SÖNDAG

Dålig uppdatering skulle man ju kunna säga. Men jag har inte orkat. Kan kortfatta mig lite. I fredags så åkte jag med Tommy, Hampus, Ida och Nicklas in till västerås, åkte hem till Elin och sen drog vi till pitchers där Daniella, Elin och Isabell var. Vi skulle senare dra till pluto, men vi pallade inte, eftersom det såg inte ut som det var så mycket folk. Trevligt var det iallfall :) Bra start på lovet.
Sen igår tog jag det lungt, handlade åt mormor och red W :) Han var en prins, travade lite på volt ;)
Idag hade jag utsläpp, fixade allt där på en gång eftersom ja inte ska göra något med W idag. Sen åkte jag vidare till S, inte ridit henne på ca 1 och en halv vecka. Kändes väldigt skönt att rida "på riktigt" igen. Red långa rundan. :)
Sen hem, börja skotta på en gång... eftersom det rasat ap mycket snö från mitt hus, så jag kom typ inte fram till huset.. så det var bara att ta en spade och börja gräva mig fram! ;) Sen kröp jag ner i soffan, kollade på en film, eller halva, för jag somnade... vaknade när jag fick ett sms av mamma:- mat!
Snart är det hästhoppning från gbg på tv, funny! :) Har sällskap av katten som fortfarande inte pallat sig ut ur mitt hus.. han har varit här inne i 20 timmar! Han är fan inte pissnödig han inte!

FREDAG sen LOV!

Snart är det lov, efter kl 3 blir det lov och jag längtar så sjukt mycket!! Eller lovet börjar väl inte förns på måndag? Aya what the hec. Idag kanske det blir utgång i v-ås, men det beror helt på om jag får skjuts... dit och hem, för jag måste hem i natt! Utsläpp i morgon, så vi fårse hur jag gör. Snart är det ju 100-dagars festen! :D Längtar! Anyway så ska jag iafl handla åt mormor idag :P

Igår- parkerade på punkt, jag fick inte mitt bankkort, det fastade i automaten... INTE kul!
Igår red jag också W, han var dutti, men red ej så länge eftersom han var hängig mer än vanligt i knäna. 

HAPPYFACE

Köpte ett nytt täcke till min bebis idag, blev ett Bucas, 895 kr. Behövde ett till när han åker transport.. han kan ju inte gå med sitt fula hippson fleecetäcke. SÅ fult, plus att det är lite kort. Har ju bara ponny grejer, så det är bara att köpa nytt. Kul det också, men det kostar! :( Str 145, passade jätte bra. Han växer ♥ Sen åkte jag till Hööks för att kolla om det fanns något prisvärt, men det var bara skit saker som var nedsatta. Men köpte läderbalsam/tvål all in one. Super bra, Linda har sånt så jag ville också ha det. 125 kr.
Täcket, bilden är från GH's hemsida. Blev ett svart också, helt otroligt.

Fotboll?

Jag skrev ett inlägg igår, men det publicerades inte och finns bara halva kvar som utkast, så jag pallar inte skriva om allt. Men lördag kväll/natt spenderades med Belinda, Anna, Nilo och Cornelia. Väldigt trevligt! :)

Idag var det lite synd om anna, belinda, mig och christine... vi gick till idrotten i morse, fy fan vad kallt det var. Vi höll på dö allihopa. På idrotten var vi ca 10 stycken, spelade fotboll!? Fast man skulle vara två och två, hålla hand, springa med varandra.. INTE KUL! Jag kom med typ nån tjej, Emma? Aja, hon bara prang fram när en kille skulle skjuta.. medan hon hoppar och jag duckar, haha! fult. Men jag är verkligen rädd för bollar, fotbollar. Dom är runda, hårda och kommer i en jävlans fart. Jag har inga problem att ta bollen och skjuta, dribbla och försöka tackla ner den som har bollen, det är ju fan kul! Men om bollhelvetet är över marken, då dör jag! SÅ läskigt!
MEN, på reigionen jobbade jag och co väldigt bra! ;) Jag och E blev klar med arbetet så vi lämnade in det på en gång. Jag skrev nästan 4 sidor, vad har hänt med mig? haha.'
Sen när jag kom hem så åkte jag och S ner till bebis, galopperade honom för första gången idag :D happyface! Så duktig, red runt hinder osv, läskigt till en början, men lugn och fin sen :) Travade och galopperade dock bara runt på spåret :)♥
B & jag, mycket snow.

