Gott Nytt År!

Hoppas 2010 blir mycket bättre än det här året... :)

Blev lite sen till stallet idag, var inte där förens kl 11. Men det gick det också..
Borstade lite på Walle, försökte även gå en promenad med honom, men han betedde sig som en hingst.. så det gick inte så bra. Så han fick busa av sig i hagen. Jävlar vilket krut han har, hahahhaa! Han sprang helt själv i hagen, tokig som bara den. Haha, så söt! Tog även något kort på busen=)

Snart hoppas jag att m&p kommer hem från handlingen, för pappa lovade att han skulle sätta upp nya lampan och spegeln idag.... :7

aja, nej nu ska jag kolla min FB :)

Vi hörs nog nästa år



- My love ♥

Igår

Kollade på When a man loves a women, som gick på tv igår.
Jag grät och grät och grät, så jag fick klumpar i halsen, eller hur säger man? HAHA, fett äckligt det låter!
Men jag grät så tårarna sprutade iafl..vet inte om filmen var så sorlig... men det var synd om killen ='( Han försökte ju, buuhuuu, ville bara hoppa in i filmen och ge honom en riktig BAMSEKRAM!

fattigare


Tänkte göra mitt första shoppings"inlägg" haha, fjantigt, jag vet ;-)
Men kläderna syns inte så bra på bilden.

Kort jacka, Gina Tricot 249:-
Linne, Åhlens 149:-
Kjol, Lindex 99 :-
Örhängen, Glitter 149:-
Underkläder, H&M Presentkort

HELT SJUKT, fanns ingenting, ingenting alls! Åhlens och Lindex, JAG? Handla där? HAHAHA javisst, plötsligt händer det :D Jag menar sjalar, underkläder, mössor och smink, sånt skit.. det kan man ju köpa där. Men haha, blev nöjd med det jag hittade. Så ska inte vara så anti mot dom affärerna! De förgyllde min dag, annars hade jag struntat i nyår! Egentligen skulle jag vilja ha en klänning, men hur ofta kommer jag använda en sån? Never ever, jag gillar inte klänningar. Så detta blev mycket bättre, inte för jag använder kjolar så ofta, första kjolen jag äger fan. (nästan, hade ju det när jag var liten, en ljusgrön med gula blommor på(a) I remember). Så det här blir nog bra.
Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt.. leta efter min kod till bankkortet kanske... Puh, kommer ju inte ihåg koden :s knasigt
Kram till alla er som är värda det

puh

Idag skulle jag ha fått sova ut för andra gången på lovet... men mamma sms:ade mig att jag måste upp och ringa veterinären... bara teletid mellan 8-9. Yippi. Men nu är ju typ pigg, så ska nog snart ner till stallet.
Yes, det var det jag hade att säga..

vi hörs!

;-)

This is killing me, undrar vem som är huvudet bakom ica reklamerna, älskar dom!

tiselitisdag

Shoo!
I morse gick jag upp i hyfsad tid. Åkte in till Sala för bilen måste matas, sen hämtade jag ut mitt körkort, gjorde även något annat, som jag verkligen har tröttnat på(!!) Sen åkte jag direkt och red salvia, mys tur sällskap med Saga och Gin! Sen brummade jag vidare till min kuse =) Haha, om man går in i en hage där kalle och walle befinner sig så får man garanterat en hel del mular på sig... grabbarna är helt tokiga. Dom tröttnar aldrig! Så söta!<3
Aja, sen vidare hem och laga mat... yay.. men jag är ju så duktig (a) Sen nu sitter jag här i min gooa morgonrock som jag fick i julklapp, så enormt skön, tycker även katten! Väntar till mormor ringer, så jag kan åka in till sala igen och handla! Puuuh.

Sen i morgon ska jag in till v-ås, stan med Elin =) Ska försöka hitta något på H&M eftersom jag fick ett presentkort där. Wish me good luck! :-)

Nej, nu orkar jag inte vänta länge så jag ska nog slå en pling till mormor, hon kanske har glömt bort mig.

Vi hörs!

brumm brumm

Förresten, jag har hittat en bil jag vill ha...en blå, jag gillar blått (a)

Insnöad

Åkte till stallet på morgonen och fixade, sen släppte vi ut de tre musketörerna i sommarhagen.. Hah, de sprang runt ett litet tag iaf. Jädrigt mycket snö plus att det har typ hårdnat under en del snö, jag vet inte vad det heter. Så det blev ju sjukt jobbigt för tokarna. hehe sen när vi skulle ta in dom kom de springandes (efter ett tag, när vi lagt ut hö) men inte Walle, han var för trött stackarn :(<3 Men bra för hans långa ben;) Men han var helt tokig när vi gick förbi de nya hästarna.. han stegrade och sparkade bakut och sprang tusen varv runt mig, jobbig häst!

