jag orkar tack vare dig

Hallå!
Idag gick jag upp i hyfsad tid, runt halv tio. Sen åkte jag och mamma in till västerås!:)
Vi åkte först till Odal/Granngården/Lantmännen, men jag säger alltid Odal. Vi skulle leta efter ett nytt täcke till D, eftersom jag har typ inga längre ! -.- EHM!! 
Vi har världens tur, det ligger ett vintertäckte kvar som är nedsatt 700 kr, så vi betalar bara 300kr för täcket:) wiho, snygg färg och rätt storlek. Hur bra som helst, lite tur måste man ju ändå ha:) hihi. Så det var ju rena kapet, olivgrönt domani täcke.
Sen åkte vi till Gladahästen, vi skulle bara dit och kolla efter begagnade täcken, eftersom de brukar ha så fina där, men tur som vi hade så hade vi ju redan hittat ett !=) Men vi köpte en spray som man ska spraya på täcket så inte andra hästar biter på det... hoppas det funkar. Men självklart fick jag lite i munnen/läppen, och det sitter fortfarande kvar, även fast det var ett antal timmar sen jag var i stallet. Har försökt att få bort det genom att borsta tänderna, äta massor.. men nej. haha  fyfan vad äckligt det smakar!! Sen köpte vi nån fodertunna till stina, sen blev det bara till att handla krubb och lite sånt innan vi åkte hem!

Hmhmhm, sen som sagt åkte jag ner till stallet för att rida D, och fixa klart allt tills i morgon. 
Hon gick som en klocka, helt otroligt, hon var lugn<3<3
+ att täcket satt gudomligt bra! 

Hoppas hon är lika fin i morgon, ska nämligen tävla i Hamre.
Först är det Lag div 1, och från sorf är det Jag -Daisy, Saga Ahl-Charisma, Sara Lindberg-Jack och Ida Linder på Nomita.
Skulle vara kul om vi kom till omhoppning, men som sagt har inga stora förväntningar.
Sen efter blir det 1.00m klassen för mig. 

Hare braa =) // karinvedberg


FYFAN

Skolan var chill iafl, jag gick först och mötte upp Hanna vid GinaTricot, hon hade köpt en tunika:)
Sen gick hon och jag till lunchen, där vi senare mötte de andra brudarna!
Sen följde jag med Hanna till Kicks för hon skullle köpa hårfärg:) Vi blev därav lite sena till lektionen som började efter lunchen^^ Typ fem minuter, så det var inte så mkt;p
Fick reda på mitt samhällsprov då :)) fick VG+ :D wiho, vad jag är duktig.(aaa)
Sen efter lektionen så hämtade pappa mig, vi drog till hökåsen ock köpte pizza elr (sallad till mig).

Sen senare blev det stallet, red min baby<3 Red lite i skogen, paddocken, åkern och lite var stans. Blåste ju förjävligt. USCH!

Kan man bli argare än ARGAST!? Jag vetinte riktigt om man kan det, men jag är nog fan det!!
Jag blir så jävla arg och besviken! GAAAAAAAAAAAAAH!!!



PEACE

Guuuuuuuuuh, gör mig frisk nu vaa?!
Nyser, hostar, snorar, halsont, huvudvärk, tårarna rinner, lock för öronen. HALLÅ va, låter ju funny! Men det äre inte kan jag lovaaa.
Men man ska inte klaga, solen skiner, fåglarna kvittrar, snön smälter och mamma är hemma^^ hehe;p
Men det dåliga är att jag inte orkar rida, D blir konstid och ledsen om hon får stå flera dagar, stackarn. :'(
Mamma sa att jag får väl longera henne om jag inte orkar rida, gör väl antagligen det. Apuuuappuu.
Igår fixade stina stallet åt mig, jag mutade henne med en chokladkaka, mouhahhaa. DET GICK! :D
Men jag tror nog att hon skulle göra det iafl. Sen senare ska min kära moder rida Ludde, kulkul, hon har inte ridit på ett bra tag nu :)) Det hade ju varit bra om hon kunde rida D istället, men det skulle vara för riskabelt.

