta och mest hatade lektionen, spanska! Fy fan vad tråkigt det är, och vi gillar dock inte den som lär ut heller! menmen, jag, anna och anna kämpade oss igenom de två timmarna! Puh!
Sen blev det lunch, spegetti & köttfärssår, inte så nice, eftersom jag åt det igår^^
Menmen sen följde AnnaH, Elin och Ida med mig för jag skulle köpa ny hårfärg ifrån kicks, måste färga utväxten! ;O
Sen drog vi direkt till skolan för de skulle sitta och plugga på våran "håla" i 3 timmar, men jag kan då säga att pluggandet gick över till snack ;)

Sen blev det bad på idrotten, livräddning  typ^^ Gick knoners iafl :D hahaha
wellwell, sen kom jag hem runt 17.10! sentsent! :( Sen blev det väl stallet/rida osv, gick inte så jätte bra, eller jo till en början men sen dampa hästen sönder!! Någon som vill byta ponny i någon månad! ahh, blir bara så arg ibland!!!

PLUS att tävlingen är inställd på söndag! FAN, det skulle vara våran sista tävling för i år! ;S
Men får väl hoppa på strömsholm den 22? eller vad det var :( Men då blir det bajs lågt, så jag får se om vi pallart! :'(

Nu ska jag sova, och inte förränn 09.00 ska jag gå upp (a) :)

ss

sova?

jag lovade mig själv att jag skulle gå och lägga mig onödigt tidigt idag, men det blev tydligen inte så, hade glömt bort att syrran skulle komma hem, så väntade ju på henne :)(a) sen drog klockan iväg fort igen, så nu står jag och trampar på samma ställe som igår, fast idag verkar det som att det blir 30 min tidigare (y)
Men i morrn ska jag gå och lägga mig halv 9!! ;o Orkar inte vara trött längre;) hihi

aja GOD NATT!

<3



Vill bara påpeka att daylight är den bästa ponnyn ever :') <3

Fult väder

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mamma ska komma, vi ska ha mentors-samtal! ISCH!
Hah, mamma visste inte ens om det, itne jag heller (a) Men men , mamma fick skynda sig efter jobbet!
Annars själva skolan har väl varit helt okey, svenska, lunch och  fekB. På luncen så åt jag och belinda sub way, MUMS! Och anna och stinis åt på donken, hahahaha de köpte en LITEN cola där för 26 kr!:O omg, säger jag bara !;)
haha för han i kassan var ny, fatta en liten dricka för 26 kr! Menmen de får skylla sig själva eftersom de inte gick tillbaka och sa att de ville ha tillbaka money ;) haha 

menmen nej nu måste jag sluta, mamma kmr vilken minut som helst!
 

Söndag

Tjenare alla glada.
Idag åkte jag till stallet på morgonen för jags kulle träna för Greta Stoltz, hon kom hit och hade träning(Y)
Det gick så jävla bra! Bana på 110. Men det var en övning som var ap svår som vi började innan sjävla banan. Där blev det bara 1-110cm på ett hinder. Men hon kan höja ca 3 dec när hon känner sig säker på mig och daisy. Vi båda har modet men det behövs bara att vi "alltid" kommer rätt inpå hindrerna, för hon vill ju inte att vi skall göra illa oss i fall någoting händer, om vi inte har rätt avstånd, det är det vi måste bli bättre på! :) men vaddå, håller med till 1000.
Men efter det så hoppade jag med ludde, eftersom R-M och Jan ville det. Han hoppade 80 cm utan problem! duktig polle!
Sen efter det så moppade jag hem fortfort, åt mat. Sen så fööljde mamma med till stallet för att Elinors syster skulle komma och klippa ponnyn !:) wiie det gick greaaate !:D

Sen väl hemma, då blev det datorn och tvn för min del!:) Onethreehill och andra avenyn. Och sen en film kl 21.00 på 4:an, hemma bäst ! Sen blev det till att sleepa vid ca 23.30 :)