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och baka en tårta åt pappa, han fyller nämligen år idag! :)
Jag gillar inte tårtor, äckligt! Inte direkt kul att baka dom heller...

Vi hörs!

Söndag

Idag var jag på hälla med mamma =) Hittade dock inte det jag sökte.. till pappa :(
Men jag köpte med mig hem lite godis och en ny spegel till mig, så pappa sätter nog upp nya lamporna i morgon ink spegeln då. Så kanske jag ser hur jag ser ut sen, hihi:P

Åkte till stallet på eftermiddagen, L-ie mockat, underbart snällt. Det betyder att hon mockade sex boxar i morse, eftersom de andra hästarna kom igår.. hade hon inte behövt göra, men snällt :)
Så blev en rejäl ryktning på hästen min =) Skulle ha gått en promenad med honom, men blev kol svart...

I morgon ska vi släppa Kalle och Walle i sommarhagen ett par timmar, så de kan busa av sig riktigt ordentligt!! Blir roligt att se, eftersom de är två riktiga bombkulor!

Ni kanske tycker att han ser konstig ut, smal med ett stort huvud? Men han är ju bara en bebis som inte har mycket muskler. Men sen kommer han nog bli riktig fin, när han vuxit till sig =)<3

night lights

Juldagen blev en mycket händelserik kväll/natt måste jag säga... Spinknykter var jag också även fyllechaufför. höhö. Hade ju utsläpp i morse, så hade inget val! Men det var ganska roligt ändå. Men på nyår ska jag spira om kring! Då, tänker jag inte köra åt massa. Nejnej! Det nya året måste ju firas ordentligt, 2010 = studenten! woho!

Aja, vi körde hem S idag. Har varit riktigt skönt att ha henne här hemma tycker jag, så mycket enklare!

I morgon blir det nog in till stan, måste köpa present till pappa... :)


världens bästa walle♥

Julafton och en joel som blir 20 år

Gratta Joel på morgonen, han fick presentkort på systemet av mig, höhö.
Sen halv tio drog jag till stallet, fixa allt + red salvia. Dock typ bara skritt, hon är trött i benen efter all dressyr i djup snö! Sen kom jag hem kvart i 12. Tycker synd om Leonie, hennes lilla hund som de haft hur länge som helst dog i morse.. ingen rolig jul för dom direkt :( Det är det som är det jobbiga när man äger djur... tyvärr. Glömmer aldrig Kurre (katt) som flög till himlen, vi hade haft honom i 16 år... och helt plötsligt så finns han inte längre.. :'(
nej nu kan jag börja gråta... så nu måste jag skriva något annat.


Fick en julklapp av L-ie, ett vitt Pessoa schabrak, skit snyggt! Hur snällt som helst :) ♥
Hon fick även lite godsaker av oss :)


Nej, nu måste jag slå in mormors julklapp. Just ja, mormor kommer inte till oss denna jul =( Hon orkar verkligen inte.. hon är ju trots allt 86 år gammal.♥ Men vi åker till henne på eftermiddagen och fikar :)
(ser ut som det är en röd kant, men det är det inte, iafl inte på den jag fick)
Hoppas ni får en underbar julafton med nära och kära <3

Dagen före tomten

Upp i lagom tid, var på Ica i sala runt halv 9. Handlade åt mormor. Gick bra, typ. Men asså jag måste bli bättre på att hitta, eller så måste jag hyra mig en personal där ifrån affären.. mormor ska ha så konstiga saker.. hur ska jag veta?
Aja... jag kom till mormor utan tuggummin.. det hon inte fått på väldigt länge. Så jävla lätt att glömma. haha.. vad intressant ni borde tycka det här vara. Sen drog jag till Odal, granngården, lantmännen? ja, you name it! Köpte sista julklappen =) Sen efter mormor drog jag hem, red Salvia osv osv.

Sen åker jag till Frida, vi drar till sala, för hon ska köpa julklappar. Sen fikar vi och så.. Men vi ville inte dra hem riktigt än, så vi drog till odal.. hehe. Sen så kila vi hem... vilka pissiga vägar må jag säga.. usch. Inte så kul att köra nu, första gången jag kör bil på vintern, tummen upp för det...