Jag saknar mina älsklingar i skolan, fårse om jag kommer i morgon...

Nej nu ska jag hitta på något annat än att sitta vid datorn och bli bländad av solen, jag kanske ska ta och kolla efter Emil!? he-he-he-he


jag döper honom till emil, han ser ut som en sån. Inte för jag vet om det är en tjej elr kille. men SKITSAMMA

(Y)

// karin

TISDAG

Tjenare alla glada.
Själv sitter jag nu i skolan och är föskyld -.- yey, om jag mår såhär i morgon så stannar jag hemma!
Sitter här med AnnaD. Vi har nämligen håla till halv 3. -.- SEGT!
wellwell, sen halv 3 till halv 4 är det idrott, vi ska ha klädsim på lögarängen. he-he. Känner mig inte så taggad precis, hoppas jag bara inte drunknar.



Hare bra <3

MÅNDAG

fyy sjutton vad jag hatar måndagar, allt i skolan är blir extra segt känns det som.
Och var så jävla trött, sur och irriterad. Men uuauuuaa, skoldagen flöt iväg iafl.
Sen när jag kom hem så åkte jag direkt ner till stallet, fixa där åså sen blev det hem igen för att laga mat -.-
Sen spenderade jag resten av kvällen vid datorn, soffan och sängen. Orkar ingenting, är fruktansvärt trött, börjar bli förkyld också.. yäyä,

Have a nice day

Tävling i Åsebo

Upp tidigt, jag som ville sova längre -.- men vafan, tävla är juu alltid kul!
Åkte med hästen runt halv 8, var framme i åsebo kl 08.00 ungefär! Såklart ska det bli kallare väder när jag ska tävla, haha typiskt. Men det började inte snöa förns vi kom hem, tur det iafl!

Framridningen/framhoppningen till 0.90 klassen gick sådär, hon tog tag i bettet och var allmänt tjurig, hoppade inte så jätte bra. Men sen när vi kom in på banan då jävlar, haha! Visst hon bet fortfarande tag lite surt i bettet, vilket gjorde det mycket svårare för mig. Men det var bara att vara lite lösare och rörligare i handen och inte dra emot. Hon skyggade mot läktaren och var lite svår att svänga, men sen till omhoppningen så lyssnade hon till 110%. Vet inte varför, det släppte väl helt enkelt!
Det gick så bra att vi vann !=) 


Sen efter ett tag så var det dags att hoppa 1 meters klassen. ( på framhoppningen var hon lite seg i benen och nuddade nästan varje ggn) Men sen när vi kom in på banan så skötte hon sig som en ängel igen. Vi båda blir nog lite mera taggade eller nått :) Hon vet vad som gäller där inne. Det var en Ackumulator hoppning, vilket innebär att man ska hoppa så fort som möjligt och man får poäng för varje hinder, och på sista hindret får man välja antingen ett joker hinder eller ett vanligt. Joker hindret är mycket tittigare och högre, tror det var mellan 10-20 cm höger, tyckte jag mamma sa. 
Men vi kämpade på, vi nuddade sista joker hindret, men vi rev det inte, så vi fick full pott och snabbast tid:))
Så vi knep första platsen där med!! Vi är bäst :}<3



Hoppas ni kollar på filmerna:), Om ni klickar på HQ till höger på videon så blir kvalitén normal, blir då mycket bättre skärpa! (funkar dock inte att göra så på första videon)

// karin 

FREDAG

Okrar inte skriva om hur dagen har varit, men kan då säga att kvällen var grymt kul !:)<3