PUSS

Lördag

Tjenare alla som läser min blogg :)
M&P kom  och hämtade mig vid halv 11 idag hos Johanna,.
Vi skulle till stockholm, täby. Kolla in Stinas nya place!:) Kanonfint, + att de som hyr ut det har vääärlldens största hus!:O på två pers, och utsikt åh en massa, aja det var asa najs, tkte de kunde hyra ut hela huset så jag kunde bo där oxå(A) hihi.
Vi var även i täby centrum och gick i en massa affärer, gud så stort det var :)
Men jag hittade ingenting.. elr jag orkade inte kolla efter nått spec, eftersom det var väldigt mkt folk :P
Men vi kom hem runt halv 6, och då så drog jag ner till stallet och red :) gick OK. Sen kollade jag in nya ÅKE:D haha såå söööött! Ännu en till B-ponny :) wiiie så söt det var :D hahaha. Så roffe har gjort två spiltor av chrillans box. Blev faktiskt jätttejätte bra! stort space blev det iafl(Y)

Men nu är jag hemma iafl, ganska skönt!:)
Funderar på att kolla på någon bra film, ;D

PUSS

Hos Johanna

Hej igen!
Nu passar  jag på att skriva ett inlägg eftersom johanna är och duschar;) hihi
Åkte med 14.27 tåget,  sen följde jag med johänna till stallet, myys<3
Hon red och jag cyklade breve :) haha har  jag inte cyklat på as länge, haha så jaa det var ju bra (A)
haha. men vissa hatar ju när Karin är på en cykel (a) hahhaa, man kan ju inte vara bra på allt!:)
wellwell, snart är det krubb sen blir det film :)

Aja, kanske hör av mig sen :)
PUSS

Fredag

Tjenare alla :)
Idag hade jag egentligen sovmorgon till 9 eftersom vi börjar inte föränn kl 12.
Men jag åkte med 9 tåget så jag kom till skolan runt halv 10 :) Då gick jag upp till anna och stinis som satt på andra sidan  :) hihiih, sen kom elin och hjälpte mig med bloggen, blev ganska bra!:) tack!
men det har blivit något konstigt så att det itne visar sig på min sida,, men det kanske kommer upp tillslut. HOPPAS jag på ;) haha, för jag vill ju inte be om hjälp hela tiden:S
wellwell..sen drog vi till lunchen:P

Nu sitter jag och Belinda i skolan och väntar på att vi ska börja samhällslektionen, som är såå tråkig :P
menmen jag ska inte klaga, eftersom jag bara har den lektionen idag!:) Sen ville belinda att vi skulle fika efter skolan, eftersom alla inte vi träffas efter skolan, för det skulle då vara kul och göra det för en ggns skull:P men jag kan tyvärr inte, eftersom jag ska till johanna efter skolan :)

men nej nu börjat lektionen, ha det bra :)
PUSS <3<3

wellwell

! ¡

Ligger vaken och tittar upp
i taket,kan inte sova alla
tankar snurrar runt i mitt
huvud...

Vänder mig om och
försöker sova men kan
inte hur jag än försöker.

Tittar på klockan,tiden bara
går och jag mår sämre och
sämre,jag går upp och tänker
att det ska bli bättre...

¡ !

Det är kallt ute! ;o

Kom precis hem från ponkepenken, brr jag fryser fortfarande! wellwell, red barbacka i paddocken, full rulle barbacka, skit kul!... men sen när jag kmr tillbaka till stallet så säger
sara: varför har du ingen hjälm på dig?
jag svarar: vaddå inte hjälm, klart jag har hjälm!!;S
Sara säger: haha neej det har du ju inte?!:S
Jag: vaa? känner mig på huvudet och på huvudet hade jag en mössa ;) tihii
Inte så bra att rida utan, eftersom jag brassade i full fart barbacka:P Men det var najs, huvudet var ju lätt ;D
aja..