A + B + K

Haha kom för en halvtimme sen, vilket sjukt trevlig kväll! Haha, för mycket skratt så man har träningsvärk i magen! Vi lagade mat, spelade kort och snacka typ mest. Jätte trevligt! :) haha MMM vilken god mat Belinda, haha peppppppaaaaaar! :D skoja, det var gott! ♥ Middag i morgon med med tjejerna, fast då blir flera. Men när jag och Anna skulle dra så säger Belinda att det brukar gå en skumma typer utanför henne, med pistol och så... varför säger hon det just då?! Jag blev ju ap skrajj och dom som känner mig vet att jag typ aldrig blir rädd. (förutom småkryp och såna skit saker) Tack Belinda tack! <3 Men jag kom hem välbehållen :)
Nej, nu ska jag nog sätta på en bra film :)
/ karrrre

FUCK YOU

Haha på sista lektionen idag, på finans och kalkylering så började Belinda mucka med mig, genom att peka finger (x2). Då tog jag hennes penna bara för att jävlas, jag menar man pekar inte finger åt mig! ;) Så Belinda sa till Mohammed att jag skulle ge tillbaka henne pennan och då berättade jag för han att hon sa fuck you till mig, eller ja, pekade finger flera gånger.. hahaha och då kom jag på... om man säger det ordet så åker man ut ur klassrummet i 10 min, kom han på förra veckan. VILKET hon gjorde... haha så sjukt kul! Så hon fick knata iväg medan jag satt kvar och garvade sönder ;) Min lilla belleplutt, allt för dig ;)<3

Nu är jag hemma och har redan hunnit fixat stallet, snart ska jag in till västerås igen :)
Middag med Anna och Belinda :) Senare kommer AnnaD och får presenter eftersom hon fyller år idag! Grattis!

Nu ska jag sno en bit choklad igen, peace people!

There is too much snow out there...

Nu sitter jag i skolan med Belleplutt, planerat inför morgondagen, ska bli riktigt mysigt :)♥ (Filmkväll(middag hemma hos henne och med bästa) Slutar kl tre idag, det är det värsta med Fredagar, lång dag. Två timmar lunch har vi också, då ska jag och B göra några ärenden på stan :) Nja, jag vet inte om jag har så mycket mer att säga, en sak, KÖR inte 70km/h på en 90 väg, man kommer aldrig fram!

PUSS ♥

- du är bra

Mormor

Ridningen gick helt ok idag, red ut på Acce, haha jag ute i skogen i typ en och en halv timme, frusen som fan! Visste ju inte vart jag var... helt plötsligt såg jag ett bilar, hus skyltar osv... då var det bara att vända.. var ju vid ett samhälle i sala kmr dock inte ihåg vad det heter, hahahha! 
Sen på eftermiddag/kvällen åkte jag till mormor, handlade och städade :) Spelade även Lopp spelet, tillbaka till barndomen, SÅ kul! hahah, sen spelade jag och mormor memory, kul det också haha, roligare än att kolla på skidåkning på tv :)
Kom inte hem förens kl kvart över nio.
Vilka snälla boys L-ie och jag har... översta tråden på öppningen till hagen hade gått av och hästarna var på rätt sida av hagen! Tummen upp, de är inte så tokiga än då ;)


I want my hair back! ;-(

,


All I need is half a chance, a second thought and a second glance

Snö, var ordet.

Har fortfarande så sjukt ont i magen, förstår inte varför det inte ger sig? Ska snart kolla på film, men är skapligt trött så jag borde egentligen sova.. men klockan är bara åtta. 

Jag funderar även vad jag ska göra med hästarna i morgon...
Ponnyn ska jag trimma dressyr i ridhuset med, Salvia.. lilla rundan tror jag (som igår), sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra med min grabb? Longera eller promenad, kan inte rida honom eftersom jag är helt själv. Farligt med andra ord. Blir nog en promenad, eftersom Kalle vänjer sig ifrån mamma Harmoni, så vill jag inte vara borta för länge eftersom ingen kan se till så att det inte händer något...
nej nu ska jag fortsätta gnaga på mitt äpple, vi hörs

lovelovelove

Shoes

Kom hem kl 2 idag, skönt, åkte till stallet och fixade på en gång. Skönt, du är det bara ledighet hela kvällen !:)
Köpte ett par skor idag på lunchen, på Belle, hur billiga som helst. Om man köpte två par sommarskor så fick man en massa rabatt, så jag och belinda köpte tillsammans, hon köpte likadana :) så 50 kr för skorna, billigt! Men jag kunde ju som vanligt typ inte bestämma mig, svart eller brun!? Så jag tog bruna eftersom jag bara har svarta skor... hm.. skitsamma, bra köp vilket fall som helst ;)

(snyggare på)

SNÄLLA PAPPA ♥

Vilken snäll pappa jag har <3 När jag kom ner till huset i morse så sa han att jag fick ta hans bil till skolan :) Glad jag blev, puss på han! Guuud vad bortskämd jag blir!
Jag blev försenad till skolan och Hanna har fortfarande inte kommit -.- Lilla vän.