TORSDAG

Vilket underbart väder det är, förutom att det blåser lite väl mycket.
Först hade vi Engelskalektion i skolan, hihi jag och Belinda tog en varsin soffa och läste en bok och lyssnade på samma musik :) (radio) haha, vi tog några paouser till att sjunga !;) haha. Vi bäst Belinda. Ni anar inte hur kul det var^^ Men jag hann läsa lite engelska också, 60 sidor i boken faktiskt^^ haha. Sen bar det av till maten, inge vidare gott men whatever.
Sen när vi gick tillbaka till skolan så kom jag och Belinda på hur lika vi är, alltså i sättet osv. as roligt. Eftersom vi typ gör och säger lika saker^^ Thats my girl.<3 Sen blev det historia, guu så tråkigt det var. Kollade på film, sen hade vi genomgång så det blev bara att skriva skriva skriva så att handen typ gick sönder -.- nerå, men iafl.
Sen kl 2 var det mentorstid, jag har dock några IG-varningar som kommer komma ut på måndag. MEN, det enda jag behöver oroa mig över är Matten. De andra lägger ut IG varningar om man har en inlämningsuppgift som man inte lämnat in :s orka liksom. aya. Fick även reda på mitt matteprov som jag gjorde igår, fick G mkt mkt bra :))
Men IG på mitt andra som jag gjorde om i måndags -.- FYFAN! Assså jag kan ju, men jag hade typ läst fel eller nått! Omg blir så jävla besviken på mig själv. Men vad hinner jag göra nu? Kursen avslutas ju den 1 april. KILL ME! :'(
Har liksom tre prov jag måste hinna med. -.-

Sen när jag kom hem så stack jag ner till stallet och red D, gick bra. Men sen när jag släppte ut henne i hagen så efter ett tag så kom jävlaäckelponnyn och sparkade till D, så hon typ sprang runt och inte kunde stödja på benet! Jag fick panik och kuta in i hagen och typ försökte få bort jävlaäckelponnyn, för att sedan kunna ta D, gick in med henne i stallet igen, tvätta såret som hon fick, på insidan av benet as långt upp! Hur lyckas man? Men iafl, hon gick med benet fint sen iafl:) Men hon fick stå inne eftersom äckelponnyn där ute var helt galen fortfarande. Varför ska han vara så jävlafucking elak hela jävla tiden!!! ah blir tokig. D gjorde ju inte ens nå, hon gick mot mig när jag stod utanför bara för hon ville hälsa. -.-
Men i morgon åker jag inte ens till stallet så jag vetinte hur hon kmr må. Men jag får be stina kolla, eftersom hon åker dit och fixar stallet <3

Sen senare så åkte jag och mamma till hökåsen och kollade på balklänningar till mig:) hihi.
Hittade tre fina, och bara för jag inte kunde bestämma mig så fick jag alla tre. mouhaha^^ hihi.
Men det vart ju billigt och bra (:


Belinda & jag i dem röda sofforna :)))<3

<3<3



AnnaB, jag, AnnaD och Christine :))<3<3

HEJSVEJS

SMACK

Först hade vi rättskunskap i två timmar, sen så var det lunch och då stannade jag, elin, belinda, ida och Hanna kvar i skolan. (alla då^^) och pluggade matte! haha. För efter lunchen så hade vi matteprov!

Men jag måste klara provet, känndes skit bra. Men det kan ju också vara så att jag var ute på andra vägar^^ Men vi får hoppas! Annars ger jag upp med matten.

Sen uträttade jag och belinda några ärenden på stan i det underbara vädret<3<3

Sen när jag kom hem så blev det krubb sen till stallet:) Sen till ransta och träna, gick underbart bra<3
Daisy är bäst :) tihi, som om jag inte sagt det tidigare(a) Men efter att hon hade hoppat skiiit stort över det lite högre hindret så typ inte fan vet jag hur jag lyckades, men jag gjorde det iafl, tappade typ ena tygeln helt, höll bara i ena. och då dinglade det lite på hennes hals och hon blev skitans rädd så hon typ speeda i 140 ;) haha<3 Min plutt<3<3(mina tyglar är i cob storlek, så det är lite stort (a)) Men pony är förlitet så vad fan ska jag göra råå !! x) tss

Sen nu sitter jag här och ska snart titta igenom matten, ifall Rainer ska prata med mig om provet jag gjorde. (han skulle göra det idag, men vi hann typ aldrig) och då så måste jag plugga lite till så jag kan svara rätt så jag kanske får G (a)
- Sen blir det till att duscha, efter det ringa Hanna :)))<3

have a nice day :))