Aja, nu har jag bakat klart allt och klapparna är ju inslagna, så nu är det fritt fram för julen!

Just ja, mobilen plingade för ett tag sen. Måste kolla =)

Tisdag

Ja, glad blev man ju över körkortet, känns riktigt bra! Känner mig ju riktigt vuxen, haha!
Salvia kom också igår, trevligt! å Joel hjälpte till med det sista i stallet, enormt tacksam! Aja, jag red iafl... haha, jag insåg inte förens jag var i sätras täta skogar att jag red på en storhäst... suck.. S blev rädd när vi gick igenom så mycket bråte (grenar & träd) så hon tog världens skutt rakt fram.. medan jag dras bakåt av alla dessa feta grenar med snö på.. i det ögonblicket trodde jag att jag skulle dö... det gjorde skit ont! Så hela ridturen smärtas jag av ett svidande ansikte... När jag kom hem och kollade mig i spegeln hade jag fetaste typ skrapsåret vid hakan (mot kinden typ) men annars var jag hel... Men när jag vaknade i morse (onsdag) så kollade jag mig ännu en gång i spegeln... helt lila.. KUL, juldagen snart... vad roligt. Ser ut som jag har typ världens största exem eller nått...
Nog med det, jag ska inte klaga, jag dog ju inte(!) höhö

Sen senare på kvällen så skulle jag springa ner till huset... kommer dock inte enda dit.. Jag flyger med foten kvar i trappan. Jag ligger på backen, vit som snö... medan foten sitter prydligt kvar mellan trappstegen...
Fy helvete vilken smärta... så snygg häl jag har nu... gruff!* Det går bra för mig... verkligen..


Salvia kollar in Berniere... love at first sight


Denna herre är det inte lätt att få ett bra kort på... han ska helst äta upp kameran

Efterlängtade körkort!

Jag kan inte beskriva glädjen, jag är så sjukt glad. ÄNTLIGEN!!
Jag har tagit körkort, trallalallallalaa!

So sweet

Det gick bra att rida i kylan, 14- var det. Red både Salvia och Winosen, men snokus var typ rädd för allt, han gjorde en stegring och en mega stor bockning, haha jag höll på att dö. ;)
Aja, S var fin, dock lite dum i höger.. men annars så! Sen åkte jag till min bebis. Jag och L-ie fixade stallet, eftersom Salvia kommer i morgon. Vi blev dock inte färdiga, får flörta lite med Joel i morgon. Klarar inte av att flytta alla balar helt själv.
Nu sitter jag här vid den stationära datorn och känner redan hur min mage börjar vända sig inför morgon dagen, jag är så nervös! Nu eller aldrig liksom. Jag tänker nog be till gud och hoppas att han ger med sig lite...

Haha, zorromissen, så jävla sjukt söt! Han låg och sov mitt framför tangenterna vid datorn.. så började han drömma, då får de ju värsta rycken i hela kroppen, från tass till tå. Han rycker som aldrig förr, alltså han gör fetaste rycken. Elak som jag är så ger jag honom en klapp på ryggen, han flyger upp men alla tassar i luften och jamar, hahahha. Han var hur skrajj som helst, stackarn, Så det tog ett tag innan han verkligen fattade att det var en dröm.. Han flög as högt, jag lovar! Typ ögonhöjd. ;-)

Haha, aja nu lär jag ju fortsätta testerna, 1 456 899 stycken var det ju!

Mina händer är nog världens torraste, intressant, jag vet!

Ingen rubrik

Idag fick jag min önskade sovmorgon! Sov till tio, så nu har jag fått sömn för hela lovet. Känns som det nu ialla fall, helt seg nu ju. Aja, magen är full med chips och frukost och hjärnan är full med trafikregler. Så ska väl ner till stallet och mocka antar jag, ska även hinna rida Salvia och Snoken. Men det hinner jag, ska bara göra 1 456 899 tester till!

Jag har slagit in alla julklappar också, eller det gjorde jag igår.. haha roligt var det, för jag är så fruktansvärt dålig. Men det visar bara lite charm, haha. Måste bara köpa något till mammas mamma alltså min mormor, höhö. Hon ville ha ett par ridstrumpor, hahhaa jag dör. Men sant ju! =O Hon ska nog få en tavla också, som är made by me!

Nej, teorin kallar. Vi hörs!