Hejhopp :)

TRÖTT

Snart bär det av till skolan, Elin och jag kommer inte förens kl halv tio, eftersom Hanna aldrig kommer i tid. Men det var nice, för då fick jag sova en timme längre! Min buss går om en timme så jag ska väl ta och göra mig i ordning, den ända anledning till varför jag sitter vid datorn nu är bara för att jag fick lov att kolla när bussen gick... har ju helt glömt bort tiderna (a) haha! oooopps..

·
Nej, nu ska jag ner och fixa mig.
PÖSS

ajjee

... fy sjutton vad ont jag har i magen.. har haft det sen 3-tiden idag :( Var antagligen från chokladen som Hanna bjöd på idag, mår inte bra när jag dricker saker som innehåller typ bara mjölk. Men kan äta liksom, allt som har det i sig även äta det när pappa lagar mat osv.. och glass. Men inte dricka ;s helt sjukt... ont gör det!

Aja, nu ska jag kolla på en film och sen sova och inte vakna förens kl kvart över sex.. suck.. måste ta bussen i morgon, blir skapligt bortskämd! Men får ta bilen både tors och fredag ;) sweeeeeet!

,

I want you so badly, it's my biggest wish...

PULKA!

Hahahha, fifan vad roligt! Har typ inte åkt pulka på 6 år, vad jag har missat!
Det blev jag, ida, hanna och belinda som åkte pulka (de jag är med), annah och elin var hemma och annad,annab och christine åkte skidor! :] Kul det också! Men haha Rainer sa att det var jag och B som åkte mest... (a) Men det var ju så kul! Men vi kommer dock få en MASSA blåmärken! Värsta gången var väl andra åket med Belinda i pulkan, fyyy vad vi flög och den där kanten baki på pulkan, är inte skön! Varning på den! Sen första åket när vi var två så satt jag först, asså snön i ansiktet, FYFAN vad ont det gjorde, såg ingenting plus att det kändes som jag fick tusen knivar i ansiktet... aya ;) Kondition lär vi ju ha fått idag iafl, gå upp upp upp hela tiden! :) Sprang upp två gånger, PLUS i kanten till mig!
·
Sen åkte jag och red S och sen till W, nu är jag hemma :) Ska snart börja med filosofin...
Puss på en trevlig dag!

B,I och H, om ni undrar var bilderna är så är dom på fejsan. c(;

Måndag

Hejhej!
Idag så fick jag ta bilen till skolan, det var nice! Hämtade upp Belinda på vägen, sen drog vi till idrotten. Vi fick börja tidigare eftersom vi kom tidigare. Hanna var med på idrotten idag också, tro det eller ej! Sen åkte jag och Belinda vidare till Coop för att köpa något att äta, eftersom vi inte ville äta vid lunchen, det var korv! Så vi köpte varsin sallad med kyckling och en kladd kaka som efterrätt. (belinda köpte brownies), så sjukt goda! Sen så hade vi Religion, segt! Sen var det bara för mig att åka hem igen! :-) Men stannade vid stallet på vägen hem, mockade ap fort, sen gav jag kusarna hö.
Haha och sen när Elin kom till skolan så gömde jag och B oss för henne, det var funny, eftersom Elin är så blåst ;-) Men jag började garva tillslut, som vanligt!! Så ja..

Löshoppade OW idag också, denna gång i höger-varv, han är mycket svårare i longering osv i h varvet. Så han var lite krånglig i början av löshoppningen, men sen var han jätte duktig! Var tre kombination och sen regnbågs "pallisader" ingen aning hur man stavar det. Så det var mycket nytt och han klarade det fint :) PLUS att han gick raka vägen in i transporten både dit OCH hem! Sweeeeeeeet!