Jag och Belinda <33 Love you plutt :}}

Belinda pumpar cykeln i högsta högg ;)<3

Try to catch us if you can, moha!

bäääjbyyy<3<3

TISDAG

Skolan började med äckelspanska! hatarhatarhatar!
Jag låter inte speciellt positiv nu förtiden. menmen vad ska jag göra. Skolan suger.
Men jag och Anna pallade oss igenom spanskan som varade i två timmar.
haha och vilken jävla attityd läraren har då. AYA WHATEVER! (hon sa det rätt ut efter att en elev inte ville läsa upp en mening, och även de andra i klassen hade ingen mening att säga) seriöst ;s
Hah. Sen efter lunchen så uträttade jag och Ida några ärenden på stan:) Sen blev det till att sova i dem röda sofforna<3 haha. Sen blev det idrott mellan halv 3 och halv 4 :) haha och ni skulle ha sett mig, efter idioten så flög jag i mål, eller jag flög och sedan gleeeed jag ;) Jag  hade nämligen min systers skor och dem är en aning förstora så jag snubblade på mig själv^^ hahhaa:P

Sen när jag kom hem red jag på min solstråle, red på nybyvägen =) (ni som bor där jag bor vet haha)

MÅNDAG

Då var det måndag igen.
Första lektionen var det svenska, ganska chill, genomgång typ.
Sen blev det lunch och efter så hade vi tre timmar företagekonomi, chill dte med:)))
Sen så blev det bara för mig och Hanna att stanna kvar i skolan till fyra för att göra om ett matteprov ! -.-
HATAR MATTE.
Sen kom jag hem typ kl sex. Sen när jag var i stallet och nästan hade fixat allt (red inte) så ringde Hanna och då höll hon på att cykla hem. Stackars gulle<3<3 (eftersom hon var kvar så länge i skolan)

Om jag inte klarar provet så dör jag, har inte tid med mer prov!!

HEJSVEJS

SÖNDAG

Shooooo:))
Sofia kom ju igår:) Vi har typ mest bara degat, kollat på film åså:=)
Sen efter lunch åkte vi ner till stallet :) Hon fick äran att rida min pärla, hon red hela tiden:)
Jag gick medan hon red:) Det blev en runda runt mig och nyby:) Myys, åh vilket underbart väder!! ÄLSKAR'T!!!
Men fyfaan vad jobbigt det är att gå i skogen, snö snö bara snö! Puh :)
Sen när vi kom hem igen så blev det bara mera film!:)
myspys.
Sen åkte hon hem runt halv 6.
OCH jag ska snart börja med matten -.- fyfan, jag vill slippa! Men jag MÅSTE!
Och Hanna ringde på min mobil nyss, mamma kom springandes med min mobil^^ men jag hann inte svara:P
Ska väl snart ta och ringa upp henne :)

(igår tog äckelhästen sönder Daisys täcke!! Han hoppade på henne när jag skulle ta in henne ifrån hagen. Med brodden, swiiiisch så gjorde han två revor som var ca 1 meter stort åt båda hållen och bomullen flög ut)
JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!

Så hela lördagskvällen blev fan förstörd!
Jag kan inget mer än hata den ponnyn, han bara förstör och förstör.


Fialotta och världens bästa ponny<3

Fullrulle :))

Nej nu ska jag gå och dejta min mattebok :) tihi

HEJSVÄÄÄJS

Shopping time!

Puh, har nyss kommit hem från stan. Det var riktigt najs, fick ju en lite saker med mig hem :)
Tack mamma <3:*


Mjukisoverall från Intersport, 400 kr.

Typ en påsväska från gina, 249 kr.

Jeansleggings från Ginatricot, 299 kr.
Textil sko från Din sko, 199kr.