Min lilla älg, hos berry där



snooooow

Vackert med snö :-)


Men kallt, även fast det bara var ca 6- idag ist för 20-

Har Stinas jacka... hittade ju inte min varma vinterjacka som jag hade förra året... och ridtermobyxorna ligger troligen på samma smarta ställe... suck*

Lördag/Söndag

Lördag, första riktiga lovdagen.. eller det blir väl egentligen på måndag?
Upp tidigt, 07:00, åka till mormor.. var där från 8 till halv 5. Höll på att somna flera gånger. Men jag var riktigt duktig, jag damsög, dammade, satt upp nya gardiner och bakade kanelbullar! Duktigt, inte sant?
Sen stallet på kvällen.

Söndag, släppa ut kusarna vid 06:00, mocka och fixade klart allt. Denna gång lämnade jag en omockad box. Hem halv 8, äta frukost. Sen iväg igen kvar i. Åka till Grodan med Stina. Lasta och grejs, sen in till sorf på frihoppning. Gick jätte bra för dom! =) Sen hemma vid halv 1 och sedan till Salvia och rida, hemma igen sen kl 4.

Så nu sitter jag här med chipsen som Elin gillar, haha! Men kan dock inte hålla med att de var SUPER SUPER SUPER goda.. nono! :-P

Pluggar teori gör jag också, så det är väl dags att visa vart skåpet ska stå på tisdag...
jävlar!
Justja, Joel har kommit hem

LOV

Äntligen lov! Så otroligt skönt. Men har dock en massa uppgifter att göra.. hittade inte första häftet i geografin, toppen(!) Sista dagen i skolan var verkligen trevligt. Haha, julbord fick vi också... alla frossade. Förutom Belinda och jag, vi hatar julmat.. så vi tog 6 st köttbullar, 2 potatisar, 2 skivor julskinka och 2 mackor och en pepparkaka. Hur lika får man vara? haha.

Aja, sen blev det en runda på stan med Elin och Hanna, köpte sista julklappen! =-)

Jag klippte mig i Tisdags, blev väl 3-4 dm kortare! Frisyren syns dock inte på denna bild... kanske tar en bättre sen. Jag blev nöjd, men jag är så himla ovan... läskigt med kort kort hår där bak. Alla säger att det blev jätte snyggt, så jag hoppas de talar sanning(!!)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på film!

Vi hörs.


SNOW

Nu har vintern kommit med stormsteg... kyla med mycket snö.

Slut på pengar

Har varit i sala och handlat julklappar! Bara mamma&mormor kvar då... Dock inga pengar kvar typ :s
Hade nyss 1700, fick lov att betala student grejerna också =/ Surt.
Fikade även med Johanna =), mys! Förlåt att du fick vänta i en timme, absolut inte med mening!<3

Sen skottade jag snö när jag kom hem, sjukt jobbigt(!) Jobbigare än värsta boxningspasset, jag lovar!
Hur mycket snö som helst ju. (blir roligt att rida i sen)

Nu ska jag plugga mera teori, sen plugga inför redovisningen i morgon... ev plugga natur om jag hinner.

Nästa vecka kommer Salvia hem till mig, ska ha henne i en vecka. Skönt att slippa åka så långt för att rida henne.

Hejsvejs

Skön dag

Har varit en ganska skön skoldag idag faktiskt... ;s
Men cp på affärsjuridiken då, hittade ingenting.. =-( SKIT!, haha, medan alla andra bara skrev (BELINDA&ELIN!) :'(
Men blev iafl klar med en som gjort fildelningsbrott.

Aja, Nyår? Blir kanske att fira i Åland, haha. Toppen. :-)

-idiot

Helgen är slut

Det var väldigt trevligt i fredags, tack alla! :)
Sov hos Elin också, första gången jag var hemma hos hennes pappa, väldigt mysigt där faktiskt.
aja, men vi var som sagt på silk i fredags, shit vad mycket folk. Tur att vi gick när vi gick... annars hade vi aldrig kommit ut där ifrån, eftersom det var fett med kö en timme innan det slutade.

Men mycket sjung och dans och trevliga människor runt om kring en och humöret på topp! Det gillar vi!
Elin och jag var hemma lite efter 2.

Sen vaknade vi runt tio, sen var det bara för mig att åka hem för att hinna med hästarna.
Salvia var PIGG och L-ie hade mockat åt W (y) Ett minus var att jag fick lov att ta moppen till salvia... SVIN kallt, även fast jag hade hur mycket kläder på mig som helst, inte kul!