I morgon, blir det att åka pulka av fulla muggar! Man blir aldrig för gammal att åka pulka, tefat, plastpåse ja you name it! Tycker iallafall inte jag. Det är alltså friluftsdag i morgon, så det blir björnön, åka så vi får en massa blåmärken i rumpan! Nej, men några åk blir det nog. Ska hämta upp Belinda hemma vid henne och Elin och Hanna vid centralen! :)
Puss å hej<3

?

jag var dum att jag sa ifrån, jag ångrar mig...

Alla ♥♥:ans dag med Elin & Belinda.

Idag har det varit en riktigt rolig dag, har som sagt varit med Elin och Belinda. Först åkte jag och plockade upp Belinda, eftersom hon bor på vägen till Elin. Sen till hammarby och sedan in till erikslund för att köpa godis, åt även mat på donken! Vi kollade på up in the air och någon annan film som  gick på tv, sen gick vi en promenad i det underbara vädret, med och utan hundarna. Mycket snack, som man inte hinner med på lektionerna haha! :)♥
Trevlig alla hjärtans dag för att vara singlar ;)
"MASSA bilder!"
I drive the car

Elin fick blommor av Patrik, fast via postbud. Hur gulligt som helst! :)

haha, Belinda vågade tillslut (klappa och tillochmed gå med vovven)



hahha, så passande, B var inte medveten om att hon skulle fånga den perfekta repliken.

B  och E <3

hahha, jag och b

jag tror vi bjuder på denna bild ^^

Har fler bilder men jag pallar inte!

Saturday

Hallå!
Nu vet jag inte riktigt vad jag har att säga, men kan väl berätta vad jag har gjort idag? Jag har inte gjort ett skit! haha, bara varit nere hos min gris :) Ja, sen så har jag bara varit hemma och kolla på tv. Skönt det också.
Igårkväll åkte jag till Ida, typ vid halv tio eller något, sen drog vi in till sala och hahahaha tjejer tjejer säger jag bara -.-!! Var hemma igen vid halv två :)

aja, i morgon blir det västerås :) Träffa B och E, vi ska ha en trevlig alla ♥♥ dag ;-)

Fredag 12/2

Snart helg, I love it!
Men nu är det ss-tid och jag har ingenting att göra... skulle jobba med religion, men har inte boken, så det går tyvärr inte. Hungrig är jag också plus att jag fick åka en varm buss i morse haha! Synd om mig, egentligen inte. Eftersom mamma samåker med en till jobbet hela veckan, och han kör tisdagar och torsdagar och varannan fredag, å då får jag ta hennes bil :) Så det är ju riktigt riktigt snällt! ♥

Ikväll vill S att vi ska ut på krogen, hm? Kanske denna gång? Men måste handla år mormor också =)♥

Peace <3

Finally home

Fick sluta kl tio idag, super skönt! Jag och AnnaB var klara med allt och hjälpte då till läraren att installera ett program på alla datorer (ja, dom som fungerade iafl). Sen fick vi sluta, en timme tidigare! Dock väldigt onödigt att vara i skolan idag. Åkte på en gång till Acce, mockade och fixade allt först, sen skulle jag trimma i ridhuset igen, gjorde jag det? Nej, fick inte ens tag på han i hagen! Fifan vad jag verkligen inte gillar hästar när dom håller på sådär! urk. Men salvia fick jag tag i iafl♥ Red i paddocken idag igen, markarbete - lydnad, hoppade två hinder som var uppe, hoppade dom i en serpentin båge, låg på ca 40 cm. Hon kändes riktigt fin efter lite jobb, finast mot slutet! Sen fixade jag hela stallet där (vad snäll jag är ibland). Sen vidare till W och luncha där, mockade på en gång också. Sen hem, sen iväg igen för att rida walle, gick jätte bra :) Haha han blev bara rädd en gång, så han typ kutade en bit, men det var luddes fel ;) Framgång :o)
·

Nu är jag ny duschad och ska snart krypa ner i soffan och bara andas ut hade jag tänkt! :)
Vi hörs väl ;o)
:)

Onsdag

Blev hemma ifrån skolan idag, jätte ont i huvudet... vet inte varför?! Tokigt. Låg kvar i sängen jätte länge, tror jag inte gick upp förens kl halv 1? Men jag behövde nog det. Man kan ju ändå inte göra så mycket när man har så ont i huvudet. Men jag måste ändå snart dra mig till hästen, sånt är livet. I morgon ska jag rida han =)<3 Med stina och Ludde, får se hur det går :D Slutar kl 11 i morgon och då har jag bil, tur är väl det! För ska in till Sala på en gång och rida Acrobat, sen till Salvia och sen till Walle. :) Hårdkörning!