Jag stod för väskan och skorna, hihi :)

Snart blir det krubb, sen ska jag till stallet :) Sen kommer Sofia.
Fårse om hon får lov att åka till stallet på en ggn, vet inte om hon hinner komma innan^^
Men det får gå ändå :))

HOJJJJJ

FREDAG

Shooo, hade bara samhäll idag i skolan !:)
På samhällen fick man välja ett land som man skulle jobba om, svara på frågor osv. Belinda och jag valde Kanada !;) haha. det var två andra som ville ha det landet också, men vi fick det (vi hade tur när vi lottade) <3
Sen efter skolan så kom joel och hämtade mig, vi skulle dra och klättra!:P hehe, inte lika kul denna ggn, det var nog bara för att jag gjorde svårare saker^^ Men lyckades med några iafl.. ;s
Yeppyepp, sen när jag kom hem så blev det krubb, sen drog jag till stallet :) red baby en sväng i skogen, travade runt lite:) Hon hade sitt innertäcke på och jag hade joggingbyxor och gympaskor :D MYS!

Sen när jag kom hem så blev det film :):) me like me like !


Belinda och jag :)<3

Belindabinda tog ett kort på mig^^ huhu

HEJSVEJS :*

I wish he never looked at me that way

Hallå :)

Hade redovisning på engelskan idag, redovisning av våra böcker som vi läst. Gick väl som det gick!
Sen efter lunchen så hade vi historia, guu läxförhör. ;s gick väl inte så jätte bra^^ ;) haha.
Sen hade vi mentorstid som var våran sista lektion. Hah-.-

Sen när jag kom hem så blev det som vanligt krubb sen stallet, fast bby fick vila idag :)

Så nu sitter jag här och dunkar musik ! Me like :)
You spin my head right round, right round..... when you go down, when you go down down... nananana ◊

// K∂rin :))

Onsdag

Jag, Belinda och Ida var riktigt duktiga på rättskunskapen idag :) Vi blev klara och lämnade in uppgiften, whoha.
Sen blev det lunch, riktigt gott var det också !
Sen så blev det matte sista lektionen, och jag fattade !:D YYYEEESSS vad duktig jag var (a)
Sen hämtade stina mig i sala, så jag var hemma halv 4. Sen blev det stallet, red med stina och Ludde. Vi tog det lungt, jag hade jävligt ont i huvudet också. Hatar't.
Sen när jag kom hem så började jag att möblera om mitt rum, haha, mamma tycker det blev bra, men jag vetinte vad jag tycker än^^ wellwell.

Sen blev det krubb och vänner på tv :)
Ska snart duscha, sen ska jag läsa min engelskabok....


Hihi, jag i 6:an.

häääjdå

Get up, stand up, don't give up the fight

Träningen gick kanon idag, var typ en dressyrbana :) Dem skulle vara runda och fina, hehe.
Men hon hoppade jätte fint & lyssnade skitansbra!!
För Stina gick det också jätte bra, roligt! :)

Lite bilder från dagen i skolan ^^:)


Belinda & jag påväg till UF :)<3<3

Haha Elin och jag !:)<3<3 Elin sprider glädje och jag fryser ihjäl ;)

Jag, Elin, Belinda & AnnaD :)))<3<3

Pussåhej

Borta bra, hemma bäst

Är hemma nu. Skulle egentligen ha varit med på idrotten, men har lite magont så jag åkte hem innan idrotten.
Joel var i v-ås så han plockade upp mig!

På UF-tjossanet var det lite kul, träffade fooolk som jag inte träffat på länge !:) funny.
Det var ett företag som hade uppfunnit en bettvärmare. Tänk en kall vinterdag, man fryser om händerna och vill helst inte värma bettet med sina kalla händer. Hihi, då har dem gjort en såkallat bettvärmare. Var typ gjort av hårt tyg och sen så genom att det skulle bli varmt så gick det på batteri. 149 kr. ^^ ;)

Snart ska jag käka, sen drar jag och sis ner till stallet.

Fyfaan vad det är kallt ute, snöar och blåser. =(  Skönt att det blir träning i ridhuset, för tror inte att D hade diggat detta väder.