Bilder från dagen laddar jag upp sist.



Idag var det bara att gå upp 05:55 för att moppa ner till stallet. Fixade hela stallet...
Hemma 07:40, äta frulle sen åka 08:30 till sorf, hoppa Salvia, ganska svår övning om man trixar till det. Men gick skit bra! Inga höga höjder eftersom det var en lydnads och gymnastikövning.

Sen kom pappa och hämta mig i stallet runt 11:00. Sen HEM = CHILLA! :D




->|Klicka på bilderna för att förstora dem|<-


AnnaB,Belinda,Elin,jag,AnnaD och Emelie








Christine & ElinH

Just gring it on

Nu är nästan alla här hos AnnaD, wihooo! Taggade.
Elin och jag är redan fixade, så de andrar håller på att locka hår osv. =)
Om ett tag blir det pizza time, sen idol och sen krogen!

Hoppas det blir en bra kväll, tror det kommer bli toppen faktiskt, har det på känna.

Aja, nu ska jag vara social.

PUSS

Tidig Lucia

Nu har vi precis haft lucia här i skolan, hahah fyfan vad roligt det var. Framförallt när stjärgossarna sjöng! hahaha.
Snart är det lunch, jag länktar inte! Gröt och skinka! usch!!

Efter lunchen så kanske jag drar ner till stan en sväng, sen så drar elin och jag hem till henne !=)
Vad roligt det ska bli i kväll! :D


nej, hade det!


*



Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone



Wie

Nu ska jag snart ner till Walle med dundrande huvudvärk. Inte kul!

Sen när jag kommer hem ska jag packa packa, utgång i morgon!! :D Med Elin, Elin, Belinda, Anna, Anna, Christine, (Nilo) och  Patti.

Ska bli så sjukt kul! =-)

Länge sen jag var ut(!)

Behöver egentligen inte åka till skolan i morgon, har en timme ss-tid, andra inställda.. hihi. Så ska bara kolla på lucia. Men ska ju med Elinpelin hem, så jag drar mig till skolan iafl :)<3


Theodor (Theo som vi kallade han) Så här ser han ut nu, tänk om vi haft kvar honom=)
Nu heter han dock Marma...

aja, lite söt är han iafl :)

crazy things

Nu har jag bestämt mig! Får se vad mamma tycker om det (a) Tror hon inte blir så glad. Säger inte vad jag menar.



Var och red Salvia idag, skönt att vara tillbaka i sadeln igen. Även fast jag har känt att jag inte riktigt haft lust.. för det första att det är så långt dit och för det andra det dåliga vädret. Men neej guud vad skönt det var!
Red dressyr i paddocken, hon kändes väldigt motsträvig i munnen i traven men sen i galoppen var hon jätte fin. Gick OK till slut.. =) men men!

Just ja, Linda har köpt en ny sadel av sin kollega, så att jag har en egen sadel att rida i. Eftersom hon lämnade tillbaka den andra hoppsadeln jag använde förut.

Globus Clic, har alltid varit anti mot Globus, även fast jag aldrig stuttit i sadeln.
Men nu, fy sjutton vad skön den är! Kärlek till sadeln :s




Nej nu ska jag kolla min hotmail, haha.

Puss

En glad Karin

Inatt blev det ingen sömn för mig... vaknade mitt i natten av en värkade mage.. fick panik, visste inte vart jag skulle ta vägen. Så jag gick och lade mig i Joels säng där nere..

Jag var nervööös för uppkörningen..

MEN

JAG KLARADE DET! Så underbart skönt, vill ju liksom inte kugga både skrivningen och körningen.
Men nu har jag bara skrivningen kvar.. =)

wiiiiiiiiiiiie.

tisdag

Nu har jag fått min dunväst jag beställde, dock lite konstig färg. Men helt okej. Snabb leverans, me like. Alltså en ridväst, inte till "fint".

Eftersom vi inte hade geografi så länge idag så gick jag, Anna, Stinis, Elin och Belinda till punkt och fikade. Väldigt gott. På fredag blir det utgång, funny! Då sover  jag hos Elin :)

Jag är jätte nervös för morgondagen... puh.

Nej nu ska jag kolla på film.

p u s s   


zorrs

O-W

... har inte haft lusten att bloggat.. men det har varit en trevlig helg iafl :)

Idag har jag varit så otroligt seg, vet inte varför. Trött, fryser osv.. as drygt.
Jag kan nästan börja gråta när jag kommer hem ifrån skolan på dagarna, SÅ SKÖNT att kma hem liksom! :D

I morgon har jag min sista körning på Nisses, nice! :) Vilket innebär att jag får skjuts in till sala till tjugo i 12, sen tar jag ett tåget till v-ås, börjar ju kl 2. NICE!