Jag kom på att jag måste prata med gabbi i morrn, eftersom jag inte har fått reda på min analys på svenskan..
kommer nog få göra om lite, men yaya:)

Nu ska jag kolla på film PUSS <3

Trött

Skolan var great idag, näst intill iafl :)
Först hade vi engelska, och då höll jag, belinda och hanna på:) så det var fun. Sen drog vi till maten och sen skulle vi ner på stan för att hanna skulle köpa ett par örhängen :) Jätte fina var dem! Sen så blev det alfagodis, hihi :)
sen kuuta till skolan, men kom försent iafl ;/ asså vi kmr alltid försent till historian på torsdagar, jag förstår inte varför^^

Nej nu hinner jag inte skriva mer,  ciaoo

haha <3

haha jag kom och tänka på en sak !:)

En morgon när mamma gick förbi köksfönstret så tyckte hon såg någonting, hon vände och gick tillbaka och då såg hon två hjärtan på våran infart :)
Det var tidningsbudet på morgonen som vände på våran infart, som den alltid gör, men den morgonen vände den väldigt snyggt måste jag säga !:) as sött :D

snö hjärtan

oj

Red efter maten, galna fucking idiot häst! palla dig! :(
aja, men nu hade jag precis fixat ett ny header på bloggen, blev väl okej.. men sen så klickade jag på något så POFF så var allt borta... he-he, jag lyckas alltid! så jag får nöja mig med denna fula tills elin eller anna hjälper mig i morrn i skolan (A) tihi.

men nu ska jag hitta något att mumsa på, hej så länge !:)

du får komma och prata med mig, inte tvärtom! ;s

Skolan var helt okej, helt otroligt men det var den!
Matte i två timmar, och jag fattade lite, AS GLAD! wiho!
Sen stannade jag och anna kvar i skolan lite, jag en timme och hon lite längre :P
och nu har jag fått hem mina IG varningar, som då bara var EN! FekB, bara för jag inte klarade provet! Så det är lungt...
jag hoppas att man fick alla ig-varnigar på ett och samma papper, isfl är jag glad!:) trodde jag skulle få det i idrott bara för att idrottsläraren hatar mig(!??) och sen i engelska trodde jag oxå, eftersom mina inlämningsuppgifter kom så sent, pga mail-fel eller nått. Men det var ju såklart bättre förra året, då fick jag ingen ig-varning (a) :P hihi.

aja nu ska jag käka :)

kalleanka

Jag fattar nada

Jag föstår ingenting om denna blogg, hihi
jag har fått hjälp av elin medin, men jag gillar inte bilden, så jag får fråga henne i morrn om hon kan ändra bilden i skolan. För ladda upp bilden kunde jag göra, men inget annat.. jag har försökt i ca 1 timme nu ;o Blir bara vimsigare och vimsigare.. så det är nog dags att sluta för lilla mig!

Wellwell, pärlan gick bra idag, hon tkte det var lite läskigt i mörkret bara.
Sen ringde frida när jag var i stallet, haha jag satt på en spånbal i ca 40 minuter och snacka^^ hihi.
Gulligt av dig att ringa, puss påre.<3

Aja nu ska jag snart sova, ska bara fara in i duschen en snabbis!:)
Sovmorgon i morrn! :D WIHO!

Första inlägget i den nya bloggen

Hallå alla,
har närmligen bytt blogg nu, jag vetinte riktigt varför.. men jag gillade inte min andra så jätte bra!:) Så jag hoppas denna kommer bli bättre, kanske får lov att fråga någon som kan fixa den snygg? Vore ju ett bra förslag.
Idag har jag bara haft spanska i skolan, och jag gillar absolut ingen nyhet, för er som känner mig!
Men jag kom hem runt 13.45 idag, mycket skönt. Så jag ska väl moppa ner till stallet om jag kommer någonvart eftersom det är en hel del snö i min trädgård! Sen ska jag kolla på film, en animerad film hade jag tänkt mig, som madagaskar. hihi, jag laddade ner den här om dagen!^^ det sägs att den är rolig, får väl tycka när jag har sett den!:)

Men nu ska jag kila, ha det bra, PUSS<3

karin

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0