(Belinda, vi glömde TAGGARNA!)
 hehe, vi får göra en ny ;) <3<3<3

träning tooodayy

Monica  ringde till Stina i morse och hon hade pratat med dem, och dem säger att det bara var en häst som  var sjuk.  Men som de säger nu så smittas det inte . Vi hoppas då att det inte gör det. 
Så jag och stina ska träna idag iaf, för vi skulle chansa, men som de sa, det skulle inte smitta. Men man kan ju hoppas på det bästa !:) Nog med det, tack mooniiicaa =) Att hon fixar och trixar så allt ska funka!

Sitter i skolan nu och väntar till vi ska gå till fritdrottshallen där det är UF.

Hör av mig senare =)

Get up, stand up, stand up for your rights

Om min älskade ponny blir sjuk nu så vet jag inte vad jag gör! För i helvete!
Tog iafl tempen på baby idag, hon gillade det inte, men det gick efter ett tag. Ingen feber än så länge iafl!
Red henne en liten sväng också, i mjukisbyxor och joggingskor :) Skulle longera, men ändrade mig.
(men kan dock inte träna i morgon ifall hon blir sjuk)
Fucking jävla skit.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag sova tror jag =) Om jag inte kollar ett avsnitt på vänner.

Vi hörs!

Söndag

söndagsöndag, ingen sovmorgon idag heller! Upp kl 07.00, drar ner till stallet halv 8. Mockar och fixar allt klart, sen åkter jag, Daisy, Stina och Norton in till sorf :) Fälttävlansträning:) Gick kanoners, min lilla plutt var på topp :) Dock stark, men hon skötte sig fint <3
För min del så låg hinderna på 110, hon hoppade stooooort och fint över på alla språng :) Dock smet ´hon åt sidan några gånger på rishindret :) Men sen så gick även det bättre <3

Sen var vi hemma igen runt 12? Jag har iafl legat i min säng typ hela dagen, har inte orkat gjort ett piss.
Kollade på 13 avsnitt av Vänner :) hihi, älskar! Annars har jag väl inte gjort så mkt mer!

Nej nu ska jag sova!
GOD NATT!




min lilla älskling, kolla vilken lång man hon hade:) hhihi. Sötast

Lördag

wooha, ingen sovmorgon idag heller. Var i sala kl 09.00, Joel och jag hämtade mormor för vi skulle till v-ås. In till Hälla, Ikea och lite annat :) Myspys!
Sen så åkte vi hem till oss och då färgade jag hennes hår, lockade också. Sen så blev det bara mys, sen mot kvällen blev det melodifestivalen. Sen var vi hemma hos mormor igen kl  21.50 :)
Där det väntade en liten överaskning :) Mamma,pappa och Stina hade gömt sig i hennes vardagsrum, mormor märkte ingenting:) Sen så började dem asgarva och då blev mormor helt pass, har jag gästen? hahaha gulliga mormor<3
Dem hade tapetserat om henne sovrum, det var gräsligt innan :) Hon blev sååå glad, min lilla mormor:)
Det var en tidig present, hon fyller på måndag. =)

<3<33

Fredag GRATTIS JOHANNA!<3

Efter lunchen så hade vi samhällsprov!! Jag och Hanna skippade lunchen och pluggade in det sista !;)
hahaha, men provet gick bra. Satt fan och skrev i 1.5 timme !:O Helt otroligt, jag brukar aldrig skriva länge på prov;O
Jag och Belinda gick typ ut samtidigt^^ :) hihi och gulliga Hanna satt kvar 2.5 hehe, fast man bara har på sig 2 timmar^^:)
Sen så vid två knatade jag iväg själv till något klätterställe:P Vet inte vad det heter^^ Aros fortet? Eller är jag helt ute och cyklar? Skitsamma, tog mig 25 min att gå dit iafl^^
Jag och Joel klättrade klättervägg utan säkerthetslina^^ finns inga där^^ woho, jag varabsolut inge rädd att hoppa från 3-5 meters höjd! Nejnej!

Sen innan vi åkte hem så köpte vi godis på kalasgott. :) yummi


hahaha, jag kan ju faktiskt klättra lite




Hah, jaaa och min bror Joel, eller Apa kanske passar ännu bättre:)?