·
Nej, nu ska jag fortsätta mysa med Caezar, för han är livrädd när pappa vedberg är uppe på taket och skottar snö!
·
Vi hörs väl igen antar jag! :)

Dressyr

Red Salvia i morse, trimmade dressyr i paddocken! Gick galant, bättre än på länge! Sweeeet.
Men blev lite för svettig, plus att nacken blir bara värre och värre (på mig). Gör så ont, galet!
Aja, men jag är ung så det blir väl bättre antar jag...
·
Nu ska jag ner och göra smulpaj, mamma sms:a och frågade om det blev någon eller inte?! Orkar egentligen inte men...what the hec!
·
PEACE people!

Min grabb

Min lilla grabb löshoppades igår, hos monica, han hoppade 60 cm :) Innan vågade han inte ens gå över en bom, framsteg!!
Man brukar inte ens kunna höja så fort för att vara första gången. Men han var modig. Han rev en gång, han lyfte inte ens på bakbenen, haha! Plutten<3 Men han fortsatte, vilket var jätte duktigt♥ Så nu ska han löshoppas ca 5 gånger till, ev 3. Han måste träna, eftersom det är högre på testet.
·
Var på Glada hästen i söndags också, det var ju medlemskväll! Köpte ett nytt träns till bebis, snyggt! Både Linda och Saga har ett sånt, jag gillar det, så jag var tvungen att köpa ett likadant!:) Men fick ju 20% rabatt på valfri vara, så det satt fint!

Hoppelihopp

I söndags så var jag ju på p&j med S. Gick sjukans bra!
90 cm: ett ner, helt mitt fel.. hade lite undertempo, men annars jätte fin!
1m: Nolla, hur fin som helst! Jätte fina stora språng, underbar! Jag red mycket bättre och då gick det ju självkart mycket bättre. Sweeet!♥
bild från 1m



Film från 1m :)

Hallå!

Nyskodd häst idag, fast bara fram! fint! Red Walle igår, travade... så fin! :)
Red även S idag, med S & L! Trevligt! Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lungt.
·
I morgon blir det stallet med tuppen, fixa där sen iväg till s för att åka till åsebo, pay and jump. kulkul!
¸
Näe, det här var tråkigt... ska nog kolla på tv istället!
·
bye and peace din gris! ;-)

Snöstorm...

... NU FÅR DET VARA NOG, annars kanske jag lämnar sverige för gott!

Skolan idag, gjorde typ inget, hade bara allmänt kul med girlsen. Men tyvärr så var tre stycken sjuka... men vi höll stämningen på topp iallfall :) krya på er <3
Snöstorm så sket i att rida w och s.  Har typ inte gjort något idag.. pluggat på orden i textkommunikationen, kunde alla efter 10 min.. så ska nog ta och läsa igenom kapitlet i boken nu, men kikade och det var typ samma saker som på pappret som jag pluggade på! wellwell.
·
Andra avenyn snart :)
·
Anna<3 - kämpa på, du är bäst!


Karin kan...

.... trodde hon.

Skulle springa ner till huset och byta mobil (tog fel), sprang skit fort... sen gled jag.. väldigt mycket och tappar balansen... ser mammas bil.. tänker SHIT, kan inte stanna. Så jag for ner i backen och trillar rakt in i mammas bil -.- Haha, jag lyckas alltid! Men man får ju alltid ett gott skratt efter man klantat sig, herre.

peace min gris!

\('.')/

I morse var det full rulle, åkte till S och red henne, fixade hela stallet där sen vidare till min prins, donade där. Sen hem för att fixa sig för att åka till skolan :) Började kl 2, slutade halv 3. Hade prov, så man fick gå när man var klar! :) Fick låna pappas bil, så det var najs för min del! Åkte till odal för att köpa handskar till stin, även ett nytt grimskaft köpte jag, eftersom w hade sönder ett nyss. Sen när jag kom hem så åkte S och jag till heby för att kolla i hästaffären där, de stod att de hade rea förut. Men hittade inget som jag ville ha.

Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa lite textkommunikation och filosofi... -.-

I morgon ska jag rida min prins :) Longerade honom i den djupa snön igår... jobbigt tyckte han, så höll bara på en kort stund :)♥
Mitt krypin, haha

MÅNDAG

JAG ORKAR INTE !!
RSS 2.0