Walle hade troligen fått en hovböld igår. Han var typ blockhalt när L-ie tog in honom igår kväll. Så vi skulle hjälpas åt att linda hans hov idag..(eftersom han hade ont i morse när hon tog ut honom dock inte ont som igår) men när jag tog in honom nu ikväll så gick han jätte fint =) så vi behövde inte göra något.. bara hoppas att han är hel i morgon också.....:) min beeebis!<3

Han hade rullat idag också, lerig hela han =) The first time (y)


Nu ligger jag i sängen med Stins dator i knät och kollar på 2 1/1 män på tvn, så otroligt skönt att ha laptopen här. Min stängs ju bara av...

Finalisterna

Calle och Erik, nice!

Erik är grym, Calle är skön.

nice

I morgon kommer tjejerna hit, trevligt!
- ja, smurfar? old pic :)

skit

Hoppas sen då...

Nu räcker det för idag

Nu har jag varit jätte duktig, 68p, faan om det inte går sen.

Tror mitt huvud har värsta festen där uppe, skit ont!

Nej, nu ska jag sova...

wish me good luck!

BRR

... egentligen borde jag rulla fram.
Det kommer jag till sen.

Hade en slags redovisning idag på svenskan, man skulle låtsas att man skulle på en jobb intervju, gick bra tycker jag. Men jag ska ta för mig mera, jag som var så stolt, haha! Man satt i grupp och blev intervjuade av Hanna. SÅ alla hörde alla. hahaha, alltså tårarna sprutade nästan på alla när det var dags för Erik att prata. Hahaha, han gav oss alla ett gott skratt! Han var inte seriös för fem öre, han började prata om gud osv... haha vi alla sökte jobbet om att bli ekonom assistent. AJa, skit kul var det iafl.

Nu sitter jag här med mammas dunjacka på mig, sitter och gör en massa teoritester... wiho, vad duktig jag har blivit (a)

Plus att jag har frossat i mig hur många chokladcrisp som helst... inte bra.. ont i huvudet har jag fått också.


Sova

Nej nu har jag varit lite duktig iafl..
51, 51, 52 och 60p på testerna, nu orkar jag inte mer.. ska köra hårt i morgon!

Ska bara skriva färdigt mitt cv och personliga brev, sen ska jag nog sova! :)

Mitt gula hår och jag önskar er alla en fortsatt trevlig kväll! ;-)

Chicken ala Karin

... mitt nya namn min nya livsstil.. chhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiickkkkkkkkkken :D (orange?)
hahahha this is killing me! Jag borde inte ha färgat håret kom jag på när jag höll på att ta ur den.. eftersom min otur har ju inte vänt än... haha, varför kom jag inte på det tidigare, då hade jag aldrig färgat...
Jaja, men vad är livet utan experiment? ;-)

Gjort 2 test idag på datooorn, 51 p båda gångerna.. kom igen nu vafan! Ska göra tills jag får full pott! host*




h j ä l p

... jag har fjärilar i magen och en kliande hårbotten. Jag ser gul ut i håret och lite inslag av vitt. Jag ber till gud att mitt hår kommer se OK ut... jag vill inte bli en kyckling eller ett får huvud... lika läskigt varje gång(!)
För er som aldrig har färgat håret men som tänker det, (gör inte det)... jag varnar er.

Apuu..

Efter färgningen blir det plugga plugga plugga teori... hej å hå.

Kallt

... brr, idag satt jag på mig en mössa.. haha fett kallt ute ju!

Igår var jag jätte duktig hemma, jag satte upp julgardiner i hela huset, tänkte överraska mamma. =)
Hon blev jätte glad. =)
Duktiga jag!



Nu sitter jag i skolan med ida, anna och elin... vi väntar på att Hanna ska komma, vilket nog tar en halvtimme.

Nej, jag är helt tom i huvudet, finns inget att skriva.


hårfärg

Wiiie, bilden laddades upp. Ungefär denna hårfärg vill jag ha, ev (LITE) ljusare. Fint tkr jag :)
- Ska färga mitt hår nu i veckan, dock bara utväxten. Blir att färga mörkare sen hos frissan.



.

Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen.

Eddan
RSS 2.0