GRATTIS BÄRLDENS BÄSTA JOHANNA SOM FYLLER 17 ÅR IDAG!!!
ÄLSKAR DIG! <3<3

Torsdag

Jag som skulle skriva blogg varje dag! hah, men vafan, är så mkt i skolan nu så jag sitter knappt vid datorn.
Puh, men skolan var as tråkig idag iafl, engelska och historia.. yippi. :)))
Sen drog jag hem och red kraaaaaken :) gick hyffsat, men skulle vara skönt att ha tillgång till ett ridhus. Hon blir lugnare och mer focuserad på att arbeta. Men vi får försöka kämpa ute på åkern iafl.. -.-
Går ju inte ens att rida i paddocken, för där är det snorhalt!
;o

I am struggling and fighting for each step

Nu sittter jag här i skolan och håller på att ruttna bort! Helt seriöst, sitta här själv i två timmar och inte göra ett skit!
WIHO! Kan inte ens göra något skolarbete, bara för att skolan mappar inte funkar !! Därav kommer inte vi in till våra arbetet! Hatar denna jävla äckelskola, varför inte fixa skiten annars kan vi ju lika gärna vara hemma!
Elin, AnnaH och Ida är inte i skolan och AnnaD och AnnaB är hemma och väntar tills idrotten börjar! Sen är Belinda och Christine på tyskalektion! Jag känner mig inte ensam, nejnej!

Sitter här med min godispåse och pratar lite med Elin på msn! Tack och lov för det!

Hör av mig lite ikväll också tror jag :) hihihihi, busigt värre!

you walk like a lady and smells like a flower

Skolan var tröttsam, plågsam och riktigt riktigt jobbig.
Men jag överlevde dagen tack vare mina underbara prinsessor som gjorde turflätor i mitt hår. haha<3
Sen klockan tre, när vi egentligen slutar för dagen så började jag, Ida och Hanna göra prov. (samhällskunskap)
Jag önskar att jag hade ett hjärna med en massa kunskap. Hah, man kan hoppas på att jag klarar provet, men det förvånar mig inte om jag får ig.
Bussfärden hem fick jag sällskap med Ida och Ahlgrens bilar :) mums med bilar!
Sen så fort jag kommer innanför dörren hemma så säger de om jag vill ha skjuts så åker vi nu!
jaja okej, hej på er med ;o
Hah, men åkte ner till stallet på en gång, fixade stallet och longerade damen. Hon skulle egentligen vila, men det får hon göra i morgon när jag ska med stina på hennes träning med Norton. *Suck, ingen träning för mig denna vecka heller*
Sen gick jag hem, duktigt av mig! (fick lov att göra det eftersom ingen annan var hemma)
Duschade, kollade på vänner (I love) två avsnitt som det är varje dag, tihi*
Sen nu sitter jag här och har skrivit ner punkter som är viktiga till samhällen som vi har prov på fredag. Är dock inte klar, men vaddå det är Måndag och jag börjar redan!! Iam fucking good for once!
Ska snart sova, måste läsa min engelskabok som godnatt saga :) I just love it! h-aaa-h


ELEFANTER :D
...som Belinda älskar, till dig bara dig :D<3<3<3




Kan du inte bara försvinna, poff*
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

what if I would get so lucky

Blev en underbar sovmorgon idag också, gud så skönt.
Sen kollade jag på en bra film som gick på tv :) Sen när den var slut så var kl 15.10 sen till halv 4 så stack jag ner till stallet =) Hon gick ok idag, hon har ju temprament så det räcker iafl! Men kunde inte rida så länge, eftersom hon inte fick bli svettig. För kl 5 kom Lissla och klippte henne =) Det blev skit snyggt som vanligt! :D mouhahaha!
Nu så borde sommarpälsen bli bra, kunde inte ha som hon hade innan vi klippte henne iafl, för sommarpälsen skulle bli alltför ojämn! ;p Hon var ful, riktigt skabbig! Men nu är hon SNYGG:D maha!

Sen var jag hemma igen runt 6 :) Kollade på tv, åt mat, bakade sockerplättar och spenderat en stor del vid datorn:)
Och pratat med Hanna i telefon :)<3 As usual.

Ska snart börja plugga lite rättskunskap, hehehehehehehehehehehehe. Dags nu, duktigt!

Jag vill träna i veckan, men kan ju inte det! "/ Ingen transport.... -,- Guuu så roligt!!!


Men jag får väl försäka LE och vara glad iafl. hah,

HÖRS
/karin

Saturday today

yaya, medan jag skriver om allt annat som har hänt denna vecka nu, så kan jag väl passa på att skriva om vad som har hänt idag, just idag! haha.
Sov ut idag, sen kollade på jag på tv och tog det lungt vid datorn. Till sisådär 12.
Sen fixade jag mig lite, sen körde pappa mig till sorf. Det var hopp-clinic med Therese Nyman och Michelle Lennings.
Var riktigt roligt att se! :)
Sus kom och höll mig sällskap, även fast hon försvann ibland. Så satt helt själv på en bänk, inte speciellt nice^^-.- hehe.
Menmen!
Sen efter det så bar det av hemmåt igen:) Först krubb sen blev det stallet :)
Red dressyr. Gick bra till en början, hade graman på henne idag. Hon accepterade den till en början, men sen gick det inte längre. Övade på att flytta bakdelen, som är hennes svåraste sida. Eftersom hon inte förstår vad man vill och vad hon ska göra. Men träning träning! Gick bra i h-varv med dock inte i v-varvet. Då stod hon emot och började resa sig. Men Några gånger gick det. Duktig flicka. Hon reste sig en hel del på slutet, bara för hon var trött och blev väldigt irriterad!
Hah, och en resning så var jag inte ens med på, så min nacke/huvud bara drogs efter, eller hur jag ska säga. Men det kanske var lika bra, för fan vad det knaka och knastra! haha, är så jävla stel i nacken! Så det knakade inte så mycket sen, när jag kände efter :) För min nacke knakar alltid. hihi.

Sen på kvällen blev det film och kolla på melodifestivalen, guud vad dåliga alla var ;o
Sen för ca en timme sen ringde Hanna mig, hon lyckas alltid att ringa när jag är mitt inne i en film.
Men stängde av filmen och pratade med henne istället, för den filmen har har redan sett :)
Vi pratade typ 1 timme, om everything. Mest skolan^^ huhu.
Och att bero på det, skolan börjar på måndag! Jag är inte speciellt sugen!

Just ja, såg nyss att jag hade fått ett mail, det var en som var intresserad på rockarden som jag har till salu:)
Hoppas bara att hon vill köpa den :)

Ha det bra :)// karin

Two days with little Elin

Hallå :)
Jag vet att det är lördag idag, men nu går vi tillbaka några dagar :)
Innan jag åkte till Elin i Torsdags så hann jag med att rida D och handla åt mormor med mamma :)
Hann även fika hos mormor också:} trevlans. jag åt en vaniljsemla, skulle försöka äta med grädden, men det gick inte. Häll på att spy. Så jag petade bort det så blev det väldens goaste bulle! Nej nu ljög jag, men godare blev den iafl. hihi.
Sen tog jag 14.05 bussen till Elin :) (10 min försenad, men ändå!) Sen väntade jag i centralen, typ 20 min på elin.
Hon missade bussen den klanten^^
Sen gick vi en runda på stan, fikade också :) Mycket trevligt!! 

Senare på kvällen blev det film :) lungt och skönt.

Sen dagen efter blev det yttligare mer film, fast med godis och popcorn denna gång.
Gick ju vår lilla tur till Ica.

Sen runt 3 kom mamma och hämtade mig :):)<<3
Sen på kvällen stack jag till bästa ponny och red :) daizzyyybäyysyyy<3


Hah, nu sammanfattade jag mig kort allt!


hah, jag bjuder på min zombiee styyyle!

Min min= :o. hehe, wellwell, whatever right?

Jag&Elin inne på ginatricot. Får inte glömma våran vän till vänster, Berit heter hon :}


Nej nu ger jag mig.
/karin

RSS 2.0